Positiivne kogemus motopolitseiga

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

fh kirjutas:

Kasutan teemat.

Tegemist polnud küll motopolitseiga, kuid politseimasinaga siiski.

40 km/h ala, sõitsin 65 km/h. Sõidan antud teelõigul (Assaku) mitu korda nädalas, tavaliselt nii 50 km/h, käisin samas lähedal koolis poisikesena ning pealegi tean, et seal tihti föönitavad. Eile liikusin juba enne antud kiirusepiirangut umbes 65 km/h, pleieri kõrvaklappidest nii mul kui kaaslasel muusika mängimas - kiirust maha ei võtnud ja seal see ületamine oligi.

Mundrikandja eelnevalt kinni peetud auto tagant jõudis mulle viibata, et kinni peaksin... hea, et märkasin kohe.

Suhtlesime mõistlikult, vormistas ära, sain 600.-

Rattaks Kawasaki Ninja siis.

Nüüd huvitav tagantjärele mõelda, et mis jama ma kõik oleksin suutnud omale kokku keerata, kui rebinuksin rutskale tiiru peale ja radaril ilutsenuks kopsakas kolmekohaline number...

Mine tea, kas ta mu numbrimärki näinuks. Samas selles kandis mu teada 2 taolist ratast ning mul klubi sümboolika riietel ja rattal. Nice...

Ride free!

ei tea kuidas nyyd on,aga 2a tagasi oli ikka nii,et reg nri nägemisest ei piisanud.vaja ka juht kindlaks teha,mida polegi nii kerge teha.kiiver peas jne.

vanasti töötas lihtne valem.
täpiks ära.
kui tuldi uksetaha,siis mina ei sõitnud.Soovis üks Ants osta ratast ja soovis rattaga teha proovisõitu. jättis mulle raha tagatiseks ja tegin talle üheks päevaks volituse.
Tõi mulle ratta tagasi ja ei ostnud seda.. volitus jäi tema kätte ja mina enam andmeid ei mäleta.
Ahh,et miks mul ripub koridoris samas värvis varustus ja kiiver???
sellep,et ma ei tahtnud lasta tal minna lyhikeste pykstega ja lahtise kiivriga.
laenasin talle enda varustuse ka selga.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”