Rollerite teema saatus

Mõtted, ettepanekud, vead, teadaanded mootorratturite foorumi, külastajate ja postituste kohta. Koht kus küsida või teada anda.

Moderaator: Moded

Kas kustutada rollerite teema täielikult?

Ei, rollerite teema võiks olla endiselt alles.
79
51%
Jah, rollerite teema võiks kustutada siit foorumist.
76
49%

Hääli kokku: 155

gangsta

Lugemata postitus Postitas gangsta »

Nos aga kas sa ei leia et ka meist saavad kunagi bikerid. Las me parem kasvame teiste bikerite käe all. Parem ikka kui mõned meist bikeriks saades veel hullemad sõitjad on kui nad praegu on?

Teema algataja
sys
Tsikkel: Yamaha R6 "Raven"
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas sys »

gangsta kirjutas:
Parem ikka kui mõned meist bikeriks saades veel hullemad sõitjad on kui nad praegu on?
Ei, ei ole parem, kui te hullemaks muutute :lol: :lol: :lol:

Modesid palusin pakkuda, kuna ma ei viitsi ega jõua seda rollerite teemat läbi lugeda, et aru saada, kes milline on.
Kasutaja avatar

slinki
Tsikkel: Yamaha
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas slinki »

SFX kirjutas:
kindlasti yheks modeks enda poolt valiksin slinki!
Tänan usalduse eest SFX..! Mina jällegi omakorda pakuksin teiseks modeks justhmike...! Ja kipun arvama, et modesid peaks olema 3..! Arvaksin ,et Panic võiks kuuluda ka nende alla...! :wink:

sys - kas sa soovid teha nii, et me kuulume küll ühte foorumisse(biker.ee), aga Rollerite teemat haldavad teised moded... nagu kaks eraldi maailma..(ei tea ,et kas suutsin enda mõtet selgelt väljendada nüüd)...! :roll:
Viimati muutis slinki, 11 Juul 2004, 13:15, muudetud 1 kord kokku.
slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere

Teema algataja
sys
Kontakt:

Minu idee on pigem see, et rollerite teemat modereeriks lisaks ka sellised inimesed, kes seda pidevalt kasutavad ja loevad...

Huvitav oleks muidugi ka isand motopaksu arvamust kuulda... aga tal nädalavahetus praegu...

gangsta

Kindlasti võiks kuulata ka Motopaksu hinnangut. aga mina pooldaks ka Slinkit ja Justhmike.

valek9

Lugemata postitus Postitas valek9 »

Aga miks ei tee rolleri klubi speed oma kodulehele foorumit, panete moderaatoriks keda tahate ja kõik oleks rahul :?:

gangsta

Loe palun mu postitus läbi mis ma nosile kirjutasin.
Kasutaja avatar

ivar
Tsikkel: GSXR

Lugemata postitus Postitas ivar »

sokk kirjutas:
ivar kirjutas:
yle 50ccm roller mis liigub kiiremini kui 45km/h on ju mootorratas.
Ja kui Tuur De Fraantsil keegi jalgrattaga veel kiiremini sõidab, mis me siis teeme?
Krt!, rollerimehed, praegu on teie jaoks kaunis kriitiline hetk, püüaksite seda äkki mitte enda vastu pöörata? Adminn tõstatab teema ja teie panete sama laulu ja tekstiga edasi?
ma nagu mainisin rollerit mitte tallapressi...
ja moded võiksid olla jah slinki,panic ja justhmike!
55577055

SUZUKI GSX-R 1000 K7

kasutaja1

Lugemata postitus Postitas kasutaja1 »

sys kirjutas:
Minu idee on pigem see, et rollerite teemat modereeriks lisaks ka sellised inimesed, kes seda pidevalt kasutavad ja loevad...

