Rolleril klõbin mootoris
Re: Rolleril klõbin mootoris
Defu kirjutas:Tere . Lugu siis selline, et viimasel ajal olen tähele pannud, et mootoris on vaba käigul koha peal töödates paremal pool, kuskil sundjahutuse taga või seal kandis klõbin sees, siis kui sõitma hakkata muutub klõbin sahinaks, mis teatud kiirusega sõitmisel kuulda pole .
Olen tähele pannud ka seda, et klõbin tuli just siis sisse kui hakkasin teist õli kasutama. Roller ei kuulu mulle vaid on venna oma, vend läks soome ja roller jäi maha ja mis ta seal kuuris ikka kopitab, nii ajasingi pöörde. Roller on 2 taktiline, bensiin ja õli käivad eraldi. Aga jahh vennast järele jäänud õli sai otsa ja nii läksingi linna ja küsisin autopoest 2 taktilise õli mis sobiks rollerile ja nii antigi mulle pudel õli kus kirjas, et 2 taktilisele ja peal oli ka väikse krossika vms pilt . Aga jahh just peale selle õli kasutamist on tekkinud nagu mootori klõbin . Sõiduomadusi see muutnud pole, sõidab ikka ideaalselt, aga ikkagi häirib .
Et küsimus peale pikka juttu siis selline, et mis võib põhjus olla, et mootoris klõbin sees ?
Kas kehv õli ja ei täida oma eesmärki jättes mootori natuke kuivaks ja tänu sellele tekib mootori klõbin ?
Tänud igasuguse abi ja info eest .
NB: Rolleri koha pealt täielik algaja, mainin igaksjuhuks ära
õli seda häält ei tekitanud.äkki on sul mingi jalavedru või asi lahti või midagi.vaata kas poldid ja asjad kõik ikka alles ,äkki summuti kate logiseb või midagi.
atm50(2),Keeway ARN,aprilia amico 1993,aprilia sr50,
pocetbike(2),125 cc Qingqi Sport -06(2)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.