Kõrtsitee 2008 3.-4. mai
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 928
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
kaska14 kirjutas:Nagu ma aru saan, siis vanuselist piirangut trassile kui ka õhtusele osale pole ?
7.1 Võistelda on lubatud sõidukiga, mille juhtimiseks on vajalik A- kategooria juhiluba.
Juhtimisõiguseta rajale ei pääse - loe seda punkti nii
Õhtuse peo osas: kuna tegemist avaliku üritusega, siis vastavalt riiklikult kehtestatud korrale.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Arvasime, et kärnatamine viib metsast palju rahvast. Aga tuleb välja, et asfalti klass on end karjääri registreerinud.
Maanteeklassis käib iga aasta kassi-hiire mäng , paljud regavad end üllatuskülalistena. Mänguilu on muidugi suurepärane, aga säästke pisut korraldajat
Kroomid, biked, korvid ja muud jutud. Andke tuld! Lisaks sõidumõnule, saate võistlusmomendi ja päeva täis tegemisi;)
-
- Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
- Kontakt:
Pikk, aga kus sa neid registreerijaid näed, kodulehel ma küll ei näe.
Kui väga suur ikaldus käes siis ma voin ka asfaldiklassi sõita
Pääru
paarn kirjutas:Pikk, aga kus sa neid registreerijaid näed, kodulehel ma küll ei näe.
Kui väga suur ikaldus käes siis ma voin ka asfaldiklassi sõitaPääru
Kes otsib, see leiab;) http://kodukorts.ee/reganud08.html
Hullu pole midagi, alati on sama kamm :D. Sõida ikka klassi, mis meelepärane
-
- Kontakt:
pärnakas kirjutas:Rääkides ilmast(mitte sellest kaua keegi ilma on olnud...
) siis ei tea mina, mis kokkulepped Kõrtsmikul selle ilmataadiga on....
http://www.gismeteo.ru/towns7/26231.htm
-
- Kontakt:
Jonc kirjutas:Metsarada on ca 50-60km. Kas asfaldi ja kruusaraja pikkused on kuni võistluse toimumiseni rangelt salastatud?
Ei ole salastatud aga, et me pole neid üle mõõtnud ja ei taha valetada ka, siis sobib väljend "piisavalt pikk". Bensukaid jagub ja ajaliselt jõuab ka lahedalt, kui just ära ei eksi ja Petserisse ei põruta.
Infos on kirjas, et ööbida saab Soomaa Hostelis. Aga Sooma hosteli kodukalt vaatab vastu teade, et alates 01.05.2008 enam ööbimist ei pakuta.
http://hostelsoomaa.ee/
Christina kirjutas:Infos on kirjas, et ööbida saab Soomaa Hostelis. Aga Sooma hosteli kodukalt vaatab vastu teade, et alates 01.05.2008 enam ööbimist ei pakuta.
http://hostelsoomaa.ee/
Kõik kes öömaja vajavad, saavad ka hostelis majutatud! Kokkulepped olemas, muretsemiseks pole põhjust.
Homme Kõrstiteele tallinnast
Kui on huvilisi, siis on plaan startida Pärnu mnt/Kanamaa viadukti juurest laupäeval kl 10. Kui on huvilisi, siis sõidax heameelega koos. Märjamaal pisuke tankimise ja puhkepeatus ntx
Homme Kõrstiteele tallinnast
Kui on huvilisi, siis on plaan startida Pärnu mnt/Kanamaa viadukti juurest laupäeval kl 10. Kui on huvilisi, siis sõidax heameelega koos. Märjamaal pisuke tankimise ja puhkepeatus ntx
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kuidas siis ürituse afterparty kulges? Loodame, et metsikult. Kahju, et ise seekord ei saand ööseks jääda.
Üritus ise oli endiselt 5+
Seekord muidugi olid nii kuivad rajad, et isegi särk ei saanud mustaks.
Hea üllatus oli muidugi ka esimeses punktis jahipüssi paugutamise ülesanne. On, mille peale teistelgi korraldajatel mõelda.
Ootame pilte ja järgmist Kõrtsiteed.
Tänud kõigile korraldajatele ja kaasüritajatele ülihea laupäeva eest!
Erilised tänud Kõrtsmikule loomulikult. Ootan juba järgmist aastat:)
PS kui metsaklassi rada on nii kuiv nagu oli sel aastal, siis võiks isegi ca 5 punkti rohkem olla - metsas on ikka mõnus kütta!
Tänud veelkord väga hea ürituse eest!
-
- Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
- Kontakt:
Tänud korraldajatele ja osavõtjatele, oli väga lahe üritus.
Rahvariietes neiude õlu päästis mu janust, ülisuur tänu neile!
Jään siis nüüd järgmist kõrtsiteed ootama...
Tervitustega,
Päärn
-
- Tsikkel: Yamaha Super Tenere/Tenere 700
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 73 korda
- Kontakt:
Niih selleks korraks Kõrtsiteelt jälle kodus. Pean kiitma rajameistreid huvitava ja vaheldusrikka trassi eest, eriti lõik Talist Kilingi-Nõmme poole oli kallutamist väärt ja muidugi Kõpult Jõesuule kruusakas 38 km. Tohvri punkt oli ka hästi ära peidetud, et mina seda peale pikka otsimist ülesse ei leidnud (sinna nahka läks 3koht). Pikkust oli ka parajalt, minul tuli 314 km kokku. Järgmine kord võiks isegi selliseid ülesandeid veel olla nagu seda oli esimeses punktis. Kõrtsmikule ja teistele Moludele suur äitah päevase ja õhtase ürituse eest .
----------------------
Yamaha Super MatkaMudaKolakas XTZ
Motostation poodnik aadressil Masina 1 Tallinn
Vot see oli vägev üritus. Suured tänud korraldajatele. Pole kunagi kaardi järgi sõitnud ja vahepeal läks ikka päris metsa. Vaikselt hakkas Pärnu paistma aga sellest pole midagi ega sõit mõisa peale käinud. Põhiline oli ikka, et sai mööda kruusa mõnuga anda. Ootan huviga järgmist Kõrtsiteed. Selliselt ürituselt oleks patt puududa.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.