Seljakaitse

Kasutaja avatar

creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas creativ »

M2 kirjutas:

Mul selline küsimus: mida tuleks seljakaitse valikul silmas pidada? Millised on need olulised nüansid, mis kindlasti korralikul eksemplaril olemas olema peavad? Küsimus on aktuaalne, kuna läheb varsti ostuks ja ei taha selles osas järeleandmisi teha. Lisaks veel nii palju, et tagi sees selline asi juba olemas, aga nagu juba korduvalt mainitud, siis selle kasutegur pole täielik. Võibolla on sellest varem juttu olnud, aga kuna teema taas tõstatatud, siis kasutan juhust ja küsin.

ise tegelesin siin paar kuud tagasi aktiivselt otsimisega ja sai erinevaid versioone vaadatud ja kaalutud. osadel käivad varrukad ära koos küünarvarre kaitsmega. osadel käib seljakaitse ära. erinevus oli selga sobivusel päris suur. proovisin viis kuus eri versiooni ja ainult üks oli ideaalne minu kesta jaoks. see ongi individuaalne.
materjali erinevus selgub juba siis kui näpu vahel katsud. kas on odav võrk või hästi elastne, veniv ning hingav. kui selga venitad siis peavad kaitsmed sobima hästi keha järgi mitte nii et hoiavad kuidagi kangelt ja eemale. tundub et mida kallim seda parem. töötlus ja kaitsmete sobivus, sõiduasendis keha ligi hoidvad.
mina leidsin UFO oma ja üleüldse jalgratta poest hawaii express. selga istus kui valatult.

Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”