Tartu Tsiklimehed/naised
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Kawa
-
kahjuks hilinesin rohkem kui 5 minti, kuna bena sai otsa keset linna aga õnneks ootas 19.12 veel hilinejaid Magnus ja me tegime pisikese tiiru Elva poole ja tagasi
-
Päikseloojang oli tõesti ilus, kahju et fotokas maha jäi.
Kes vähegi pilte klõpsis, see võiks lahkelt jagada.
Teen ettepaneku, et järgmisel korral võiks vähe käänulisem tee olla, sirget nühkida võib magama jääda.
Üksasi on tahtmine aga ei tea palju selliseid teid siin Tartumail on.
Enduro - Beta 300RR 2018
Nostalgia
Planeta 5-S ja Jupiter 4-SS
-
- Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 4 korda
Käänulisem tee võib sul olla siis kui lähed enduuro matkale.Siin aga pead mõtlema nendele kes sõidavad sport bikedega ja kellele mida parem tee seda parem. Mulle see Võrtsjärve-Rõngu ots üldse ei meeldinud,auk-trampliin-auk
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
käänulisel teel ongi sportbike just omas elemendis:)
-
- Tsikkel: V-Strom
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 1 kord
paar mobiiliga plõksitud pilti siin: http://argoa.com/biker/
andryy kirjutas:Käänulisem tee võib sul olla siis kui lähed enduuro matkale.Siin aga pead mõtlema nendele kes sõidavad sport bikedega ja kellele mida parem tee seda parem. Mulle see Võrtsjärve-Rõngu ots üldse ei meeldinud,auk-trampliin-auk
Jagan täiesti arvamust. Omalt poolt lisaks veel, et sõidukiirus võiks ka veidi teine olla. Ma ei mõtlegi, et peaks roppu moodi kiirust ületama või kihutama nagu arulage vaid lihtsalt lubatud ja + 10 ehk siis 100. Muidu kipub see kiirus ikka kõikuma seal 75-90 ja jube n**s sõita bikega sellisel kiirusel kus pöördeid 6-nda käigukas nagu vähe samas päris 4-ndaga ka sõita ei tahaks pole nagu mõtet. Ühe korra sai nagu käidud võõra pundiga siin sõitmas ja siis kõikus kiirus 70-90 vahel. Ma ei usu et kõik tavaliselt 80 sõidavad. Ma saan aru küll et võõras punt ja esimest korda sõidetakse koos aga rahvas nagu mingeid imelikke manöövreid ei teinud nii et oleks ju võind küll veidi vajutada. aga see on minu tagasihoidlik arvamus.
-
- Tsikkel: V-Strom
- Tänanud: 21 korda
Hurt kirjutas:Jagan täiesti arvamust. Omalt poolt lisaks veel, et sõidukiirus võiks ka veidi teine olla. Ma ei mõtlegi, et peaks roppu moodi kiirust ületama või kihutama nagu arulage vaid lihtsalt lubatud ja + 10 ehk siis 100. Muidu kipub see kiirus ikka kõikuma seal 75-90 ja jube n**s sõita bikega sellisel kiirusel kus pöördeid 6-nda käigukas nagu vähe samas päris 4-ndaga ka sõita ei tahaks pole nagu mõtet. Ühe korra sai nagu käidud võõra pundiga siin sõitmas ja siis kõikus kiirus 70-90 vahel. Ma ei usu et kõik tavaliselt 80 sõidavad. Ma saan aru küll et võõras punt ja esimest korda sõidetakse koos aga rahvas nagu mingeid imelikke manöövreid ei teinud nii et oleks ju võind küll veidi vajutada. aga see on minu tagasihoidlik arvamus.
Just sellepärast, kuna rahvas imelikke manöövreid ei teinud, tundub pigem kiirusevalik õige olevat. Pealegi, lubatud + 10= mitte lubatud ja sellist suhtumist propageerida ei tohi! Samuti vaid minu arvamus...
Jaa jaa ma saan aru. Kõik on ontlikud ja sõidavad alati lubatud kiirusega ja vahel ka madalamaga, et igaks juhuks kindel olla, et jumala eest ei rikuks seadust. Seda on aind rõõm kuulda, et meil kõik nii tublid ja seadusekuulekad kodanikud on. Kahju aind et linnapildist välja ei paista. Ma mõtlen siis autojuhte, autoridade vahel süstivaid rattureid jne jne. Kui ma tallinn tartu mnt. sõidaks 80 või 85 ma ei kujuta ette mis juhtuks. Oleks vist kõigil jalus. Kuid see selleks. Mina arvan et kui pundis sõita, kui kõik ilusti piiglitesse vaatavad, norm vahesid hoiavad ja koha vahetusest või pundist eraldumisest ilusti märku annavad, mingeid lollusi ei tee siis võib ka normaalse kiirusega sõita. Muidugi oleneb ka kõik suuresti pundi suurusest, kes sõidavad (kas esimest korda pundis) jne. Sai varem sõpradega sõidetud küll 100 ja 110-ega. Väike 4-6 pealine punt. Kõik hoidsid ilusti vahet ja paiknesid õigesti, väga viis oli sõita.
Tartu Tsiklimehed/naised
Tuleks ka siis indiani ette ... töö lõppeb kell 6 ... vast ootate 5 min. (olen paar tänavat eemal)
-
- Tsikkel: Ducati
-
-
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
mototydruk kirjutas:meie käisime aga hyppavalinnuga otepää poole kalarestos söömas ja tagasi...nii lootsime, et punt täna sinna kanti liigub :S
Aga oleks ju v6inud kohale tulla Indiani juurde ja idee välja pakkuda.Marsuut sai paika alles 5 min enne v2lja s6itu
Tänane päev korras igaljuhul, masina häältest pea valutab ja pikk ots tehtud .
-
Tulin täna hommikul Tartust Põlvasse 7-8 vahel hommikul ja ei kurda tee oli küll märg aga vihma ei sadanud ja kõik ok.
Normaalse kiirusega sõites (90-110)pole hullu.
Õhtul sai ka sõbraga linnas vähe paugutatud,muidugi suvi veel ei ole aga sõita kannatab.
Ja hea on näha et iga päevaga tuleb tsikleid maanteedele järjest juurde, nagu seeni peale vihma.
Võidelge siis vapralt kaaskannatajad!!!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.