Tartu Tsiklimehed/naised

Kasutaja avatar

Hurt

Lugemata postitus Postitas Hurt »

andryy kirjutas:

Käänulisem tee võib sul olla siis kui lähed enduuro matkale.Siin aga pead mõtlema nendele kes sõidavad sport bikedega ja kellele mida parem tee seda parem. Mulle see Võrtsjärve-Rõngu ots üldse ei meeldinud,auk-trampliin-auk :?

Jagan täiesti arvamust. Omalt poolt lisaks veel, et sõidukiirus võiks ka veidi teine olla. Ma ei mõtlegi, et peaks roppu moodi kiirust ületama või kihutama nagu arulage vaid lihtsalt lubatud ja + 10 ehk siis 100. Muidu kipub see kiirus ikka kõikuma seal 75-90 ja jube n**s sõita bikega sellisel kiirusel kus pöördeid 6-nda käigukas nagu vähe samas päris 4-ndaga ka sõita ei tahaks pole nagu mõtet. Ühe korra sai nagu käidud võõra pundiga siin sõitmas ja siis kõikus kiirus 70-90 vahel. Ma ei usu et kõik tavaliselt 80 sõidavad. Ma saan aru küll et võõras punt ja esimest korda sõidetakse koos aga rahvas nagu mingeid imelikke manöövreid ei teinud nii et oleks ju võind küll veidi vajutada. aga see on minu tagasihoidlik arvamus.

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Regionaalsed teemad mootorratturitele”