Suvekodu rattale Tartus
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Suvekodu rattale Tartus
hädasti oleks tarvis suvekorterit oma Suzule Tartus Illusiooni lähiümbruses ..... kui kellelgi on midagi pakkuda või teavad kust otsida siis oleks super....
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
Re: Suvekodu rattale Tartus
MatiAllmighty kirjutas:hädasti oleks tarvis suvekorterit oma Suzule Tartus Illusiooni lähiümbruses ..... kui kellelgi on midagi pakkuda või teavad kust otsida siis oleks super....
Kas jaamamõisa on liiga kaugel? Mitmepeale võiks rentida mõne garaaziboksi, näiteks selle: http://www.hiid.ee/kv/index.php?id=23642
Let the good times roll.
-
Teema algataja
väga hea mõtte tegelt.... häid lambaid mahub ikka palju ühte lauta.... ise asun uue tänava alguses nii et jaamamõisa põhimõtteliselt sobiks küll.... aint mõttetu tundub seda vahendus raha maksta (kuigi see mitmepeale palju ei ole...a põhimõtteliselt)..... igatahes tuleks silmad-kõrvad lahti hoida ja otsida veel pakumisi ning siis juba üksteisega ühendust võtta ja mõnd varjanti vaatama minna....
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
Kui väga häda käes, siis ma saaks isegi aidata sind. Mul oma ratas seisab kortermaja abiruumis (keldris siis põhimõtteliselt) Aastaringselt on suht ühtlane temperatuur (üle 0) . Maja elanikud sinna sisse ei saa ja käib seal ainult koristaja. Maja ise Paju ja Pika tänava kandis.
Oleneb muidugi ka rattast, mingi madal ja pikk choppar eriti sisse ei mahu, kuna sissesõidu tee on suht järsk. R1 aga läks suht ilusti alla, ei jäänud põhjapeale kinni.
-
Teema algataja
äää.... vilosius@maakler...njah...
suur tänu pakkumast junzu aga nii kiire mul ei ole ...tsiklit lähen talve korterist ära tooma millaski märtsi lõpupoole ja ajutine varuvarjant on teg olemas.... aga hoidmiseks tahaks ikka garaazi ikka vast, sest igasugused ketimäärimised jne on mõnusam sellises kohas teha.... igatahes kui illusiooni kanti mingi varjant tekib siiskes aga huvitatud andku teada
aitäh ka tttrrr-le aga riia mnt on nati ikka kaugel
-
Teema algataja
sixkiller kirjutas:lauryx kirjutas:Ja kui kellelgi on miskit kohta ühele tsikklile pakkuda tähe tänaval (sõbra, linda, õnne tänava kandis), siis oleks huvitatud.
Rimi kandis võtaks isegi ühe koha, kui on kellegil pakkuda...
EDIT: Leidsin ühe üüripakkumise: LINK
Asukoht Rimi taga
Kuu üür 800
Kes oleks nõus kampa lööma?
sixkiller kirjutas:sixkiller kirjutas:lauryx kirjutas:Ja kui kellelgi on miskit kohta ühele tsikklile pakkuda tähe tänaval (sõbra, linda, õnne tänava kandis), siis oleks huvitatud.
Rimi kandis võtaks isegi ühe koha, kui on kellegil pakkuda...
EDIT: Leidsin ühe üüripakkumise: LINK
Asukoht Rimi taga
Kuu üür 800Kes oleks nõus kampa lööma?
Mnjah, minujaoks hakkab see aeg juba läbi saama kui mul kohta tsikklile vaja on....niiet minust kampalööjat siiski ei ole
-
- Tsikkel: GSR600
Vana teema aga sama probleem. Pind võiks asuda raudteejaamale võimalikult lähedal. Ei pea olema ilmtingimata katusega, s.t. et valgustusega parkimiskoht kinnisel alal on ka OK.
-
Teema algataja
Mul sama mure. Pole ratast suvel Tartus kuskil hoida. Mingid tasulised/valvega parklad on annelinnna kandis olema, aga nood jäävad kaugeks. Kortermaja ees ei julge hoida.
mul oleks pakkuda eramaja garaaz tammelinnas tamme staadioni läheduses Tammekuru tn aastaringselt
5014885
lärm
-
Teema algataja
lärm kirjutas:mul oleks pakkuda eramaja garaaz tammelinnas tamme staadioni läheduses Tammekuru tn aastaringselt
5014885
lärm
Päris hea. Palju peremees renti küsib? Idee oleks selline, et rattale saab igal hetkel ligi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.