Yamaha Star kokkutulekud

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
adapon
Tsikkel: Yamaha Midnight Star XV1900A
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas adapon »

Igaks juhuks panen uuesti väikese meeldetuletuse pühapäevase kohtumise kohta. Et jääks siis 19:00 ja koht võiks olla näiteks Baby Back Tabasalus. Loodan, et tuleb huvilisi.

Terv
Aldo
56805450

Kasutaja avatar

jet
Tsikkel: Yamaha Drag Star 1100A
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas jet »

üritan kell 19 seal olla.

soome on kalendris sees :P

Kasutaja avatar

borx
Tsikkel: Midnight Star 1900A
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas borx »

homme peaks tegema regamise ära 13-15 juunil toimuvale kokkutulekule. Kui on veel tulejaid, andke endast tänase päeva jooksul märku. Laevapiletite tellimiseks on vaja nime, sünniaega ja ratta reg numbrit. Pistke see mulle emaili- alar@spratfil.ee, ma võiks piletid kõik koos ära bronnida.

terv.
Alar

Alar

K-125 1951; IŽ-350 1949; IŽ-350 1950; IŽ-56 1957; IŽ-56K 1957; IŽ-56 1958; IŽ-56 1959
Kasutaja avatar

simurg
Tsikkel: Midnight Star XVS1300A

Lugemata postitus Postitas simurg »

Päikest Staride omanikud!

Sattusin üle hulga aja biker foorumisse pilku peale viskama ja lühidalt... endal on ka 2007 aasta Midnight Star ja kui kuskil on miskit koos toimumas, siis oleks ikka hea teada saada.. kui keegi siin on selline, kes kogub ka meiliaadresse, siis reimets@hot.ee võib kenasti üles märkida. Ise pesitsen Laulasmaal - nii et sõidan igal pool :)

Suvel Soome kahjuks ei õnnestu tulla, sest siis olen Lõuna-Eestis teiste toimetustega seotud - just sellel nädalavahetusel. Kui aga peale Soomes käiku tahab keegi Leetu sõita, siis tasub teada, et mina olen sinna minemas. Tõenäoliselt 17. juunil hakkan liikuma, et siis paari päevaga vahepeatustega ja huvitavamaid kohti (loodust) nautides kohale jõuda. (seal on üks seminar toimumas - www.jasmuheen.com). Kui kellelgil on näpunäiteid soovitusi Leetu sõitmiseks, siis hea meelega võtan neid ka vastu.

Ikka paremat ja paremat sõidulusti soovides
simurg

Elu pole mõtet liiga tõsiselt võtta.. niikuinii sa sellest eluga ei pääse... :)
Yamaha Midnight Star XVS1300A
Kasutaja avatar

Teema algataja
adapon
Kontakt:

Et siis tänase seisuga on koos ca 7-8 isikut, kelle eestvedamisel Eestisse STAR RIDERS ESTONIA nimeline mootorratturite ühendus on tekkimas. Panen siia veelkord üles info meeldetuletuseks neile, kel pole olnud võimalust algatajate grupiga liituda siiani. Ühenduse asutamiskoosolek on toimumas 19.05 kell 19.00 Tabasalus, Baby Backi grillrestoranis. Kui on veel tekkinud/tekkimas huvilisi, võib endast mulle märku anda, et end asjaga rohkem kurssi viia ning veel saada ühenduse asutajaliikmete nimekirja.

Tervitades,
Aldo
56805450

Kasutaja avatar

Vsevolod
Tsikkel: Kawasaki Z1000SX
Kontakt:

1 mees lisaks

Lugemata postitus Postitas Vsevolod »

Hea, et jaole sain! Drag Star 1100 aastast 2006, kodukant Pääsküla, töökoht Tabasalu, seega püüan Baby Backis kohal olla kindlasti.

Pilt
Star Riders Estonia
SREU #0298
Kawasaki Z1000SX paraku
Kasutaja avatar

ottyamaha
Kaupmees
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ottyamaha »

Tere! Kuupäev 19.05 on väga sobilik, linna poolt tulijatel on enne võimalus teha peatus Yamaha Keskuses ja tulla proovisõidule Yamaha erinevate mootorratastega, nimelt on Yamaha Keskusel samal päeval alates kella 14.00-21.00 testipäev!
Rataste seas mida proovida saab on ka kaks uusimat Stari, XVS1300A Midnight Star ja XV1900 Midnight Star, et võimalus missugune :P
Testipäeval ka palju muid üllatusi ja soodustusi ja lisaks ka kohal vinge trikirattur Rootsist, kes teeb Keskuse eest trikke Yamaha YZF-R6 ja Aeroxiga!
Kõik on oodatud, täpsem info: http://www.yamahakeskus.ee/index.php?la ... ges&id=120

Kasutaja avatar

Teema algataja
adapon
Kontakt:

Tore on tõdeda, et ka Yamaha Keskus on täitsa nõus oma õla alla panema sellele klubilise tegevusele. :D Käisime täna Alariga Lauriga asja arutamas ning tunne on selline, et vastastikune koostöö võib osutuda viljakaks.

Terv,
Aldo

TannuD

Lugemata postitus Postitas TannuD »

Liituks sammuti. Aga probleem selles, et ei kujuta üldse ette kus asub see baby back eks ma uurin seda edasi kuskilt suurema kaardi pealt . vaatasin küll kaarti ja pealinnas ka natuke üle poole aasta alles elanud. Pesitsen mudu pääskülas.

