Lugu siis järgmine, et mehe vastu tekkis usaldus kuna ei ole tegemist mu 10 aastase naabripoisiga vaid teatud ringkonnas vägagi tuntud tatoo ja aerograafi valmistajaga (käsil tal teisigi tsikleid ja kiivreid). Tal on spetsiaalsed värvid värvisegaja jne vähemalt mulle paistis.
Oled siin juba piisavalt vett soganud. Usun, et nii mõnelgi on omad kahtlused tekkinud. Kui ei teaks, siis hakkaks isegi midagi arvama. Räägi nüüd ära ja oled paljudele teene teinud, ilmselt "meistrile" endale samuti. Kuna nii tolerantset suhtumist kui sinul, tõenäoliselt paljudelt teistelt tal oodata ei oleks.
Ei ma soga midagi räägin nii üksikasjalikult kui üldse rääkida annab. Ise uurisin ka enne üle kaesin kodulehte ja päris kenad tööd teeb, müts maha. Aga ei mõista miks ta minu kiivrit karistas sest hinna määras ju tema, tagant ma teda ei kiirustanud ning keeruline see töö ka polnud. Aga eks vaadake ja veenduge ise http://www.estoniantattoo.com/
Mina arvan, et hr. Rolex läheb tagasi töö teostaja juurde ja räägib asja sirgeks. Ja siis tuleb ja selgitab kõigile, kuidas tema poolt viidatud korraliku portfolioga tegija talle sellise crap'i orgunnis.
Sellist jama ei tee ükski professionaal isegi siis, kui aeg otsas. Pigem valetab vanaema surnuks. Siin peab mingi muu kamm olema...
Paneks sellele loole ilusa puntki. Kiiver on valmis ja seekord amatööri käeläbi valminud ehk siis minu enda tehtud. Vähemalt ei pidanud kiivrit ära viskama
Tglt tänud ka airbrusha ja raizile kelle näpunäited kulusid marjaks ära. Värvitud ja lakitud on see kiiver aerosooliga mis sai tlnast laki tn. hangitud, penapaagi võtsin poodi kaasa värvitooni valikuks. Ega kõik libedalt ei kulgenud esimesed värvitoonid ei sobinud kuid teistkordselt sai enamvähem õige toon leitud sealt ka suurem rahakulu. Samuti viskan nende kapsaaeda kivi kuna värvid lakid mis olid ühes riiulis ja ilma vajalike siltideta ei sobinud kokku. Nimelt kuldne triip kiivril ei kannatanud lakki ja hakkas kobrutama. Liivapaberiga kraabitud klaasplastikust tumedad tuulesuunajad sai ka pastaga enamvähem normaalseks lihvitud. Lõppkokkuvõtteks tööga eriti rahule ei jäänud aga kõva 3+ paneks küll oma esimese töö hindeks.
No antud pildi järgi on töö nii Pro, et ma ei saa aru miks sa kohe ise ei teinud, oleks paar närvirakku alles jäänud ja rahagi säästnud.
Väga viis töö ju
Vastuseks miks ma kohe ja ise ei teinud on simpel. Pole vahendeid pole oskusi ja pole ruume kus värvida. Tänud ilmataadile kes lubas töö lõpule viia värskes õhus
Vooder ei saanud kannatada kuid kiivri alumine kummist või on ta siis plastist must riba ümber telje see sai kannatada sest mehaaniliselt ega lahustiga polnud võimalik värvi eemaldada ilma seda rikkumata ning tuli see üle värvida. Ehh motopaks iga sepp jäägu oma liistude juurde see töö oli ette võetud pigem oma hobiks. Ja nagu näha on pahandus kodulehe maha võtnud! Aga kui nad kriitikat ei kannata mis seal siis ikka. Seda ma siiski ei taotlenud, et neile halba valgust heita. Eestimaa on väike ja kui veel sellel alal bussinessi teha siis võiks tiba hoolikam olla ja oma tööd pühendumisega teha sõltumata sellest kui lihtne ja odav see töö ka poleks.
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.