Õnnetused mootorratastega
Tere!
Ma ei kavatse laskuda pikka diskussiooni.
Seda eelkõige sel põhjusel, et kogemusi ja maailmavaateid on palju erinevaid.
Nii ES kui avalikult kohtan nii intelligentseid kommentaare, kui ka kommentaare rumaluse ääremaadelt.
Mõned märklaused vaid:
-Olen alati kannatanuga ühes paadis, vastasel korral ei saaks ma oma tööd teha.
-Minu postituste sihtgrupiks olid just nimelt "külalise" jt. analoogse mõttemaailmaga inimesed.
-Delikaatseid isikuandmeid avalikustavad siin pigem need kes püüavad mingil isiklikul põhjusel kannatanut heas valguses näidata.Kellele? Milleks?
-Keegi ei ole kannatanu isikule halba varju heitnud. Ma viitasin oma postitustes vaid levinud väärale suhtumisele.
-Postituste eesmärk oli võimalik preventsioon, mitte takkajärgi näägutamine.
-Sõbrad tulge maapeale, seda õnnetust enam olematuks ei tee, isegi kõige parema kiidulauluga kannatanule, küll aga ehk mõni loeb ja mõtleb enne kui tsikli selga istub!
Tulge teda vaatama ja räägime!
"Selle konkreetse mootorrattaga oli küll kolmas hooaeg, kuid enne seda on tal olnud üks teine bike ja A-kat 5 aastat, ühesõnaga piisavalt kogemust" "Olen nõus, et ta oleks pidanud sõitma lubatud kiirusega, kuid väga suur osa selles õnnetuses oli just nendel õnnetutel kurvidel."
...õnneks kuulen harva nii rumalat juttu
"Lähedal oleva talu peremehe sõnul juhtub sealsamas konkreetses kohas igal aastal 5-6 õnnetust - mingi hoiatav või ohtliku kurvi märk võiks ja tegelikult peaks seal olema. Võib-olla see aitaks päästa nii mõnegi inimese elu või tervise"
...Oma elu ja tervise eest peab inimene ikka eelkõige ise hoolt kandma.
Isegi kui kõik maailma inimesed annaks endast parima õnnetuste ärahoidmiseks, ei piisaks sellest, kui inimene ise seda ei tee!
SA TÜK Neurokirurg
Ando Vaher