Milline kiiver?
Ma olen nüüd, oma "tsiklikarjääri taassünni" ajal, proovinud 2 kiivrit. Omale sai ostetud Nolan N101, lahtikäiva lõuaga, hind ligi 3K. Naisele ostsin elementaarse Probiker X1, 1250 raha, et tema tsiklisõiduhuvi testida, ja kuna meil peamõõt üsna ühesugune, siis proovisin muidugi seda ka.
Nolan (M suurus) on peas mugavam, ventilatsioon on parem, vaateväli on oluliselt laiem (suurem visiir?). Üle õla piilumine on Nolaniga imelihtne, Probikeriga suht keeruline. Probiker (S suurus) on selle eest oluliselt vaiksem ja tundub ka tiba kergem (kuigi on kinniste kiivrite raskemast otsast). Madalam müratase võib muidugi olla ka sellest, et ta on väiksem ja istub tihedamalt kõrva otsas, aga oma süü on kindlasti Nolani avaneval lõuamehhanismil. Nolani S-suurus oli mulle väike, sestap sai see M võetud.
Sõitma minnes võtan ikka Nolani, seda põhiliselt just avarama vaatevälja pärast. Päikeseprillid mahuvad ka paremini alla
ja naine ei jorise, et ma tema kiivriga sõidan 
Nolan (M suurus) on peas mugavam, ventilatsioon on parem, vaateväli on oluliselt laiem (suurem visiir?). Üle õla piilumine on Nolaniga imelihtne, Probikeriga suht keeruline. Probiker (S suurus) on selle eest oluliselt vaiksem ja tundub ka tiba kergem (kuigi on kinniste kiivrite raskemast otsast). Madalam müratase võib muidugi olla ka sellest, et ta on väiksem ja istub tihedamalt kõrva otsas, aga oma süü on kindlasti Nolani avaneval lõuamehhanismil. Nolani S-suurus oli mulle väike, sestap sai see M võetud.
Sõitma minnes võtan ikka Nolani, seda põhiliselt just avarama vaatevälja pärast. Päikeseprillid mahuvad ka paremini alla

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.