liikluskindlustus...
-
Teema algataja
Minul oli aasta alguses sama lugu SEESAM kindlustusega. Jaanuaris lõppes üks poliis ja saadeti uue kohta arve. Helistasin ja ütlesin, et ei sõida hetkel tsikliga ning et äkki saab muuta maksevabaks. Vastuseks kõlas viisakas jah, saab ja kõik tundus OK, kuni hetkeni, mil ilmad soojaks läksid ja tahtsin tsikliga sõitma minna. Läksin poliisi vormistama ja siis: "Meie süsteem näitab, et teil on üleval maksmata summa XXX krooni." Palusin selgitust ja siis tuli välja, et maksevaba lepingu saamisks oleksin pidanud avaldama soovi meili teel või kirjalikult. Minu poolne selgitus, et ma ju helistasin ja öeldi, et kõik ok, ei lugenud midagi. Natuke vaidlesin veel, kuid pikalt siiski maid jagama ei hakanud, maksin nõutud summa (umbes 200 krooni) ja enam ma SEESAM KINDLUSTUSEGA ASJU EI AJA. Mitte kunagi, olgu ta kasvõi kõige odavam. Küsisin asja kohta ka kindlustusega tegelevalt tuttavalt ja selline käitumine kindlustuse poolt tuli ka tema jaoks üllatusena. Meie väikeses konnatiigis on ikka kõik võimalik.
seejuures täpselt sama olukord paar kuud varem, kui lõpes teise tsikli kindlustus - siis sain telefoni teel maksevabaks, kindlustuselts sama, probleeme polnud, ega tulnud.
Pritsu kirjutas:
Nüüd, mil esialgsed emotsioonid on jahtunud, ei hakanud uut teemat tegema ja kirjutan siia teemasse. Kodanikud, kellele on tähtsad terved närvid, muretus tulevikus uhtes- HOIDKE EEMALE KINDLUSTUSSELTSIST BTA!!!
Ammu pole siin Eestimaal sellist närvikõdi saanud, hoolimatust tundnud, väljapressimise osaks saanud.
Esialgu hästi lühidalt probleemi olemus- Teadsin, et lepingus on punkt poliisi lõppemise meeldetuletamise kohta. Samuti seltsil kohustus saata postiga leping jne. Üllatusega panin tähele, et poliis läbi 2 kuud. Järelpärimise ja palve peale väljastada kehtima hakkav poliis saadetigi arve, mille tasumisel pidigi kõik korras olema. Oligi. Kuni 22. veebruarini, sest tasutud raha eest loeti kaetuks ka need 2 ilma kehtiva poliisita kuud. protesteerisin, sest ei pidanud tagantjärgi vajalikuks maksta 2 "surnud" kuu eest. Seepeale saadeti "kukele". Ühesõnaga, mina arvan, et nemad ei ole täitnud lepingu tingimusi, nemad arvavad, et mina. Mõtetust teemad närvid veidi läbi. Mitte ühegi teise seltsiga pole sellist jama varem olnud-kõik lubatud paberid on kenasti kohale tulnud. Õnneks on mootorratas "õiges" seltsis kindlustatud!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.