Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)
-
- Tsikkel: honda/suzuki
- Kontakt:
Tere ka minu poolt sellele toredale foorumile, kust saab väga palju huvitavat informatsiooni Liitusin ,sest pidasin vajalikuks olla asjadega kursis ja mujalt nagu pädevat foorumit ei leidnudki. esimene mälestus on tsiklist nimega JAWA, mida ma aeg-ajalt 16 aastasena oma tädimehelt "laenasin", uhke tunne oli nõuka ajal Jawa seljas kohaliku kino ette kihutada ja kiiver blondide juuste lehvides peast võtta ja poiste punnis silmi vaadata
Täna mind ei vea kaikaga kah enam tsilki selga Nüüd on mu "tööks" rahustite söömine raja ääres ja poisi ergutamine. 8 aastasena hakkas ta käima Askold Vaino juures tehnikute majas ,sealt ka vist see tsiklipisik.Ostsime siis mingi aeg talle tänava Enduro,aga kohe tulid probleemid onu politseinikutega kiiruste ületamise eest.Nii läks enduro vahetusse rinka ratta vastu. Poiss siis 15 aastane ja teist hooaega rinkal,viimased ärevad andmed täna Kaunasest panid jälle "rahusteid" sööma, tagaratas tuli kurvis lihtsalt tagant ära-õnneks aeglane kurv ning tsikkel-poiss terve
ohh...ja mul on neli poega, unistan,et mõni neist nakatuks näiteks korvpallipisikuga
Tütar õnneks tsikliga ei sõida......veel...ma loodan,et nii jääbki
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.