ei käivitu!

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
lauri4

ei käivitu!

Lugemata postitus Postitas lauri4 »

rolleriks on baotian freedo ja selline probleem siis et lihtsalt enam ei lähe käima.lasin natuke siis starterist ja ei läind võtsin siis korra küünla maha et vaadata kas äkki küünal märg aga ei olnd.võtsin korra benavooliku tagand ja siis hakkas siiis juba lubama. pikapeale sain käima kah.sõitsin ärr kodu ja nüüd lihtsalt ei lähegi enam käima ei luba kah,ise ei oska midagi teha, arvasin et bena ei saa kätte aga filter korras bena läheb karpasse ilusti, palun aidake!

Teema algataja
rolluvend

Lugemata postitus Postitas rolluvend »

Mul nagu täpselt sama jama, kutsun mehaaniku koju järgi :D Tee topkat, paned värsket bensiini natuke küünlaauku ja siis küünal peal tagasi, vaata kas läheb.

Teema algataja
lauri4

mis roller muide sul endal ?

Teema algataja
rolluvend

Mul on hiina roller, aga nüüd selgus et mehaanik ei saagi tullla. Ma ei tea mida tegema peaksin kuna eriti geenius just ka pole :S

Kasutaja avatar

Marukoer

Lugemata postitus Postitas Marukoer »

puhu karburaator rehvipumbaga korra läbi,rehvipumba paned sinna otsa kuhu läheb bensiinivoolik

aga esimese asjana võiksid veenduda et aku oleks kenasti laetud .

Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Marukoer kirjutas:

aga esimese asjana võiksid veenduda et aku oleks kenasti laetud .

Tühi aku ei sega ju jalgstrateriga käivitamist.

Kasutaja avatar

Aho
Tsikkel: Honda rs125, ...

Lugemata postitus Postitas Aho »

Mul umbes sama jama hiina rolleriga, paar korda olen pika käiamise peale käima saanud. Eile näppisin natuke tooreklappi ja käiamise peale läks käima, soojalt läheb ilusti nii starterist kui ka vändast. Täna avastasin ka seda, et õhufilter bensune, lööb bensu taganpoolt välja. Loodan, et keegi oskab aidata :) Ja veel teadmiseks karbuss läbipuhutud ja uus küünal peal, enne käivitamist seisis umbes aasta.
edit: mootor 4T

Teema algataja
lauri4

no ega mul lööb kaa bena välja sinna õhufiltri torusse :o

Teema algataja
jorma39

Lugemata postitus Postitas jorma39 »

klapid on paigast ;)

Kasutaja avatar

Aho

Aga samas kui käima läheb ja mootor soe töötab ilusti. Ja käivitub ka hästi.

Teema algataja
rolluvend

Sain enda oma käima. Pane oma roller päikese kätte seisma mingiks paariks tunniks ja soojana läheb ta hästi käima. Tee veel topkat ka kui vaja. Paned mingi paarteist korda vänta ja kui lubab ja rohkem ei lähe, siis ootad natuke aega ning paned uuesti vänta ja niimoodi läheb ta lõpuks käima. Sest ega kui sügisel käis, siis ei saa ta ju seistes katki minna ega ummistusi nüüd ka ei teki, et pead kõik lahti võtma. Roller on lihtsalt sooja ilma masin. Paned lihtsalt päikese kätte soojenema.

Kasutaja avatar

Aho

rolluvend kirjutas:

...Roller on lihtsalt sooja ilma masin. Paned lihtsalt päikese kätte soojenema.

:shock: Hommikul siis käima ei saagi ja pean ootama poole lõunani kuni päike soojendab masina üles? Masin peab minema käima iga ilmaga. Korraliku rolleri saab ka südatalvel käima :wink:
edit: mis on hiinakal klapivahe, roller freedo2?

Panthera
Tsikkel: Honda

Lugemata postitus Postitas Panthera »

Sa ütlesid et enne käivitamist seisis u aasta ... kas vana bents ei jäänud paaki :D on teine nagu ära lahtunud aastaga või nii :D

Kasutaja avatar

Aho

värske bensiin sees.

Kämbu

Lugemata postitus Postitas Kämbu »

rolluvend kirjutas:

Sain enda oma käima. Pane oma roller päikese kätte seisma mingiks paariks tunniks ja soojana läheb ta hästi käima. Tee veel topkat ka kui vaja. Paned mingi paarteist korda vänta ja kui lubab ja rohkem ei lähe, siis ootad natuke aega ning paned uuesti vänta ja niimoodi läheb ta lõpuks käima. Sest ega kui sügisel käis, siis ei saa ta ju seistes katki minna ega ummistusi nüüd ka ei teki, et pead kõik lahti võtma. Roller on lihtsalt sooja ilma masin. Paned lihtsalt päikese kätte soojenema.

Kas sa oledki nii loll?

Panthera

Mu papsi rolleril oli karbussi juures üks andur läbi ...
Külmalt ei käivitunud kui kui kuumapuhuriga andurit soojendasin, siis läks masin käima.
Kontrollige seda andurit ... (anduri nime kahjuks ei mäleta)

Kasutaja avatar

Dimitri

Lugemata postitus Postitas Dimitri »

Panthera kirjutas:

Mu papsi rolleril oli karbussi juures üks andur läbi ...
Külmalt ei käivitunud kui kui kuumapuhuriga andurit soojendasin, siis läks masin käima.
Kontrollige seda andurit ... (anduri nime kahjuks ei mäleta)

Ega suurt midgai ei saagi olla, kui elektriline tooreklapp. Kui õhufiltri bensu pääseb liigselt, siis sisselase klapp on paigast. Mõlemal juhul on külmkäivitamine üks paras .......

Suzuki TL1000R
Yamaha R6
Suzuki Intruder 1800R

Teema algataja
lauri4

aga oskate öelda siis selle summa umbes kui läheb parandamiseks

Panthera

See elektriline tooreklapp siis :D läks mu papsile maksma ca 300 raha ...
Selle vahetamine on lihtne ... u 30 minutit aega ja valmis ...

Teema algataja
rolluvend

Kämbu kirjutas:
rolluvend kirjutas:

Kas sa oledki nii loll?

Mis loll ? Mul oli just nii. Ega kui on külm hommik, siis ei lähe jah vägahästi käima. Paar kuud tagasi ei saanudki enda oma käima, jamasin mitmeid tunde järjest. Ajasin siis külmast garaazist natukeseks õue nüüd ja kuna on head ilmad, siis läks paari pauguga käima. Sooja ilmaga läheb puhtalt käima. Sügisel läheb jahedaks, siis hakkas eelmine aastal n**s peale. See on hiina ime. Tuleb paar kraadi külma, siis on käima saamisega jama. Loll oled sa võib olla ise :D Mina räägin kuidas minul oli.

Teema algataja
lauri4

aga mina räägin kuidas minul oli oli nii siis et läks isegi
talvel käima täis paugupill, sai natuke drifti tehtud!

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”