Moto-Survival 2008 Kes läheb ?

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
motoratsutaja
Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
Tänatud: 1 kord

Moto-Survival 2008 Kes läheb ?

Lugemata postitus Postitas motoratsutaja »

Terv !
Küsimus siis selline et kas keegi foorumi liikmetest ka esimesele põhikursusele läheb 10. - 11. mai 2008. Kui jah siis võiks äkki Tallinnast mineja või minejatega kuskil kokku saada ennem minekut, et siis koos teekond ette võtta kui on muidugi soovijaid. Osalejatel on maili peale saadetud programm ja vastavalt 10.mail algavale kavale alustaks siis piisava varuga liikumist Tallinnast kuskil eelnevalt kokkulepitu kohast ?

Kasutaja avatar

Teema algataja
motoratsutaja

Teema on kuskile foorumi sügavustesse peitu kadunud, tooks ta korra avalehele ja küsiks siis veel sama küsimuse kas on see nv Tallinnast minejaid kellega üheskoos kohale vurada ?

Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Olen minemas 10.mai Survivalile. Võib küll koos sinna suunas vurada. Kohtuda võiks näiteks Laagri maximarketi tanklas? Mis kell ainult, kas 8.00 on piisav?

Ghost kirjutas:

Teema on kuskile foorumi sügavustesse peitu kadunud, tooks ta korra avalehele ja küsiks siis veel sama küsimuse kas on see nv Tallinnast minejaid kellega üheskoos kohale vurada ?

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!

hr.mnd

Lugemata postitus Postitas hr.mnd »

... sai siin Ghost'iga es suheldud ja käis välja, et 7.30 Laagri statoilis kohtuda, väike kohvi ja kuskil 8 paiku vurama hakata... (et siis ma kah kohal) 8)

Kasutaja avatar

Yerba

Kena, siis on meid juba 3 koos. 3 on seltskond 8)
Olen ka kohal.

hr.mnd kirjutas:

... sai siin Ghost'iga es suheldud ja käis välja, et 7.30 Laagri statoilis kohtuda, väike kohvi ja kuskil 8 paiku vurama hakata... (et siis ma kah kohal) 8)

Kasutaja avatar

Habib
Tsikkel: Suzuki V-Strom

Lugemata postitus Postitas Habib »

Ise vean end reedel kohale, laupäevane varajane ärkamine pole mul kunagi hästi välja kukkunud:)
Kui kellelgi sama plaan siis Tallinnast panen minema millaski reede pealelõunal, Märjamaa kandis saan ühe Tartust tulijaga kokku ja sealt edasi. Koha peal jõuab veel õhtuse õllegi juua :bsmile:

PS. Ülemäära kiiresti ei sõida, ehk seal väikese trahvi piirimail :roll: (ülemise piiri...)

Lambad on siin ja... lambad on sääl...
Kasutaja avatar

mux2hot
Tsikkel: VFR800
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mux2hot »

Ghost kirjutas:

Mina lähen 17.05 algavale koolitusele.

mamps

Re: Moto-Survival 2008 Kes läheb ?

Lugemata postitus Postitas mamps »

Ghost kirjutas:

...võiks äkki Tallinnast mineja või minejatega kuskil kokku saada ennem minekut, et siis koos teekond ette võtta...

Poisid, 8) minnes teil veab - ei koorma oma seltskonnaga sest kavatsen ka juba reedel poole tee peale tiksuda.
Tagasitulemisega on iseasi kui siis ikka veel nii lahkelt kutsute :wink:

Kasutaja avatar

Teema algataja
motoratsutaja

See oleks jah tõsine koormus kõigile kui rivis veel üks rattur sõidab :wink: :lol:

Yaaa-maaa-haaa......

Kaur

Lugemata postitus Postitas Kaur »

Kuidas teil tempo on? Siis tean, kas suudan sabas püsida, või tuleb teekond üksi ette võtta. Ise samuti 10.mail algavale kursusele.

Kasutaja avatar

Yerba

Tempo on nii nagu legaalselt ette nähtud. Maksimaalselt +30 mõnes kohas ehk. Kui just pitbikega või tuunimata rolleriga tulemas ei ole, siis minul suudad vabalt sabas püsida. Teiste eest ma igaks juhuks ei räägi.

Kaur kirjutas:

Kuidas teil tempo on? Siis tean, kas suudan sabas püsida, või tuleb teekond üksi ette võtta. Ise samuti 10.mail algavale kursusele.

