1.mai Tartust-Pärnusse hooaja avamisele
Tulnud ise eile õhtul Pärnust rattaga võin lubada head teed Tartust Pärnusse välja ja seda Valga mnt. kasutades. Selle marsruudi probleem on aga nii mõnedki kiirust pidurdavad asulad mida tasuks ajaarvamisel arvesse võtta. Reedel minnes kasutasin märgistatud ümbersõitu ja läbisin marsruudi Viljandi kaudu. Kommentaariks võin öelda, et tee ja loodus oli küll kena aga oluliselt lihtsam oleks Viljandiga kokku saada Nõmmes.
Teine asi millele tasub ehk mõelda on lisakütuse paakidesse pumpamine. Mina olen tavaliselt igaks juhuks selliste pikkade vahemaade (Trt-Tln, Trt-Prn, Trt-Nrv) läbimisel teinud poolel teel tankimist. See välistab olukorra et sõidustiili vms tagajarjel peab ratast viimased 5km lükkama (kogemusest). Samas on nadi paraadi ka aurude najal minna. Aga võib olla polegi see teie jaok probleem. Minu eileõhtune sõiduaeg kaaslasega tankimise, pissimise ja suitsemisega koos oli umbes 2.30+. Kas aga ka grupis nii tempokalt sõita saab...
Aga plaan on hea. Kahjuks ise seekord ilmselt ei liitu.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.