Kus proovida lõppkiirust?
Moderaator: Moded
Primo kirjutas:sepp kirjutas:ex ole inimesed erinevad.. mind kyll huvitas mis mu ratta lõppkiirus on.
selge see ,et kui mul olex miski croom v endurts,siis see mind ei huvitax kuna nagunii sellega peab varuma aega 2 päeva kui tahan tallinnast tartusse minnaKle, hüpermees, oled sa minu rattaga sõitnud vä?
.See, et sa 25 minutiga Pärnu jõuad ning sul on paak tühi, ei ütle midagi
.Katsu paagitäiega Poola ära sõita
![]()
![]()
Arvan sama kas ikka on oluline kui kiiresti suudad lennata.
195km/h olen korra proovinud ja arvan esialgu mulle piisavat,tahaks ikka mõnuga sõita mitte äärmusi kogeda.
Hetkel just arvestasin paagitäiega saab 520km.
Jan.
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Siin mõned postid tagasi mainiti, et haapsalu lennuväli suht halva kattega. Kui halb see on? Kas esimest korda üle 200 km/h kiiruse proovima minemiseks liiga ohtlik, või muutub see häirivaks alles veel suuremate kiiruste peal? Iseenesest oleks just paras koht, kuhu teha nädalavahetusel väike väljasõit ja proovida ka kiirust.
sepp kirjutas:Primo kirjutas:sepp kirjutas:ex ole inimesed erinevad.. mind kyll huvitas mis mu ratta lõppkiirus on.
selge see ,et kui mul olex miski croom v endurts,siis see mind ei huvitax kuna nagunii sellega peab varuma aega 2 päeva kui tahan tallinnast tartusse minnaKle, hüpermees, oled sa minu rattaga sõitnud vä?
.See, et sa 25 minutiga Pärnu jõuad ning sul on paak tühi, ei ütle midagi
.Katsu paagitäiega Poola ära sõita
![]()
![]()
tegid seda siiski honda tuules
25min on tln-pärnu-tln koos 3 suitsu peatusega ja 2 tankimisega
Vot seda ma küll ei usu.
uzzike kirjutas:Siin mõned postid tagasi mainiti, et haapsalu lennuväli suht halva kattega. Kui halb see on? Kas esimest korda üle 200 km/h kiiruse proovima minemiseks liiga ohtlik, või muutub see häirivaks alles veel suuremate kiiruste peal? Iseenesest oleks just paras koht, kuhu teha nädalavahetusel väike väljasõit ja proovida ka kiirust.
mina lasin seal eelmine aasta mingi 260 välja ja noh kõik korras. selle kiiruse pealt hakaks loopima küll kõvasti aga noh kus ta ikka ei loobiks nii kiiresti sõites.
mine julgelt. ise ju tunned kui asi jamaks hakkab minema.
-
- Tsikkel: v2
mina lasin seal eelmine aasta mingi 260 välja ja noh kõik korras. selle kiiruse pealt hakaks loopima küll kõvasti aga noh kus ta ikka ei loobiks nii kiiresti sõites.
mine julgelt. ise ju tunned kui asi jamaks hakkab minema.[/quote] sa parem harjuta .... vaatame mis sa uue rattaga saad välja võluda
Arenenud maailmas on lõppkiiruse võistlused mootorratastele vägagi levinud ja populaarsed. Sõidetakse ka täpselt samagugustes sittades tingimustes nagu meie lennuväljad.
Selle koha peal ei ole mina küll nõus, et mootorrattaid lõppkiirusvõistlustele ei lubata - ahistamine kurat. Mulle tundub, et lihtsalt autopedede ego ei luba mootorrattaid rajale ja ei midagi muud.
See on lihtsalt hale vabandus, et "Enamus ei oska selle kiirusega midagi peale hakata"...
-
- Kontakt:
Sai kunagi seda ratas vs lõppkiirus võistlus teemat ühe korraldajaga arutatud.
Tema jutu järgi oli mõned aastad tagasi ühel samat laadi võistlusel Soomes ( võin ka kohaga eksida ) üks rattur 300+ kiiruselt kukkunud ja elu kaotanud.
Olgem ausad,keegi meist ei tahaks enda korraldatud võistlusel kellegi surma saamisega riskida.Ja mis teha,aga rattaga 300+ kiirusel kukkudes on surm suht kindel.Autoga on ,aga vähemalt toreetiline võimalus ellu jääda.
Seda siis meie tingimusi arvestades.
Niikaua kui ei ole Eestis siledat rada,ei saa ka siklite lõppkiirus võistlusi korraldada.Vähemalt miilisel distantsil mitte.