Kasutaja avatar

Teema algataja
motoratsutaja

Kaur kirjutas:

Ei hakka mingit kõvatamise race-i tegema et kelle ratas kiirem on ja kes osavam on kui soov kiirusi nautida või mida iganes siis võib üksi minna, sai eelmine aasta kogetud mõnda grupi sõitu kus ma grupi lõpus 150-ga viimastele järgi ei jõudnud, kadus igasugune isu ära sellistega koos sõita grupis. Nii et kiirused on legaalsed, nii nagu lubatud ja teeolud võimaldavad, kui grupis keegi tunnistab ennast aeglasemaks liikujaks vms, saab tema alati grupi ette sõitma panna kui ta ise sellega nõus on. Alati võib ju ka kellegi soovil natukene aeglasemalt liikuda. Nii et võta julgelt sappa, laup kell 7.30 laagri statoilis topsi maitsva statoili kohviga alustame päeva :wink:

Yaaa-maaa-haaa......
Kasutaja avatar

Yerba

Jutt õige. Ei ole hea alustada päeva suure trahviga või projektiga "Otse kasti".

Ghost kirjutas:
Kaur kirjutas:

Ei hakka mingit kõvatamise race-i tegema et kelle ratas kiirem on ja kes osavam on kui soov kiirusi nautida või mida iganes siis võib üksi minna, sai eelmine aasta kogetud mõnda grupi sõitu kus ma grupi lõpus 150-ga viimastele järgi ei jõudnud, kadus igasugune isu ära sellistega koos sõita grupis. Nii et kiirused on legaalsed, nii nagu lubatud ja teeolud võimaldavad, kui grupis keegi tunnistab ennast aeglasemaks liikujaks vms, saab tema alati grupi ette sõitma panna kui ta ise sellega nõus on. Alati võib ju ka kellegi soovil natukene aeglasemalt liikuda. Nii et võta julgelt sappa, laup kell 7.30 laagri statoilis topsi maitsva statoili kohviga alustame päeva :wink:

radowitz

Lugemata postitus Postitas radowitz »

mux2hot kirjutas:
Ghost kirjutas:

Mina lähen 17.05 algavale koolitusele.

kohtumiseni :P

Kasutaja avatar

korben

Lugemata postitus Postitas korben »

Ise ka minemas 17.05 algavale koolitusele, teeme ühise sõidu sinna?

Kasutaja avatar

vovencij
Tsikkel: CB500, Hornet S, V-Strom
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas vovencij »

Lähen 17.05 Survivalile Tartust. Hetkel on plaan minna 16. õhtul, et järgmine päev värskena hommikul tegutsema hakata. On Tartust veel keegi minemas?

Volli
Riga 13 > pikk paus > CB500, V-Strom DL650 K5, Dominator
Kasutaja avatar

marti252
Tsikkel: used to be Blackbird

Lugemata postitus Postitas marti252 »

damn jälle kõik sõidavad kuhugi ja mul load seisavad homse eksami taga :evil: . Aga loodame et, sis saab ikka tehtud ja siis olen ka iga kell tulija igale poole :D

Kui kellelgi vedeleb juturaamatuid, mida ta tahaks ära anda, siis ma hea meelega vahetaks mõne meelepärase asja vastu :)

Kaur

Siis on hea, ilmselt löön kampa :)

Yerba kirjutas:

Jutt õige. Ei ole hea alustada päeva suure trahviga või projektiga "Otse kasti".

Ghost kirjutas:
Kaur kirjutas:

Kasutaja avatar

Teema algataja
motoratsutaja

Nii, käidud, jube väsinud, palav ei ole enam õnneks :D . Mis ma siis kommentaariks oskan öelda, kõigepealt koolitajate ees kiiver maha, kiivrisukk maha ja sügav kummardus nende ees veelkord. Väga tänuväärt koolitus oli, väga vajalik koolitus ja hästi palju uusi teadmisi sai ammendatud ning vana meelde tuletatud. Samuti oli ka kohal olnud seltskond väga lahe ja nädalavahetus möödus tõesti meeldivalt ja jõudsin endas arusaamale, kui palju on tegelikult vaja õppida j aharjutada kogu aeg ning välja tulid ka nõrgad või siis puudulikud küljed. Ohutut sõitu kõigile ! 8) :)

Yaaa-maaa-haaa......
Kasutaja avatar

mototydruk
Tsikkel: Kawa

Lugemata postitus Postitas mototydruk »

vajaks ka sellist asja, kuna ei tea järgmine õpe on?

