Volbrimöll ehk hooaja avamine
Moderaator: Moded
Re
Soojamees kirjutas:p.s. Teema lõpetuseks. Olles elanud siin maamunal juba ligi pool sajandit, olen täheldanud, et inimesed (s.h. tsiklimehed) jagunevad kaheks. Ühed on tegijad (ja tegijal ikka juhtub äpardusi) ja teised on virisejad.
Head uut turvalist hooaega
Jah,nõus. Mina tänan korraldajaid, et tänu nende paraadile otsustasin ma üritusele jääda ja end õllega turgutada. Siis ma tänan veel seda tsiklivenda, kes mu tsiklivõtmed üles leidis ja korraldajale edastas peale seda kui ma olin enda turgutamise käigus need blady võtmed kuhugi maha pudistanud või valesse auku torganud. Kui see seltsimees ennast näole annaks, siis teeks talle õlle või kaks. Ja siis ma tänan oma naist, kes mulle hommikul paracetamoli sisse söötis ja minust inimese tegi.
Loodan, et ma rohkem kedagi tänama ei pea, kuigi välistada seda ei tahaks.
-
- Tsikkel: FZR
- Tänatud: 1 kord
trassi ääres vaatajana (v-väljak) näis paraad päris ühtne ja korraldatud olevat, Teie kolonni sisemised pinged ei paistnud välja, pigem olid teiste sõidukite juhid pinges.
ehk niipalju,et matrossovi kangelastegu ei ole mõistlik korrata, ehk panna kinni tsikliga peatee, et kolonni natukene rohkem koos hoida, jama korral saab selle laksu tsiklimees
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Priit_IZ kirjutas:Vaidlen vastu. See EI OLNUD orgunnitud ja kooskõlastatud. Ilusti orgunnitud paraad on olnud siis jah kas Tartus, Kivi-Vigalas toimunud biker.ee päevade üritusel, ning isegi sellel Jõgeva treffil, Annimatsi jms.
No vaidleme siis. Kõigepealt olgem ikka täpsed oma terminites. Mina rääkisin sellest, et paraad oli KOOSKÕLASTATUD. Pidades silmas kooskõlastust Politsei ja linnavõimudega. Orgunnimisest räägid sina. Ja mis puudub ORGUNNIMISSE, siis biker.ee suvepäevade paraadi orgunn oli selline - buss Pihelgaga oli ees ohutuledega, omavahel leppisime kokku, et ma panen oma tsikliga tagasipöörde kohas tee kinni senikauaks, kui paraad möödub ja kõik. Lihtsalt liiklustihedus oli vähe teine... Ja loomulikult on biker.ee seltskond valdavas enamikus ka väga hea paraadi sõitja, kes hoiab rivis oma kohta ja ei tõmble. Kolmapäevane paraad oli selles mõttes isegi rohkem ORGUNNITUD, et ees olid vilkurid ja vabaduse platsis reguleerija.
Ja selle "tsiklimeeste maine" rikkumise kohta küsiks vaid, et kui linna oleks umbe ajanud sõjaväe paraad, kas siis oleks sõjaväe maine rikutud? Või rikkus paar päeva siin riigivisiidil olnud Leedu presidendi korteež liiklust häirides Leedu maine Eesti silmis? Ära hakkab juba tüütama see hirmus virisemine siin iga asja pärast. "Maine siin, maine seal..." Kuna tsiklitega sõitjaid on juba NII PALJU, siis ei saa enam ammu rääkida mingist ühisest grupist, kes ilusasti ühe iseloomustuse alla mahuks. Sama hea oleks öelda, et Edgar Savisaar rikub ära kõigi Eesti keskealiste meeste maine, kes on keskmist kasvu, ülekaalulised, halliseguste juustega ja kannavad prille...
Aga jah, tuleb nõus olla Soojamehega...
