Rollerite teema saatus

Mõtted, ettepanekud, vead, teadaanded mootorratturite foorumi, külastajate ja postituste kohta. Koht kus küsida või teada anda.

Moderaator: Moded

Kas kustutada rollerite teema täielikult?

Ei, rollerite teema võiks olla endiselt alles.
79
51%
Jah, rollerite teema võiks kustutada siit foorumist.
76
49%

Hääli kokku: 155

Teema algataja
sys
Tsikkel: Yamaha R6 "Raven"
Kontakt:

Rollerite teema saatus

Lugemata postitus Postitas sys »

Seoses mõnede kodanike silmapaistva esinemisega (eriti tahaks esile tuua kodanik aerox'it) paneks hääletusele rollerite teema saatuse. Selle põhjus on lihtne... ka sellised kodanikud kujundavad biker.ee ja selle foorumi mainet ja see maine, mida nemad loovad pole just kõige parem...
Seega hääletama!
Kasutaja avatar

Rennes
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rennes »

Kustutamise poolt
Rennes aka Pröksuga Mülka

gangsta

Lugemata postitus Postitas gangsta »

üks loll küsimus võib olla aga kas kustutate aint teema või pekstakse kõik rollerimehed ka foorumist välja :oops:
Kasutaja avatar

Kaarel
Tsikkel: H-D FLHRC

Lugemata postitus Postitas Kaarel »

Loen seda foorumit päris tihti ja eriti head muljet need rolleristid küll jätnud pole pealegi on neil http://www.50cm3.tk/ foorum olemas, kus nad endale üksteise võidu võivad tatti näkku pritsida. See on minu tagasihoidlik kõrvaltvaatja arvamus.

Kaarel

gangsta

Ehk siis mind kui rolleristi siin ei oodata jah.ok
Kasutaja avatar

Karupoeg puhh

Lugemata postitus Postitas Karupoeg puhh »

esialgu ehk lihtsalt hoiatada selliste teemade tegijaid ma usun oleks õige.

cantamus

Lugemata postitus Postitas cantamus »

hahaa! ma ei ütle parem midagi, muidu saan rolex'i ja knolps'i käest tappa :P
aga muidu loogiliselt järeldades saate teada minu hoiaku antud teemale :wink:
Viimati muutis cantamus, 10 Juul 2004, 23:38, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

SFX

Lugemata postitus Postitas SFX »

klge camoon.jätke see alles.PALUN.
30cccmine Yamaha Aerox
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

täieliku puhastuse poolt.

kui meheks saadakse, jõutakse ise siia tagasi.

Kämbu

Lugemata postitus Postitas Kämbu »

Kas kustutamine või bann mõla ajajatele.
Eriti arukat juttu pole seal näha olnud, mõned üksikud teemad ainult.
Aprilia RS250 , CB600F HORNET

ets27

Lugemata postitus Postitas ets27 »

Hoidke teema alles ....PALUN! Mis nüüd kõigil un midagi rollerihuntide vastu w?
Kasutaja avatar

sokk

Lugemata postitus Postitas sokk »

Karm teema, aga päris tühjast kohast pole ta ka tekkinud. :?
Päris kõiki rolleriste ühe mütsiga lüüa pole vast ka õiglane, aga olen nõus, et pisut "täiskasvanum" võiks see foorum olla. Ja ma ei mõtle siin mitte füüsilist-, vaid vaimset iga. Kõik täiskasvanud on kord noored olnud, aga ma ei tahaks siin leheküljel oma minevikku kiigata ja mõelda, et kas mina pubekaaeas samasugune lahmija ja kõva mees olen olnud.
Ehk võiks moded julgemalt bännimist kasutada. :roll: Või teeme Motoka/modede elu raskemaks ja laseme igal liitujal kõigepealt kirjutada lühikese essee teemal "Miks ma sobin biker.ee lehekülje kasutajaks"? Lehe tegijatel oleks peavalu kõvasti rohkem, aga hetkel on vist ainult Delfi kommentaaride kirjutamine kergem kui siia konto tegemine.
Arvan, et esialgu võiks pisut heldekäelisemalt kasutajaid bännida kui seda on siiamaani tehtud. Sellele leitakse muidugi ka vastumürki, aga alguseks proovida? Kuigipalju on kirjutaja tekstist näha, kas ta elab siin oma märgades unenägudes või tunneb asja vastu huvi. Olen selle poolt, et rollerinurgake võib olla, aga ärgu endale ja teistele häbi tehku. Ja kes teeb - saab kinga.

terv, sokk

edit: ossa raisk kui kuum teema! niikaua kui muude tegemiste kõrvalt oma posti nokitsesin, tulnud juba sadu ettepanekuid.

