Hälvik- Mootorratturid
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
baltroon kirjutas:Reguleerigem ikkagi metsloomade arvukust vastavate jahimeetmetega, mitte aga road-killeritena!
Hoiatus ja üleskutse teepeal loomade liikumise tõttu tähelepanelikum olla, on väga hea ja paljudele vajalik. Tuttavatel teedel on lihtsam - loomad kasutvad valdvalt samu konkreetseid ülekäiguradasid ja kui need on enamvähem teada, siis tead ka, kus eriti hoolikas olla. Oma liikumistrajektooril kohtan iga päev paari kitsekarja ja paarkorda nädalas põtra, rebast ja vahetevahel ka metsanotsusid. Samas ei tundu mulle küll, et neid liiga palju oleks ja selletõttu ei saa nõustuda arvukuse piirmise vajadusega mitteüheski versioonis.
Vaatamata sellele, et olen ise 8aastat tagasi olnud seoses ootamatu kohtumisega noore lolli põdraga 6 tundi operatsioonilaual ja kaotanud ka ühe silma, olen ikkagi loomade poolel. Neil on oma elu ja omad kombed ja me peame suutma ka nendega arvestada. Saan aru tundrakütist, kes jahib looma toidu saamiseks. Saan aru talumehest, kes istub püssiga oma kartulimaa ääres ja passib metssisigu, et ka endale miskit talveks jääks.
Prooviks äkki võimalusel lihtsalt mõlemad ellu jääda ja üksteisega sõbralikult koos eksisteerida.
Jaan, kaine, aga hakkab rohetama.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.