Häda seoses nn. "alkoholimüügi piirangutega"

Kasutaja avatar

Teema algataja
sokk

Lugemata postitus Postitas sokk »

Tarts kirjutas:
:lol: Ajuvabalt naeruväärne!

Oleks mul sinu mured !

Kui Sul on unega probleem ja tõesti ei märka omale õlut varuda, no pane siis kallimale põlle alla korda kaks-kolm, küllap siis ka see uni tuleb! Ja rannahooaega arvestades ka palju tervislikum, kui iga õhtu õlut kaanida. Ja kallim kah rahul ja õnnelik.
Mnjahh 8)
Samas kui iga janu korral sinna põlle alla trügida, hääbub Eestis õlle tootmine sootuks. See ju halb? :? Ja mured on meil igalühel sellised, nagu me neil olla laseme. St. kui mind ei ole, ei ole ka minu muresid. Aga see selleks.
Nagu eelpool mainisin, joogi kättesaamise probleem ei ole igapäevane. Kui mul on plaani võetud pummeldamine, küll ma siis märkan asjad enne valmis osta. Küll ei ole ma miskipärast hamstri tüüpi inimene kes igaks juhuks asju kappi ostab. Võite ju haukuda, et nõme ja tõeline eestlane niimoodi ei tee, aga siiamaani pole mul lihtsalt sellist kommet olnud. Veel.
Siin tõstsin küsimuse spontaansele kiusatusele järeleandmise võimalustest. Krt!, ma ei usu, et olen ainus, kes tulevikus sellise probleemikese pärast ükskord kukalt kratsib.
Muidu aga, selget meelt ja hingerahu! (ja tsiklijutule vahelduseks muud möla! :D )

terv, sokk

Mine “Ajaviiteks...”