Häda seoses nn. "alkoholimüügi piirangutega"
Moderaator: Moded
Häda seoses nn. "alkoholimüügi piirangutega"
Küsimus. Tahan juua peale kella 23.00 kaks pudelit õlut, et tuleks toredam uni. Joomar ma ei ole ja kodus alkoholiladu ei pea. Kas keegi teab nimetada Tallinnale kõige lähemat poodi/kioskit/bensukat, kust ma legaalselt oma märjukese kätte saaksin?
Ainult Tallinna linnapiirist väljaspool vist ei aita? Mõned vallad ka agaralt "võitlevad" ja on lahja alkoholi müügi õhtusel ajal ära keelanud (ise nad küll nimetavad seda miskipärast piiramiseks
).
Oskab keegi juhatada? Ja pean silmas selliseid kohti, mis müüa tohivad. Paigad nimega "Juhani kõrvalmaja keldris üks vanamutt müüb..." jäävad minupärast teistele meestele.
Ehk ma ei ole ainus ka, kes 22.45 tuttu läheb? Kutsun teid üles jagama tehnilist informatsiooni!
terv, sokk@täitsakainemuidekspraegu.ee
Ainult Tallinna linnapiirist väljaspool vist ei aita? Mõned vallad ka agaralt "võitlevad" ja on lahja alkoholi müügi õhtusel ajal ära keelanud (ise nad küll nimetavad seda miskipärast piiramiseks

Oskab keegi juhatada? Ja pean silmas selliseid kohti, mis müüa tohivad. Paigad nimega "Juhani kõrvalmaja keldris üks vanamutt müüb..." jäävad minupärast teistele meestele.
Ehk ma ei ole ainus ka, kes 22.45 tuttu läheb? Kutsun teid üles jagama tehnilist informatsiooni!

terv, sokk@täitsakainemuidekspraegu.ee
-
- Tsikkel: CBR 1100 XX
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Tarts kirjutas:Ajuvabalt naeruväärne!
Oleks mul sinu mured !
Kui Sul on unega probleem ja tõesti ei märka omale õlut varuda, no pane siis kallimale põlle alla korda kaks-kolm, küllap siis ka see uni tuleb! Ja rannahooaega arvestades ka palju tervislikum, kui iga õhtu õlut kaanida. Ja kallim kah rahul ja õnnelik.

Nagu siin ennist öeldud: "Twelve points goes to Tarts!"

Harva kodus
MnjahhTarts kirjutas:Ajuvabalt naeruväärne!
Oleks mul sinu mured !
Kui Sul on unega probleem ja tõesti ei märka omale õlut varuda, no pane siis kallimale põlle alla korda kaks-kolm, küllap siis ka see uni tuleb! Ja rannahooaega arvestades ka palju tervislikum, kui iga õhtu õlut kaanida. Ja kallim kah rahul ja õnnelik.

Samas kui iga janu korral sinna põlle alla trügida, hääbub Eestis õlle tootmine sootuks. See ju halb?

Nagu eelpool mainisin, joogi kättesaamise probleem ei ole igapäevane. Kui mul on plaani võetud pummeldamine, küll ma siis märkan asjad enne valmis osta. Küll ei ole ma miskipärast hamstri tüüpi inimene kes igaks juhuks asju kappi ostab. Võite ju haukuda, et nõme ja tõeline eestlane niimoodi ei tee, aga siiamaani pole mul lihtsalt sellist kommet olnud. Veel.
Siin tõstsin küsimuse spontaansele kiusatusele järeleandmise võimalustest. Krt!, ma ei usu, et olen ainus, kes tulevikus sellise probleemikese pärast ükskord kukalt kratsib.
Muidu aga, selget meelt ja hingerahu! (ja tsiklijutule vahelduseks muud möla!

terv, sokk
sulle ma ütlen niipalju, et kui sa pole ise sealt ostnud siis sa ei tea. Ostsin sealt kell 2 öösel veel õlut ja probleemist oli asi väga kaugel nii et ärge pruukige suud ja lõpetage see targutamine kui te ei tea. Eks tehke ise proovi. Kui ei saa siis on teis endis viga.Kameeleon kirjutas:õismäe on, aga need poed ei ole ei tallinnas ega tallina korravalvurite tegevusväljas