Credo

Lugemata postitus Postitas Credo »

TannuD > sinu postituse iseloom on ühene - õpitud abitus. Mul kulus umbes 10 sekundit, et brauserisse trükkida www.babyback.ee ning seejärel leida asukohasuunised koos kaardiga. Oluliselt vähem kui sinul postituse kirjutamise peale.
Ära pikka viha pea.

TannuD

Lugemata postitus Postitas TannuD »

mudugi mitte Credo . ma vaatasin kaarti aga mulle need tänava nimed ei öelnud midagi :)

Credo

lühidalt kokkuvõttes - sõidad mäest üles tabasallu. sõidad osman kebabist mööda. vasakut kätt on säästukas ning tankla. sina keerad paremale ja sõidad otse. vasakut käed näed tsikleid ning söögi kohta BabyBack.

imelihtne, kas pole?

kui sa lähed reisile ning vaja on leida mõni vajalik koht üles (hotell, restoran, pood, muuseum vms), kas siis ka kurdad, et näe juba paha. kaart on aga tänavanimed võõrad - täitsa paha kohe.

Kasutaja avatar

Pikk
Mode

Lugemata postitus Postitas Pikk »

Credo kirjutas:

lühidalt kokkuvõttes - sõidad mäest üles tabasallu. sõidad osman kebabist mööda. vasakut kätt on säästukas ning tankla. sina keerad paremale ja sõidad otse. vasakut käed näed tsikleid ning söögi kohta BabyBack.

imelihtne, kas pole?

kui sa lähed reisile ning vaja on leida mõni vajalik koht üles (hotell, restoran, pood, muuseum vms), kas siis ka kurdad, et näe juba paha. kaart on aga tänavanimed võõrad - täitsa paha kohe.

Credo, sul on käpad sassis

Kes mett teeb, see mett sööb!
Kasutaja avatar

Lang
Tsikkel: XV1700 RS WARRIOR

Lugemata postitus Postitas Lang »

Credo kirjutas:

imelihtne, kas pole?

Credol vist käed sassis :lol:
et säästukas ikka paremat kätt linna poolt tulles ning tuleb keerata vasakule.
muu peab nagu paika :bsmile:

SREU #0273

Credo

jah, just :)
vasak = parem.

klasu

Somm olen,,,,,,

Lugemata postitus Postitas klasu »

Et selle pärast voiksite moned kirjavead mulle andeks anda,,,,,,,elan tallinnas,,juba 10a.Käisin soomes kokkutulekul 17---18 mai,,,. Seal tuli jutuks et eestis ka yamaha mehed plaanivad "klubi" asutada,,,moni eestlane juba vestlenud ühe yccf tegelasega telefoni teel. Nüüd ma viskan ka ettepaneku, põhjamaades ja mones kesk euroopa,,ja isegi suure lombi tagan yamaha kustom klubid kujuga yamaha custom club ja siis riigi nimi. Miks mitte estonia ka,,,YCCE ja logo samasugune kui teistel. Yccf liigmedest osa mahub küll kampa siisgi et rattad väga erinevad,,,,moned baikid,,,hondad , harleyd , kawasakid jne,,,,on mehed ja naised,,,moned 20 ja moned üle 60 aastased. Liigmeid praegu soomes ca.950 ja peale minu vist moni teine ka elab eestimaal,,,vota ühendust ;-)) www.yccf.fi

Credo

klasu > kas sõidad ise ka Yamaha Star rattaga? Sellisel juhul tule kampa ning saa teada, mis siiamaani tehtud on.
Eile sai peetud asutamiskosolek Star Riders Estonia asutamiseks ning vajalikud paberid liiguvad sinna kuhu peavad. Logo ning muu temaatika on saamas kooskõlla ISRA teiste organisatsioonidega (ISRA Sweden jne) ning kaugel pole vast ka see hetk kui ISRA kodulehelt saab lugeda, et ka Star Riders Estonia on selle liige.

klasu

No teretus ka

Lugemata postitus Postitas klasu »

profiilis ju kirjas et noored naised ja vanad tsiklid,,,,,,,,vaene mees soidab 82a xv-750 ga,,,ehk minu ratas on selle stari vanaisa,,,,naabrimehel küll selline uhge ratas ;-))

Kasutaja avatar

Teema algataja
adapon
Kontakt:

Et siis 21.mai õhtu seisuga on ka ametlikult registreeritud STAR-RIDERS ESTONIA nimeline mootorratturite ühendus. Tänud kõigile initsiatiivgrupi liikmetele, keda sai kokku 11 tegusat inimest.
Loodame oma edasiste tegudega näidata, et kogu vaev tasus nägemist ning, et üritus ei piirdu pelgalt asutamise ning logo väljamõtlemisega.
Igatahes on oodatud ka edaspidi Star-Yamahade omanikud koos tegudele.
Kohtumispaik ikka sama - iga esmaspäeva õhtul kell 19.00 Baby Back Tabasalus!

Tervitades,
Aldo

Kasutaja avatar

Teema algataja
adapon
Kontakt:

Tere!

Teadmiseks kõigile veelkord, et Star-Riders Estonia on seisuga 15. juuni arvatud ka rahvusvahelise Star-Riderite assotsiatsiooni ISRA (International Star Riders Association) liikmeks (http://www.international-star-riders.com/index.php).

Aldo

MIDNIGHT STAR 1900
Ride with pride!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”