Lugedes internetifoorumeid mujal maailmas olen märganud, et Yamaha Staride (Road Star, Star Warrior, Midnight Star, Staroliner, jne) omanikud on moodustanud erinevaid ühendusi. Siitkohalt tekkis ka mul mõte koondada kokku Tallinna ja Tallinna lähistel liikuvad Yamaha Star mootorrataste austajad, et aeg-ajalt kokku saada, koos sõita ning mõtteid vahetada.
Ise asun Tabasalus ning liigun ringi 2007 aasta Yamaha Midnight Stariga (XV 1900).
Sõidan ise 2007 aasta 1300 Midnight Stariga ja oleks selle kena mõttega igati päri.
PS. Nime järgi eeldan, et oled see kodanik, kelle ratas seisis Yamaha keskuses ja millel peaks olema vist küljest absoluutselt kogu bling, mida XVS1900'le peaks külge saama panna. Oleks huvitav lõpptulemust elusast peast näha
Endalgi juba mõnda aega sama mõte peas mõlkunud aga ajapuudusest, laiskusest jms. on see siiamaani mõtteks jäänudki
Ülejärgmise nädala algusest kui Eestimaal tagasi, käsi.
Stari juba niisama naljalt ei vahetata ... .
Teine küsimus on hoopis puhtalt ratta valiku tõttu kokku saanud inimhulga kokkukasvamine Motoklubiks (suure algustähega). Aga see ei ole kellegi teise peale klubiliikmete enda otsustada ega arvata. Aja jooksul saab kõik selgeks.
Välismaal MC teemaga niiväga ei rabeleta. Koos sõitmiseks ja vaba aja vettmiseks on erinevad OG-d või OC, vastavalt siis Owners Group või Owners Club internetipõhised kooslused on väga levinud. Tuntuim nendest on HOG ehk Harely Owners Group või ka eespool läbi käinud VSOC.
Tore, et ettepanek on toetust leidnud. Et asjaga edasi liikuda kuidagipidi võiks korraldada miskit sorti kokkusaamise lähemal ajal. Omalt poolt pakuksin välja kasvõi sellel nädalavahetusel. Näiteks pühapäeval. Kuna ise olen Tabasalust ning nagu näha on Harku valla inimesi veel kirjutamas olnud võiks kohtuda (kellele sobib) näiteks Tabasalus Baby Back´i restorani juures http://www.babyback.ee .
Et siis sai eile üks tiir tehtud, tänud eilsetele sõitjatele ja loodan, et see sõit ei jäänud viimaseks!
Sai eile Alari ja Credoga kokku lepitud, et liigume koos 13-15 juunil Soomes toimuvale YCCF (Yamaha Custom Club Finland) üritusele. Siinkohal oodatud huvilised, et panna kokku nimekiri osalejatest. Andke märku, kes on kindlad liitujad, et Alar saaks esmase vajaliku registreerimise ära teha (enne 30.04).
Lisaks sellele teen ettepaneku kohtuda Stari ühenduse huvilistel tuleval pühapäeval istumaks maha ning arutamaks koos edasisi samme. Pakun välja pühapäeva pärastlõunase aja (näiteks kell 16.00).
Ootan tagasisidet,
Mulle samuti kl 19 sobib paremini sest tulen maalt.
Kui teistele ei sobi hiljem, siis vaatan, kas saan omal plaane ringi tehtud,
et kl 16-ks kohal olla.
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.