Kawasaki EX 250, Honda CBR 600f, Yamaha Virago 1100cc ajutine kasutaja suvi 2010, Kawasaki gtr 1000 cc, Honda Magna VF 750, Honda CBR 600 F2, Kawasaki Vulcan 750cc
Kasutaja avatar

Teema algataja
motoratsutaja

mototydruk kirjutas:

vajaks ka sellist asja, kuna ei tea järgmine õpe on?

17-18 mai on järgmine kursus, võta kiiresti ühendust (motosurvival@emmk.ee) , võibolla vabaneb mõni koht või ütleb keegi ära vms. äkki õnnestub pääseda kui huvi ja soovi on ikka.

Yaaa-maaa-haaa......

tarmo66

Lugemata postitus Postitas tarmo66 »

ilma sidurita mees jõudis ka kodu :)

Väga kasulik ja arendav koolitus oli. Eraldi tuleb ära mainida sujuv korraldus ja sõbralikud ning abivalmid instruktorid.

mamps

Lugemata postitus Postitas mamps »

Mina ka kenasti kodus ja happy. Tõsiselt hea üritus, koolitajad võtsid asja südamega ja tähelepanu jätkus kõigile kuhjaga. Päris imet teevad inimestega. Ja seltskond ise ka sõbralik ning igati abivalmis.
Suured tänud!

Kasutaja avatar

teejooksik
Tsikkel: Honda Shadow 750 Aero

Lugemata postitus Postitas teejooksik »

Tehtud! Tahan tänada. Aitäh! Koolitajatele kraapsu juba tegin. Ja millne seltskond... (w)
Tartu kolmik jõudis ka edukalt sihtpunkti, oli väga meeldiv koos kulgeda. Täitusid minu elu esimesed 1000 km
Kui keegi ürituse ajal pilte tegi, siis äkki oleks võimalik neid kuidagi teistele osalenutele ka jagada

SÕIDA PEAGA

Kasutaja avatar

Kallev
Tsikkel: Yamaha FZS600 -03

Lugemata postitus Postitas Kallev »

Kena tagasiside toimunud koolitusele! Mina ootan põnevusega järgmise nädalavahetuse oma. Kas korraldame ka Tallinna poolt laupäeva hommikul ühise kulgemise? Laagri Maksimarketi juurest?

Sõidan nagu vana mees. Nagu väga vana mees...

Kaur

Kaugele sa Tallinnas ilma sidurita pidid jõudma?
Igal juhul oli tore ja kasulik nädalavahetus. Nüüd kindlam tunne lenksus kui varem. Ja korraldajatele samuti tänud, igati korralik üritus. Kõik sujus ja instruktorid olid väga abivalmid ja sõbralikud. Seltskond oli samuti tore!

hr.mnd

Lugemata postitus Postitas hr.mnd »

jätkan kiidulaulu... 8)

tiimile 7punkti 5st. Väga mõnus ja piisavalt individuaalne lähenemine. sai paljut meelde tuletatud, teooriat praktikasse pandud ja ära tõestatud (enda näitel) mu alguses öeldud väide, et kui inimene on läbinud 10 000 km siis hakkab alles mõistma, et ta sõita ei oska. Palju palju veel harjutada. üritus väga viis. Sobivuse korral järgmine aasta 100% kohal.

seltskond muidugi oli ka üle prahi. väga vahvaid jutte sai õhtul kuuldud inimeste kogemustest ja ratastest jne.

aitähh siis kõigile: korraldajad, osavõtjad ja muidugi ei maksa unustada märkamatuks jäävaid kokatädisid 8)

Kasutaja avatar

jansu24
Tsikkel: Versys 1000 SE

Lugemata postitus Postitas jansu24 »

Tere!

Kas antud ürituste kohta ka mingit täpsemat infot on võimalik kuskilt hankida?

Terv,
Jansu

Terv,
Jansu

V-mootor on nagu lõvi taltsutamine ja rida mootor nagu kassi piinamine :)

HYOSUNG GT650Ri
Kasutaja avatar

teejooksik
Tsikkel: Honda Shadow 750 Aero

Lugemata postitus Postitas teejooksik »

Täpsemat lugemist leiad siit

http://www.emmk.ee/content/blogcategory/27/79/

Aga kohtadega on vist suht hapu

Madlike

Lugemata postitus Postitas Madlike »

Mina olen ka 17/18 survive'ija. Koos minna oleks lõbusam kahtlemata.
Aga Laagri Maksimarketi juures siis mis kell?

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”