FZS1000 Fazer ja fz-6 Fazer
Moderaator: Moded
Suurem seljakott oli naise sõbranje, aga isegi mu suht norm kaalus kaasaga sai end mõnikord tiba üllatatud.
Fazer juba on sellise kujuga, et igasugune lisaraskus taga hakkab olemist oluliselt mõjutama. Nt praegune Blackbird ja kunagine CBR900 küll lambist taeva poole vaatama ei kiskunud.
Ise olin Fazeriga sigarahul, aga kuna sõidan suht tihti pikki otsi, siis otsustasin lõpuks suurema hulga plastiku kasuks.
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Tõesti, 50 kg selja taga ja isegi kolmandaga kipub nina üles tulema, kui parajate pöörete pealt kiire käiguvahetus teha ja tõsiselt peale keerata.
Ma enda omaga 3000 km sel kevadel juba läbi ajanud, kõige pikem ots järjest üle 600, pea ühe jutiga(butti meeste jaoks pole see muidugi miski läbisõit ) Ei ühtegi halba sõna, hea sõiduasend ja jõudu looma moodi, sellest tulenevalt tahab ka mõistlikku suhtumist parema käe liigutuste osas.
Omal selline tunne, et niipea rattavahetuse kiiksu pähe ei löö
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.