Martään

Lugemata postitus Postitas Martään »

Praegu, ma vaatan, on rolleristid hakanud biker.ee foorumit kasutama kui mingit jutukakanalit. Mingi tühja-tähja vestlus toimub mõttetute postituste teel, samas kui sellise asja jaoks on olemas teised vahendid (Erasõnum, mIRC, E-mail).

Kui keegi rollerist on piisavalt mees tsiklimees, jääb ta siia ka pärast Rollerite teema kustutamist. Vanuse ega sõiduvahendi järgi diskrimineerimine pole ju kunagi siin au sees olnud - kui on piisavalt tsiklimehe hinge sees siis miks mitte jääda, kuid selline eraldi Rollerite teema muutub(muutus) tatipritsimise- ja läbunurgaks.

Muide, mäletate seda scripti mis muutis www.biker.ee ja www.auto24.ee lehtedele saamise võimatuks? Selle scripti "autor ja levitaja" postitas just rollerite teemadesse, nii 3 korda võite arvata kas põjuseks oli rollerimeeste "mainekujundustöö" või teiste tsiklistide oma.
Kasutaja avatar

slinki
Tsikkel: Yamaha
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas slinki »

Olge nüüd inimesed palun.. rollerid ka ju mootorrattad ikkagi...! Pakun välja, et kustutada need kasutajad ,kes ajavad niisama tühja juttu..! Teised ikkagi alles jätta(martään)..! Mõelge nüüd sellepeale palun.. :roll: :cry: :( ...!
slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Midagi peaks kindlasti tegema. Kui tarvis valida siis, -kustutamise poolt.
No comments.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Minu hääletustulemus oli radikaalne :twisted: (aga võib-olla ka mitte :roll: )

Court decides - death penalty & total elimination :mrgreen: :bsmile:

primo has spoken

EDIT: tooks veel ühe fakti, mis võib aidata kaasa kustutamisele ning milles olete teie Kõrgelt Austatud rollerdajad süüdi -> nimelt teie SLÄNG, mille alla kuuluvad need nõmedad X'i kasutamised KS'i asemel, U tähe kasutamine O asemel ning kõige hullem, te ei tunnista absoluutselt kirjavahemärke ja teie pidevad kirjavead ajavad normaalsetel inimestel katuse sõitma. :evil:
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

ivar
Tsikkel: GSXR

Lugemata postitus Postitas ivar »

yle 50ccm roller mis liigub kiiremini kui 45km/h on ju mootorratas.
ja mis mõte olex seda rollerite teemat kustutada?--->selleks et rolleristid hakkaksid tsikliteema alla poste panema ja modedele rohkem tööd andma?
no camoon :roll: ...täiega vastu :twisted: :!:
55577055

SUZUKI GSX-R 1000 K7
Kasutaja avatar

sokk

Lugemata postitus Postitas sokk »

ivar kirjutas:
yle 50ccm roller mis liigub kiiremini kui 45km/h on ju mootorratas.
Ja kui Tuur De Fraantsil keegi jalgrattaga veel kiiremini sõidab, mis me siis teeme?
Krt!, rollerimehed, praegu on teie jaoks kaunis kriitiline hetk, püüaksite seda äkki mitte enda vastu pöörata? Adminn tõstatab teema ja teie panete sama laulu ja tekstiga edasi?
Enne püüdsin tolerantsem olla, aga vist asjata. Pealegi, olemata rolleriasjadega kursis, olen märganud kahte puhtalt rollufoorumit. Miks peaks te siis siinsest nii kramplikult kinni hoidma? Et kunagi niikuinii suure ratta selga istute? Sorri, ei kõla veenvalt, vaadates teie käitumist.
Seetõttu hääletan mustvalge lahenduse puhul biker.ee poolt. :?
Kasutaja avatar

justhmike

Lugemata postitus Postitas justhmike »

Nojah, mis seal ikka! Ma kujutan juba ette, et see teema varsti kinni, mõjub mulle küll väheke halvasti. Aga jahh... seal tõesti vahepeal liiga palju mõtetut ila. :roll:

Säilitamise poolt, teadagi miks!

ilves

Lugemata postitus Postitas ilves »

Vanuse alampiir tsikli/autojuhilubade saamisex on määratud arvestusega, et sellex ajax on inimesel (heal juhul) kasvanud aju ja sinna sisse siginenud mõistus. Sellest, mis peas varem toimub annavad alaealised ja tihti debiilsed rollumehed selge ettekujutuse nii teedel kui foorumis. Ei taha solvata teid, kes te vähemalt jutu järgi tundute biker'i mõõdu välja andvat, poleks teie väärastunud liigikaaslasi siin, poleks ka seda teemat siin... Kustutamise poolt.

