Tere.
Ehk Härra Nitroid loeb ka seda foorumit,siis mina olingi see mees kes käppa vehkis,kui ta omale maja juures kiivrit pähe punus.
LAHEDAD HÄÄLED OLID
Lgp Veikko
Mis seltskond liikus Räpina mnt-d mööda ja keeras Hammastest Rasina peale ja sõitis Võnnuni ja seejärel otsad ringi keeras?
Kokku oli vist kuus ratast?
Mis seltskond liikus Räpina mnt-d mööda ja keeras Hammastest Rasina peale ja sõitis Võnnuni ja seejärel otsad ringi keeras?
Nad lihtsalt ei teadnud, et Võnnust saab edasi kah "kuiva jalaga"
Nad lihtsalt ei teadnud, et Võnnust saab edasi kah "kuiva jalaga"
Ei ses suhtes teadmiseks neile - Rasina tee on täiesti sõidetav! nö Maanteepiraate seal ei ole ja tee on asfaldeeritud:D Nüüd ka (ma ei tea kui pikka aega) saab ka Põlvasse asfald kattega teed mööda ja igale poole mujale ka
Pühapäeval sai Polecatiga läbitud Tartu-Räpina-Võru-Haanja-Rõuge-Sõmerpalu-Otepää-Tartu ring. Enne Räpinat Leevakul on teetööd ja asfalt umbes 1 km jagu üles võetud, ülejäänud tee oli täitsa hea ja sõidetav. Haanjast otse Rõngu minnes on 5 km kruusateed aga saab ka ringiga ja mööda asfalti.
ed: ei tea kuskohast kargas pähe Rõngu Võrumaale komandeerida.... Rõuge ikka jah, täiesti andestamatu viga minu poolt, kuna seal kandis vägagi palju käidud.
Viimati muutis Ivoonu, 22 Apr 2008, 09:25, muudetud 2 korda kokku.
Jah, oli küll Rõuge ja ma arvan, et see tee jääb mulle küll alatiseks meelde, eriti see, kuidas ma oma algajaliku arguse ja kramplikkusega üritasin Ivoonul kannul püsida. Tagantjärele hakkas meeldimagi
Aga kõik läks hästi ja väga tore oli
kui sul on ükskõik kus sa oled, siis ei saa sa ära eksida
http://www.mnt.ee/atp/?id=2451
Tartu-Viljandi maantee Rõhu-Puhja taastusremondi lõigul alustati teemulde kaevetöödega. Tööpiirkonnas on suletud üks teepool ning liiklust korraldatakse fooridega. Taastusremondilõigust on soovitatav ümber sõita Elva –Rannu kaudu. Ümbersõit tähistatud.
Nädalavahetusel sõitsin Elva-Puhja-Viljandi jne. Siis oli küll Puhjas terve tee üles korjatud mitte aind üks sõidurida. Ja mitte aind puhjas vaid ka natuke puhjast välja. Mis enne Puhjat toimub ei tea.
Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M
Jutt küll natuke OT, aga Tartu tsiklimeestel/naistel on pakkuda ühte tagarehvi ( kasutatud, norm. korras ) 17" 170/60. Kummiboksid tühjad sellistest rehvidest.
Saaks ka teiega mõnel sõidul ühineda!
Hei, kas täna õhtul 19-20 vahel võiks teha rahulikku sõitu harrastavate tsiklistidega mõne tiiru linnas? Ise ei jõua varem töölt..
Kohtuda võiks nt Lõunaka juures Alexela (Uno x) tanklas või on paremaid ettepanekuid?
Hei, kas täna õhtul 19-20 vahel võiks teha rahulikku sõitu harrastavate tsiklistidega mõne tiiru linnas? Ise ei jõua varem töölt..
Kohtuda võiks nt Lõunaka juures Alexela (Uno x) tanklas või on paremaid ettepanekuid?
Marju
Kui rahulikku linnasõitu, siis põhimõttelselt kõige rutem 19.45 võiksin käsi olla lõunaka Uno X juures.
Riding a motorcycle is one of the greatest pleasures you can have with your clothes on
Tänud härrastele, kes võtsid vaevaks tüdrikuid järgi oodata ja võtsid meile vastuvõetava tempo!
Sain oma esimeselt grupisõidult küll võimsa elamuse ning hirmudest võitu.
Tänud härrastele, kes võtsid vaevaks tüdrikuid järgi oodata ja võtsid meile vastuvõetava tempo!
Sain oma esimeselt grupisõidult küll võimsa elamuse ning hirmudest võitu.
Homme pikem sõit ees. Tallinn-Tartu ots. Kuskil kella 16 paiku või veidi hiljem. Kas on Tartu tsiklimehi/naisi Tallinnas kes ka homme liiguvad samas suunas ja samal ajal?
Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M
Oli jah eile vahva päikeseloojangule vastu sõita:) Tegelikult oleks ikka tahtnud vähe tuttavaks ka saada nendega, keda esimest korda juhtusin nägema:) Ja sorry , tüdrukud, et eile poistega minema kimasin Täna sain päeval linnasõitu harjutada, noh olen ikka koba küll veel...
Täna siis kõik lõunakeskuse juurde oma panust andma 17:00-20:00
Easy Rider & Iron Butt
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.