Häda seoses nn. "alkoholimüügi piirangutega"

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
sokk

Häda seoses nn. "alkoholimüügi piirangutega"

Lugemata postitus Postitas sokk »

Küsimus. Tahan juua peale kella 23.00 kaks pudelit õlut, et tuleks toredam uni. Joomar ma ei ole ja kodus alkoholiladu ei pea. Kas keegi teab nimetada Tallinnale kõige lähemat poodi/kioskit/bensukat, kust ma legaalselt oma märjukese kätte saaksin?
Ainult Tallinna linnapiirist väljaspool vist ei aita? Mõned vallad ka agaralt "võitlevad" ja on lahja alkoholi müügi õhtusel ajal ära keelanud (ise nad küll nimetavad seda miskipärast piiramiseks :wack: ).
Oskab keegi juhatada? Ja pean silmas selliseid kohti, mis müüa tohivad. Paigad nimega "Juhani kõrvalmaja keldris üks vanamutt müüb..." jäävad minupärast teistele meestele.
Ehk ma ei ole ainus ka, kes 22.45 tuttu läheb? Kutsun teid üles jagama tehnilist informatsiooni! :bsmile:

terv, sokk@täitsakainemuidekspraegu.ee
Kasutaja avatar

ural
Tsikkel: Bläku

Lugemata postitus Postitas ural »

Irww
Nu ntx Viimsis statoil
Kasutaja avatar

toim

Lugemata postitus Postitas toim »

käbi, krt, laagri maksimarket ongi kella 11neni lahti :)

samas kui tanklast viisakalt küsida kahte õlut siis pole mind veel hätta jäetud (ka sauel on peale 11 kuiv...)

rollerist
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas rollerist »

Pirita Linnavalitsusega samas majas asuv 24h alkopood kas ka sealt on ära keelatud?
We ride together, we die together...

Knolps

Lugemata postitus Postitas Knolps »

Õllesummeril saad ennast kuni kella 2:00 täis sumistada ja alkot kuni kella 1:00 osta, kui vaja, siis saad ikka korralikult unne suikuda !
Kasutaja avatar

biohazard
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas biohazard »

Igalpool väljaspool Tallinnat Harjumaal aga kuulsin, et tahavad terve Harjumaa viinavabaks teha :wink: siis tuleb kaugemale sõita kui tõesti asjaga karm ja tina vaja panna
ansambel X - 11
Kasutaja avatar

Kameeleon

Lugemata postitus Postitas Kameeleon »

Järjekordne pastakast imetud probleem (mitte siin vaid üldiselt)
Hoia igaks juhuks paar pudelit tagavaraks. Kindlasti lihtsam kui pärast paari pudelit laagri või Muuga poole promillida. :evil:
Probleem on ainult neil kes ei suuda pudel kapis elada.

Selget pead kõigile
Timex käekellad Bikeri raffale hea hinnaga
Kontakt: www.watches.ee
kari@jewelry.ee
Kasutaja avatar

eintz
Tsikkel: DR650 "Sinine Kits"
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas eintz »

vat kui hea kui juba 3 aastat pole alkoholi nuusutanudki.... pole probleemi :lol:
Suuu Zuuu Kiiiiiiii - aga kui ma suureks saan, siis kiman teist kõigist mööda :d <- nüüd ka mudas :)

sys
Tsikkel: Yamaha R6 "Raven"
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas sys »

vaata ja imesta... on ikka mured...

kasutaja1

Lugemata postitus Postitas kasutaja1 »

Õismäel nurmenuku poe lähedal on 3 24h avatud alkoholi poodi..
Kasutaja avatar

eintz
Tsikkel: DR650 "Sinine Kits"
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas eintz »

kasutaja1 kirjutas:
Õismäel nurmenuku poe lähedal on 3 24h avatud alkoholi poodi..

Hmm kas Õismäe ei olegi enam Tallinnas?
Suuu Zuuu Kiiiiiiii - aga kui ma suureks saan, siis kiman teist kõigist mööda :d <- nüüd ka mudas :)
Kasutaja avatar

Kameeleon

Lugemata postitus Postitas Kameeleon »

õismäe on, aga need poed ei ole ei tallinnas ega tallina korravalvurite tegevusväljas :)
:lol:
Timex käekellad Bikeri raffale hea hinnaga
Kontakt: www.watches.ee
kari@jewelry.ee

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

:lol: Ajuvabalt naeruväärne!

Oleks mul sinu mured !

Kui Sul on unega probleem ja tõesti ei märka omale õlut varuda, no pane siis kallimale põlle alla korda kaks-kolm, küllap siis ka see uni tuleb! Ja rannahooaega arvestades ka palju tervislikum, kui iga õhtu õlut kaanida. Ja kallim kah rahul ja õnnelik.
Kasutaja avatar

Jack
Tsikkel: CBR 1100 XX
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Jack »

Tarts kirjutas:

Oleks mul sinu mured !

Kui Sul on unega probleem ja tõesti ei märka omale õlut varuda, no pane siis kallimale põlle alla korda kaks-kolm, küllap siis ka see uni tuleb! Ja rannahooaega arvestades ka palju tervislikum, kui iga õhtu õlut kaanida. Ja kallim kah rahul ja õnnelik.
:D :D :D

Nagu siin ennist öeldud: "Twelve points goes to Tarts!"

:D :D :D
Harva kodus
Kasutaja avatar

Teema algataja
sokk

Lugemata postitus Postitas sokk »

Tarts kirjutas:

Oleks mul sinu mured !

Mnjahh 8)
Samas kui iga janu korral sinna põlle alla trügida, hääbub Eestis õlle tootmine sootuks. See ju halb? :? Ja mured on meil igalühel sellised, nagu me neil olla laseme. St. kui mind ei ole, ei ole ka minu muresid. Aga see selleks.
Nagu eelpool mainisin, joogi kättesaamise probleem ei ole igapäevane. Kui mul on plaani võetud pummeldamine, küll ma siis märkan asjad enne valmis osta. Küll ei ole ma miskipärast hamstri tüüpi inimene kes igaks juhuks asju kappi ostab. Võite ju haukuda, et nõme ja tõeline eestlane niimoodi ei tee, aga siiamaani pole mul lihtsalt sellist kommet olnud. Veel.
Siin tõstsin küsimuse spontaansele kiusatusele järeleandmise võimalustest. Krt!, ma ei usu, et olen ainus, kes tulevikus sellise probleemikese pärast ükskord kukalt kratsib.
Muidu aga, selget meelt ja hingerahu! (ja tsiklijutule vahelduseks muud möla! :D )

terv, sokk

kasutaja1

Lugemata postitus Postitas kasutaja1 »

Kameeleon kirjutas:
õismäe on, aga need poed ei ole ei tallinnas ega tallina korravalvurite tegevusväljas :)
:lol:
sulle ma ütlen niipalju, et kui sa pole ise sealt ostnud siis sa ei tea. Ostsin sealt kell 2 öösel veel õlut ja probleemist oli asi väga kaugel nii et ärge pruukige suud ja lõpetage see targutamine kui te ei tea. Eks tehke ise proovi. Kui ei saa siis on teis endis viga.

Tarts
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

Et teema miskit konstruktiivset ei anna ja alaealisedki siin lõvisi unes näinuna veavad kopsusi õhku täis ning võtavad sõna kui täitsamehed, siis teema lukku, igatahes!
Suletud

Mine “Ajaviiteks...”