-
- Tänatud: 12 korda
Ah mis iganes. Kui ise omatehtuga rahul olete siis äge. Minu poolt on teema lõppenud.
terv,
Priit - mõttetu iniseja "kesisemidagieiteejaainultteistekallalmöliseb"
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
Re: Re
Bladyhell kirjutas:Siis ma tänan veel seda tsiklivenda, kes mu tsiklivõtmed üles leidis ja korraldajale edastas peale seda kui ma olin enda turgutamise käigus need blady võtmed kuhugi maha pudistanud või valesse auku torganud. Kui see seltsimees ennast näole annaks, siis teeks talle õlle või kaks.
Kuskil seal särgi/saapa müüjate sektrori kandis maas lebasid nad sedasi õnnetult ;)
Blady happy paistsid küll kui võtmed tagasi said :D
Bladyhell kirjutas:Loodan, et ma rohkem kedagi tänama ei pea, kuigi välistada seda ei tahaks.
Ilmataadile või Ülemiste Vanakesele tuleks ka üks vahutav välja käristada ;]
... nuh mida sa siis ootad "tsikklimeestest", kellest enamus on ostnud omale ratta sellepärast, et naabrimehel on ja ma nüüd ostan suurema ja läikivama ja valjema.
PS: ei näinud ühtegi liikluseeskirju rikkuvad baigivenda - küll aga suuremal hulgal vastassuunas sõitvaid ja mööda jooni tähtsa näoga slaalomit sõitvaid tsjopperi-snoobe.
Go go HD klubi
PS2: autoga töölt koju sõitmiseks kulus 15 minuti asemel 40. Selle lühikese teelõigu jooksul oli täitsa häbi vaadata kui kannatlikult käitusid autojuhid ja kuidas laiasid suured tsjopperid.
Autojuhid, kes ennem olid kahe vahel, et kas mootorrattad on positiivsed või negatiivsed nähtused siis nüüd nad enam kahevahel ei ole
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Yamu kirjutas:... nuh mida sa siis ootad "tsikklimeestest", kellest enamus on ostnud omale ratta sellepärast, et naabrimehel on ja ma nüüd ostan suurema ja läikivama ja valjema.
PS: ei näinud ühtegi liikluseeskirju rikkuvad baigivenda - küll aga suuremal hulgal vastassuunas sõitvaid ja mööda jooni tähtsa näoga slaalomit sõitvaid tsjopperi-snoobe.
Go go HD klubi
Sellised need plastmassimehed ongi - lähevad HD klubi hooaja avamise paraadile eputama, mängivad jalgrattureid ja veel kukuvad võõrustajaid sõimama ka.
-
- Tsikkel: Yamaha XT 660 X
- Kontakt:
Vaatan ja mõtlen ka ise pisut kaasa... olin ka ise seal paraadil, tulin kuskil kell 17+, kuigi möllule ei jäänud, sest sai sõbra juurde möllama mindud.
Aga ütleme ausalt, oleks ma kesklinnast tahtnud peale tööd, volbriõhtul autoga kuhugi linnsast välja lõket tegema minna, siis oleks ikka väga pahane olnud... kui mingi hetk oleks pidanud pool tundi vaatama, kuidas mu nina alt mingid habemed oma kroomidega mööda löristavad...
Ehk mõte hea, teostus hea, ja orgunn ehk oligi hea, aga krt ajastus nüüd ikka päris 100% ideaalne ei olnud... ela ja lase teistel elada... rohkem ma sõna ei võta.
Lugupidamisega Kimon
-
Teema algataja
Ei käinud paraadil, küll aga sõitis e. umbes 1730 paiku Kristiine ees suur kolonn Sõprust pidi Mustaka poole. Seal oli liiklus juba enne neid igat pidi umbes. Suur mass läks ühe punasega foori alt läbi, tagant tulijad jäid juba valgusfoori taha ootama. Ei tundunud liiga anarhiana, ega seal autodel polnud nagunii kuhugi minna.
Kaasa aitasid Endla otsas olevad rivist väljas valgusfoorid ja Estonia pst. liikluskorralduse muudatus, kus üks rivi ühistranspordile ümber joonistatud esimest päeva. Lisaks oli seal mingi vana kaubik otsad andnud. Nalja rohkem kui küll volbriöö tipptundi.