Huvitav oleks muidugi ka isand motopaksu arvamust kuulda... aga tal nädalavahetus praegu...
mina olen selles mõttes küll väga aktiivne rollerite teema lugeja ja kasutaja. Kuid ennast soovitama küll ei hakkaks, kui siis teised seda teeksid. :lol: :oops:
Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 12 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Kui biker.ee tahab lahti saada "mingisugune rollerimeeste foorum" mainest, siis ... valikuid eriti palju ei ole. Karmilt öeldud ... huvitav kas kustutatakse :?:
Kasutaja avatar

C4

Lugemata postitus Postitas C4 »

isegi kui teema kustutatakse siis ei tohiks neil keelata siin edasi rääkida ja kui see kah ära keelatakse siis see ei ole norm. ja soovitan teil selle alles jätta sest see ajab siin kõik ju sassi kui teie teemade vahele tulevad järsku (N: mis on viga mu rolleril ???) nende teemad :wink:
Have a nice day !

kasutaja1

mina isiklikult leian, et kui biker on saanud siiamaani hakkama rollerite teemaga saab ka edaspidi. Tõepoolest on ainuke problem see et vaja veel määrata moded ja muud midagi. Kõige suurematele läbustajatele tuleb lihtsalt suur hoiatus teha ja nii öelda AEROX ära blokeerida selle hoiatuseks ja te näete ise et asi paraneb :wink: Ma arvan et see pole paha mõte sugugi või mis te arvate? Roller ju ikkagi algus bikeriks saamisel... :idea:

Teema algataja
sys
Kontakt:

C4 kirjutas:
... sest see ajab siin kõik ju sassi kui teie teemade vahele tulevad järsku (N: mis on viga mu rolleril ???)
Sellisel juhul oleks moderaatorite töö need postitused, kui teemavälised kustutada.

kasutaja1

see nagu jah moderaatori töö ju ongi... :) Loodan et rolleri teema ikka jääks, ja arvan et ma pole ainuke kes seda teemat soovib jätta.
Kasutaja avatar

C4

sys kirjutas:
C4 kirjutas:
... sest see ajab siin kõik ju sassi kui teie teemade vahele tulevad järsku (N: mis on viga mu rolleril ???)
Sellisel juhul oleks moderaatorite töö need postitused, kui teemavälised kustutada.
aga mõtle kui kõik üle 100 rolleri huvilise hakkavad kirjutama siis mõttle milline töö see on :!: :P
Have a nice day !

kasutaja1

mis ta ikka nii ära ei ole??? Peab lihtsalt pidevalt silma peal hoidma ja saabki asjad korras hoida
Kasutaja avatar

C4

kasutaja1 kirjutas:
mis ta ikka nii ära ei ole??? Peab lihtsalt pidevalt silma peal hoidma ja saabki asjad korras hoida
küsimus et kas sina siis pooldad kah rollerite teeme kustutamist ?
Have a nice day !

kasutaja1

ei poolda.. Mina ütlen EI rolleriteema kustutamisele :D Mina loen seda teemat pidevalt ja leian et mõned üksikud ainult on need ninatargad kes seal vahepeal kipuvad tühja kirjutama.. Mina isiklikult küll seda maha ei võtaks, pigem arendaks asja edasi ja edasi
Kasutaja avatar

SFX

Lugemata postitus Postitas SFX »

C4 kirjutas:
kasutaja1 kirjutas:
küsimus et kas sina siis pooldad kah rollerite teeme kustutamist ?
eespool ta juba mainis et on selle vastu!!!
30cccmine Yamaha Aerox
Kasutaja avatar

C4

no tema jutu järgi võib arvata et ta on selle poolt
Have a nice day !

kasutaja1

kasutaja1 kirjutas:
see nagu jah moderaatori töö ju ongi... :) Loodan et rolleri teema ikka jääks, ja arvan et ma pole ainuke kes seda teemat soovib jätta.
kas ikka on nii lood? Palun C4 lõpetame selle mõtetu arutelu meie vahel sest see ei vii mitte kuhugile. Rolleri teema JÄÄB :bsmile: seda ma loodan niikaua kuniks otsus langetatud tõepoolest.. Mina ütlen igastahes et rolleri teema peaks jääma
Kasutaja avatar

Cado
Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Cado »