Mis oleks siis siklitele turvaline distants,et ka "mees metsast" saaks tulla ja proovida? 400,600, või kilomeeter? Tonnine bike peaks kilomeetriga ennast põhja "köhima" küll.Kas see meie kuumaastikul ka turvaline oleks? Selles ma kahtlen natuke.
Ise enesest olen ma juba aastaid unistanud siklite tippkiirus võislusest.
Kahjuks on meie tingimustes sellega seotud liiga palju "aga"-sid.
Edit: Ühe lõppkiirus võistluse korraldaja on sama tegelane,kes ka Pärnus Eesti publikurohkeimat kiirendusvõistlust korralda ja nipalju kui mina näinud olen on seal ka rattad esindatud olnud.
Niiet "autopedede" egotrip ei tule siinkohal kõne allagi.
Edit 2 :Eestis saaks ka rataste lõppkiirus võistlusi korraldada,aga tuleks välja mõelda distants mis oleks turvaline.
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
Aga mu avensis läks spido järgi 226 välja (navi järgi 212).
Seda küll saksa kiirusepiiranguta teepeal.
R1 läks enda kohta üllatavalt vähe, spido järgi veidi üle 275.
ei teagi miks rohkem ei läinud, äkki oli liiga tugev tuul vastu
ATV läheb mul spido järgi 110 välja.
Jube kiiruseületaja olen nüüd, kuna passis 50 km/h piirang sees
Niiet mul oma masinatega see tipp järgi proovitud.
Saan nüüd öösiti palju rahulikumalt magada.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
-
- Kontakt:
speedvana kirjutas:sepp kirjutas:vabakas,pärnu mnt,trtu mnt,paldiski mnt.. kohti stax.. selle ajaga mis siin foorumis lolli mängida.. olex juba 50korda see yamu haljaks keeratud.
aa siis mikst-mitte viru tänaval
Liiga lühike?
Ja nuh olgem ausad munakivide peal paha kiirendada ka.
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
Maicle kirjutas:Kui sõitja kukub kiirusel 300 km/h kuskil lennuväljal kus on igas suunas libisemiseks takistuseta ruumi, kas varustus peab vastu sellele liivapaberil nühkimisele ? On üldse mingi reaalne võimalus selliselt kiiruselt kukkudes ellu jääda ?
et parem takistustega rada, sest muidu hõõrub perse ära?
rahunege maha nüüd..
Maicle kirjutas:Kui sõitja kukub kiirusel 300 km/h kuskil lennuväljal kus on igas suunas libisemiseks takistuseta ruumi, kas varustus peab vastu sellele liivapaberil nühkimisele ? On üldse mingi reaalne võimalus selliselt kiiruselt kukkudes ellu jääda ?
Et siis jackass bikeri moodi või? No ma ei tea, eks andke siis aga rõõmsalt kuuma küll pärast kulbiga kokku riisutakse.
-
- Tsikkel: Yamaha Super Tenere/Tenere 700
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 73 korda
- Kontakt:
Katseeksitusmeetodil saad teada pärast jaga meile ka muljeid, kas siis pörgust või intensiivraviosakonnast. Nahkkombe on ka laibakoti eest hiljem suurpärane abivahend.
----------------------
Yamaha Super MatkaMudaKolakas XTZ
Motostation poodnik aadressil Masina 1 Tallinn
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Ise EI kavatse vastupidiselt eelnevatele soovitustele proovida, aga mul sama küsimus- kas selliste kiiruste juures kaitsvast tondinahast on üldse kasu või hööveldatakse see esimeste lohisemismeetritega läbi?
ishijupp kirjutas:Ise EI kavatse vastupidiselt eelnevatele soovitustele proovida, aga mul sama küsimus- kas selliste kiiruste juures kaitsvast tondinahast on üldse kasu või hööveldatakse see esimeste lohisemismeetritega läbi?
Rossi kukkus minu meelest kord 195 km/h pealt. Üks varrukas oli ühest kohast auklik ja kindad olid räbalad, ise jäi suht terveks.
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
Pihelgas kirjutas:Maicle kirjutas:Kui sõitja kukub kiirusel 300 km/h kuskil lennuväljal kus on igas suunas libisemiseks takistuseta ruumi, kas varustus peab vastu sellele liivapaberil nühkimisele ? On üldse mingi reaalne võimalus selliselt kiiruselt kukkudes ellu jääda ?
et parem takistustega rada, sest muidu hõõrub perse ära?
rahunege maha nüüd..
Karta on et taguots läheb õhedamaks ja võib teisigi suuremaid pindu hööveldada.
Kas võrk raja äärde ei toimiks?
Tegelt katseeksitusmeetodil testides saaks kindlasti teada milline peatumine on just kõige sobilikum,siis võiks keegi kõrvalt veel vaadata kuidas eemalt pilt oleks!
Jan
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.