Rollerite teema saatus
Moderaator: Moded
Tänan usalduse eest SFX..! Mina jällegi omakorda pakuksin teiseks modeks justhmike...! Ja kipun arvama, et modesid peaks olema 3..! Arvaksin ,et Panic võiks kuuluda ka nende alla...!SFX kirjutas:kindlasti yheks modeks enda poolt valiksin slinki!

sys - kas sa soovid teha nii, et me kuulume küll ühte foorumisse(biker.ee), aga Rollerite teemat haldavad teised moded... nagu kaks eraldi maailma..(ei tea ,et kas suutsin enda mõtet selgelt väljendada nüüd)...!

Viimati muutis slinki, 11 Juul 2004, 13:15, muudetud 1 kord kokku.
slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere
ma nagu mainisin rollerit mitte tallapressi...sokk kirjutas:Ja kui Tuur De Fraantsil keegi jalgrattaga veel kiiremini sõidab, mis me siis teeme?ivar kirjutas:yle 50ccm roller mis liigub kiiremini kui 45km/h on ju mootorratas.
Krt!, rollerimehed, praegu on teie jaoks kaunis kriitiline hetk, püüaksite seda äkki mitte enda vastu pöörata? Adminn tõstatab teema ja teie panete sama laulu ja tekstiga edasi?
ja moded võiksid olla jah slinki,panic ja justhmike!
55577055
SUZUKI GSX-R 1000 K7
SUZUKI GSX-R 1000 K7
mina olen selles mõttes küll väga aktiivne rollerite teema lugeja ja kasutaja. Kuid ennast soovitama küll ei hakkaks, kui siis teised seda teeksid.sys kirjutas:Minu idee on pigem see, et rollerite teemat modereeriks lisaks ka sellised inimesed, kes seda pidevalt kasutavad ja loevad...
Huvitav oleks muidugi ka isand motopaksu arvamust kuulda... aga tal nädalavahetus praegu...

mina isiklikult leian, et kui biker on saanud siiamaani hakkama rollerite teemaga saab ka edaspidi. Tõepoolest on ainuke problem see et vaja veel määrata moded ja muud midagi. Kõige suurematele läbustajatele tuleb lihtsalt suur hoiatus teha ja nii öelda AEROX ära blokeerida selle hoiatuseks ja te näete ise et asi paraneb
Ma arvan et see pole paha mõte sugugi või mis te arvate? Roller ju ikkagi algus bikeriks saamisel... 

aga mõtle kui kõik üle 100 rolleri huvilise hakkavad kirjutama siis mõttle milline töö see onsys kirjutas:Sellisel juhul oleks moderaatorite töö need postitused, kui teemavälised kustutada.C4 kirjutas:... sest see ajab siin kõik ju sassi kui teie teemade vahele tulevad järsku (N: mis on viga mu rolleril ???)

Have a nice day !
kas ikka on nii lood? Palun C4 lõpetame selle mõtetu arutelu meie vahel sest see ei vii mitte kuhugile. Rolleri teema JÄÄBkasutaja1 kirjutas:see nagu jah moderaatori töö ju ongi...Loodan et rolleri teema ikka jääks, ja arvan et ma pole ainuke kes seda teemat soovib jätta.

mina sooviks, et jääks alls.
olen sealt saanud palju kasulikku infot.
samas aga läbu on tõesti palju.
isiklikult soovitaks sinna karmimat mode't, kes ka ise rolleriga sõidab.
rollerihundid tuleks õpetada normaalseks kasutajaks mitte neid mujale läbustama saata- saavad vanemaks- muretsevad omale ratta ja tulevad sama juhmilt siia tagasi- siis ei saa ju tervet bike.ee'd kinni panna.
karmimat kätt
olen sealt saanud palju kasulikku infot.
samas aga läbu on tõesti palju.
isiklikult soovitaks sinna karmimat mode't, kes ka ise rolleriga sõidab.
rollerihundid tuleks õpetada normaalseks kasutajaks mitte neid mujale läbustama saata- saavad vanemaks- muretsevad omale ratta ja tulevad sama juhmilt siia tagasi- siis ei saa ju tervet bike.ee'd kinni panna.
karmimat kätt

Honda CBR 600F; Honda CBR 900RR
Ära karda surma, vaid karda elu
Ära karda surma, vaid karda elu
Kõik kes läbustavad peaksid saama alguses hoiatuseks näiteks kuuajase bloki peale ja kui ikka nii jätkavad saaksid igaveseks...
Hetkel hääletan selle poolt et paik rolleritele foorumis alles jääks ja säiliks koostöö...
Noorem põlvkond vajab natuke karmimat kohtlemist ainult.
Neile tuleb selgeks teha et maailm ei olegi nii ilus ja värviline nagu see neile nende rolleri lenkstangi tagant paistab
Hetkel hääletan selle poolt et paik rolleritele foorumis alles jääks ja säiliks koostöö...
Noorem põlvkond vajab natuke karmimat kohtlemist ainult.
Neile tuleb selgeks teha et maailm ei olegi nii ilus ja värviline nagu see neile nende rolleri lenkstangi tagant paistab
We ride together, we die together...
100% rolleri teema sulgemise poolt! Kustutada seda polegi vaja, sest sealt võib ka miskit noortele lugemist väärivat leida.
Põhjendan:
1. Rolleristidel on oma foorum olemas.
2. Erksamad rolleristid, kelle IQ tase on suurem Ph tasemest ning kes ennast mootorratturitena tunnevad saavad biker.ee foorumit edasi lugeda/külastada.
Aga kui rolleristidele teema jääb, siis hakkan hobi korras rolleri modeks ning kustutan valimata kõik postid, kus kasvõi üks kirjaviga või mis kasvõi pool sekundit kaldub teema kursist kõrvale! 
Siinkohal avaldan omapoolset lugupidamist neile üksikutele rolleristidele, kes on väärt biker.ee liikme nimetust.
Põhjendan:
1. Rolleristidel on oma foorum olemas.
2. Erksamad rolleristid, kelle IQ tase on suurem Ph tasemest ning kes ennast mootorratturitena tunnevad saavad biker.ee foorumit edasi lugeda/külastada.

Siinkohal avaldan omapoolset lugupidamist neile üksikutele rolleristidele, kes on väärt biker.ee liikme nimetust.
Rolleri teema sulgemise vastu. Ja mitte seepärast, et mõne mehe suhtumine või tekst mulle meeldiks, aga puhtalt seepärast, et paratamatult on tegu tulevaste tsiklistidega ja seetõttu on tänastel tsiklistidel nagu püha kohus osaleda kasvatustöös. Kui ikka mõni mees läheb oma sõnavõttudega liiale, siis tuleb temaga ka vastavalt käituda, aga mitte karistada kõiki vendi lihtsalt vanuse või cc3 pärast. Kui kõik rolleristid suruda oma foorumisse , siis pole seal ühtegi Tartsi sugust isakest ( heas mõttes) kes aeg- ajalt püksirihmaga vehiks ja eksinuid õigele teele suunaks. Ja see nn. järelkasv oleks ka siis vale " lastetoaga"