Tsiklil transporditud träni - Kings of Logistics
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Ma vedasin kunagi Jawaga seljakotis kassi maale. Koti tõmbasin korralikult kinni, aga kassile see asi ei meeldinud sellisel tasemel, et tuli LÄBI seljakoti. Mõne minuti pärast oli juba pea hirmsa mootorist üle kostva jõuramisega mu kukla taga kotist väljas. Mina ei julgenud seisma jääda, sest muidu laseb kass jalga. Kass ei julgenud jalga lasta, kuni tsiklil piisav kiirus sees. Niimoodi siis sõitsimegi 45 kilomeetrit maale.
Teine raks oli arbuusivedu, sama masinaga. Tartus Riia mäel oli miski pood, kus kord aastas ikka arbuuse sai. Otsisin ikka tõeliselt piraka arbuusi välja ja tassisin tsikli juurde. Siis alles torkas pähe, et kuidas?
Pakiraam mul oli ja peale selle oli hiiglapikk (paar meetrit küll) ekspandrikummi moodi asi. Sellega siis mässisin arbuusi pakiraamile ja veeresin tasakesi kodu poole. Kuni Riia ringteeni polnud viga. Seal kallutades hakkas arbuus ekspandrikummi sees veerema ja veeres kolksti küljele. Terveks jäi, aga mina pidin peaaegu kukkuma. Ringteele tegin auringi peale.
Kusjuures paremaid arbuuse olen söönud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.