Teema algataja
sys
Kontakt:

Kui teema alles jääb, siis huvitav, kas rollerimeeste hulgast leiaks paar aktiivset ja asjalikku modet, kes suudaksid sellel silma peal hoida (ilma, et hakkaks üksteisele "ära tegema" või oma suva ja meeldimise järgi poste kustutama, vaid suudaksid hinnata, kas asi teemas või mitte (sõltumata sellest, kas see kattub tema arvamusega ja meeldib talle)...

Postikoer

Lugemata postitus Postitas Postikoer »

Mina kui biker.ee väheaktiivne kirjutajaliige (aga aktiivne lugeja) olen ka rollerimajanduse kustutamise poolt.
Ei saa rollerimeeste paanikast aru - nende jaoks kaoks lihtsalt SIIN sõnavõtmise õigus, aga keegi ei keela neil oma special rollerilehtedel suhelda.
Ühinen 300% Primo avaldusega, et kõikvõimalik släng ja grammatiliselt võimatud postitused viskavad kopsu üle maksa. Inimesed võiksid enne SAADA nupule vajutamist oma teksti üle lugeda. See foorum ei ole küll mingi emakeeleeksam, aga elementaarne austus lugejate vastu võiks ikka olla.
Kasutaja avatar

varavaht
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas varavaht »

:roll: teate, mul selles asjas selline arvamus, et nagu ma igapäev koos inimstega, kes veel praegu sõidavad rolleriga, kuid tuleviku plaanides ikkagi 2 rattalise peale jäämine silmis, aga lihtsalt praegu vanus ja muud tegurid ei luba sõita võimsamaga 8) , kuid jah...tegu ikkkagi ju biker.ee´ga, nii et kodanik aerox vei kes iganes, tehke sinna scootertuning vei rc-clubi oma foorum ja läbustage seda nii palju, kui hing ihaldab :wink: :lol:

varavahil tegelt suht pohh, kus rollerid on :lol:

good things come to those who belive, better things come to those who don`t give up...

laurikaks
Tsikkel: BMW R1100GS
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas laurikaks »

rolleristidel on (lähtuvalt seadustest) natuke pisem vanus kui suurte ratastega sõitjatel. ja see vanus kipub olema täpselt sinna möllavate geenide kanti. seepärast nad peavad olema 'kuulid' ja
- kasutama xy ja teisi põnevaid tähti/kombinatsioone;
- ropendama (et tüdrukud näeksid);
- mõttetult plärama (mõttetult vale sõna, pigem teemaväliselt);
- teisi rollerimehi maha tegema.

kui teha pisike puhastus foorumi liikmete osas (mitte ainult rolleristide) kes neid trikke kasutavad, peaks tulema päris asjalik ja eluterve seltskond kokku.

+ harilikult on foorumites oma läbula üldiseks teemaväliseks suhtluseks. kui see eriti tehnilist ressurssi ei nõua võiks seda rakendada.

gangsta

Isiklikult kasutan foorumit kuna siin targemaid ja vanemaid kellelt abi küsida. Kas ei oleks võimalust et rolleri teemale oma moded. Kui nemad hakkama ei saaks siis teema kustutada. Ja rolleri teema modedele võiks kuuluda ka võimalus mõtetute tatipritsijate kontod kustutada. Nii annaks oma panuse need kes tõesti tahaks biker.ee kasutada ja selle mainet hoida ja parandada.

kasutaja1

Lugemata postitus Postitas kasutaja1 »

blokeerige se aerox ja asi ain. Üks imbetsill vähem meie seas. Ja tõesti rollerite teemale peaks määrama korralikud moded kes külastavad seda teemat ja ei lase läbustada selliste poolt. Lugesin ise kah neid aeroxi postitusi ja pooldan 100% tema maha võtmist siitpoolt. Parimat! Aga jätke palun rollerite teema alles kuna paljudele on sellest kasu ja abi :wink:

Teema algataja
sys
Kontakt:

Kui keegi oskab soovitada rollerite teemasse modesid, siis tuld... andke teada, kes on need persoonid, kes suudaksid sellega adekvaatselt hakkama saada...

gangsta

Kas ei võiks moded välja valida neile normaalsed ja selle tööga hakkama saavad persoonid. Muidu läheb siin pakkumiseks ja sellest ei tuleks midagi välja.

nos
Tsikkel: mamas pride

Lugemata postitus Postitas nos »

rollerimeestel on ju oma foorum. mu arust ei sobi nad siia.
see et neil ka kaks ratast on ei tähenda veel et nad bikerid on.
kui nüüd puust ette ja punaseks teha siis ameerika autode foorum ja mossede foorum on samuti eraldi, mis sest et mõlemad autod ja neljarattalised...
Kasutaja avatar

SFX

Lugemata postitus Postitas SFX »

kindlasti yheks modeks enda poolt valiksin slinki!
30cccmine Yamaha Aerox
Suletud

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”