Hälvik- Mootorratturid
Tsikkelröövel kirjutas:Ehh, ei poolda neid korduseksameid. Küsimus pole ju mitte selles, et hälvik ei teaks. Hälvik teab, aga ignoreerib. Eksam ei ole ju ometi karistus. Load hälvikul ära mingiks ajaks - ainus mis aitab.
Ka minul jäi natuke rohkem kui viis aastat autojuhi lubade ning tsiklisti omade saamise vahele. Äärmiselt värskendav kogemus. Soovitan teile ka
Olen kahe käega poolt sellele, et iga viie aasta tagant peaks just sõidueksami tegema, sest sõidueksam on ainus asi, mis näitab, kas oskad sõita või mitte. Teooria on võimalik tuimalt pähe tuupida.
Linn on täis juhte, kes sõidavad juhindudes harjumusest, mitte märkidest. Võtame kasvõi Tallinna Vabaduse platsi ristmik.
Tulles viru keskuse poolt keerates Kaarli kiriku poole. oi oi kui mitu korda oleks mul külg maha sõidetud, sest ei jälgita( või ei osata jälgida) "suunad sõiduradadelt" märki.
Ma siiski arvan, et meil jääb see iga viie aasta tagune uuendamine ARKi järjekordade taha... kui nad ei suuda uutele juhtidele eksamiaegu tekitada, siis mis olemasolevatest rääkida
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.