Rolleriga mahtus igalt poolt :)
-
- Tsikkel: Honda Magna VF 1100
- Kontakt:
Yamu kirjutas:... nuh mida sa siis ootad "tsikklimeestest", kellest enamus on ostnud omale ratta sellepärast, et naabrimehel on ja ma nüüd ostan suurema ja läikivama ja valjema.
Go go HD klubi
PS2: autoga töölt koju sõitmiseks kulus 15 minuti asemel 40. Selle lühikese teelõigu jooksul oli täitsa häbi vaadata kui kannatlikult käitusid autojuhid ja kuidas laiasid suured tsjopperid.
Autojuhid, kes ennem olid kahe vahel, et kas mootorrattad on positiivsed või negatiivsed nähtused siis nüüd nad enam kahevahel ei ole
Kuule tont, mulle küll jääb mulje, et sa oled ise sama kade, et sul pole nii "suurt ja läikivat..." Ole ikka nii kena ja mõtle enne kui tatti pritsima hakkad...äitähh!
Re: Re
Tar kirjutas:Bladyhell kirjutas:Siis ma tänan veel seda tsiklivenda, kes mu tsiklivõtmed üles leidis ja korraldajale edastas peale seda kui ma olin enda turgutamise käigus need blady võtmed kuhugi maha pudistanud või valesse auku torganud. Kui see seltsimees ennast näole annaks, siis teeks talle õlle või kaks.
Kuskil seal särgi/saapa müüjate sektrori kandis maas lebasid nad sedasi õnnetult
Blady happy paistsid küll kui võtmed tagasi said
Bladyhell kirjutas:Loodan, et ma rohkem kedagi tänama ei pea, kuigi välistada seda ei tahaks.
Ilmataadile või Ülemiste Vanakesele tuleks ka üks vahutav välja käristada ;]
Muidugi olin ma blady happy, mul tagavaravõtmeid ei ole Aga täpsustuseks niipalju, et seal saapaleti vahetus läheduses oli õllekraan. Seega ma kahtlustan, et ma olin pigem selle peal väljas. Kas ma saan õigesti aru, et õlled tuleb sulle teele panna? Anna teada, õlled sa saad kui mitte muidu, siis mõnel üritusel astud ligi...
Mida v**tu te vingute koguaeg - küll kärss kärnas, küll maa külmad...
Selle asemel et nüüd vinguda, hädaldada oleks võinud www.harley.ee lehele minna võtta sealt menüü liikmed ja Per'ile või kellele iganes helistada öelda, et mees ma arvan, et pool kuus raekojaplatsilt reedesel tipptunnil paraaditegemine võib s**t mõte olla - vot seljuhul ärple siin ma ütlesin, ma teatsin.... padjaklubi täielik....
Mid paraad puudutab siis las see olla ... parim siiani mis eestis toimunud (minek vähemalt) ja järgmine kord saab veelgiparemini.
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
kle Intruder ära nüüd endale avalikult häbi tee. Sa ei sõida kah mitte esimest aastat ringi, et seda paraadi parimaks nimetada. Shit happends. Kuna tänavu Tallinnas alternatiiv puudus, kogunesid kõik tutikad tsiklimehed sellele paraadile (hinnasildid jopedel lehvimas) ja jooksid omadega kinni. Kui tahad Harrikaklubile toetust avaldada, siis paku neile oma meeletut kogemustepagasit edaspidiseks organiseerimiseks. Kuigi seal klubis on piisavalt pädevaid inimesi, kes saavad aru mis toimus ja mida edaspidi teistmoodi teha. Viimane mida nad vajada võiksid on sinu "Kuninga uued riided" stiilis muinasjutt.
Ja nüüd ka tänane mälumängu küsimus: kumb on harrikamees - kes sõidab HD-ga või see, kellel on riietel kõige rohkem HD logosid?
väike video paraadist: htl salzburg - raekoja plats
http://www.youtube.com/watch?v=HDY_hApO6jQ
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.