Kuna olen lugenud tihti kõiki teemasid siis olen lolli juttu näinud ka mujal kui ainult rollrirte all. Kuigi tuleb tunnistada ,et seal on seda tihenini näha.
Igal juhul oleks naljakas kui hakkata paari "nalja venna"pärast hääletama ,et kas Biker.ee kustutada või mitte!??

kasutaja1

Sellepärast ma võtangi siinmaal sõna et see oleks tõesti tobe rollerite teema kustutada sellepärast et keegi arvab endast üleliia palju..Loodame kõik mõistvale suhtumisele
Kasutaja avatar

Rennes
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rennes »

Sys, äkki avaldad tähtaja ka kui kaua saab arvamust avaldada? Väga kaua ei tahaks, rollerimehed kipuvad juba enese saatuse üle otsustamise teema ära läbustama omavaheliste vaidlustega :)

No offence to anyone, of course ! irw
Rennes aka Pröksuga Mülka

Teema algataja
sys
Kontakt:

Vaatame mõne päeva... Motopaks ka natuke mõtleb ja eks ta homme ütleb, mis ta asjast arvab :D

panic

Lugemata postitus Postitas panic »

mina sooviks, et jääks alls.
olen sealt saanud palju kasulikku infot.
samas aga läbu on tõesti palju.
isiklikult soovitaks sinna karmimat mode't, kes ka ise rolleriga sõidab.
rollerihundid tuleks õpetada normaalseks kasutajaks mitte neid mujale läbustama saata- saavad vanemaks- muretsevad omale ratta ja tulevad sama juhmilt siia tagasi- siis ei saa ju tervet bike.ee'd kinni panna.
karmimat kätt :roll:
Honda CBR 600F; Honda CBR 900RR
Ära karda surma, vaid karda elu

rollerist
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas rollerist »

Kõik kes läbustavad peaksid saama alguses hoiatuseks näiteks kuuajase bloki peale ja kui ikka nii jätkavad saaksid igaveseks...
Hetkel hääletan selle poolt et paik rolleritele foorumis alles jääks ja säiliks koostöö...
Noorem põlvkond vajab natuke karmimat kohtlemist ainult.
Neile tuleb selgeks teha et maailm ei olegi nii ilus ja värviline nagu see neile nende rolleri lenkstangi tagant paistab
We ride together, we die together...

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

100% rolleri teema sulgemise poolt! Kustutada seda polegi vaja, sest sealt võib ka miskit noortele lugemist väärivat leida.
Põhjendan:
1. Rolleristidel on oma foorum olemas.
2. Erksamad rolleristid, kelle IQ tase on suurem Ph tasemest ning kes ennast mootorratturitena tunnevad saavad biker.ee foorumit edasi lugeda/külastada.

:twisted: Aga kui rolleristidele teema jääb, siis hakkan hobi korras rolleri modeks ning kustutan valimata kõik postid, kus kasvõi üks kirjaviga või mis kasvõi pool sekundit kaldub teema kursist kõrvale! :twisted:

Siinkohal avaldan omapoolset lugupidamist neile üksikutele rolleristidele, kes on väärt biker.ee liikme nimetust.

Credo

Lugemata postitus Postitas Credo »

and 10 points goes to tarts... :lol:
Kasutaja avatar

Habe

Lugemata postitus Postitas Habe »

Rolleri teema sulgemise vastu. Ja mitte seepärast, et mõne mehe suhtumine või tekst mulle meeldiks, aga puhtalt seepärast, et paratamatult on tegu tulevaste tsiklistidega ja seetõttu on tänastel tsiklistidel nagu püha kohus osaleda kasvatustöös. Kui ikka mõni mees läheb oma sõnavõttudega liiale, siis tuleb temaga ka vastavalt käituda, aga mitte karistada kõiki vendi lihtsalt vanuse või cc3 pärast. Kui kõik rolleristid suruda oma foorumisse , siis pole seal ühtegi Tartsi sugust isakest ( heas mõttes) kes aeg- ajalt püksirihmaga vehiks ja eksinuid õigele teele suunaks. Ja see nn. järelkasv oleks ka siis vale " lastetoaga"
Suletud

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”