Trahvid ja politsei välisriikides
-
- Tsikkel: Joone all on miskit
- Tänatud: 13 korda
- Kontakt:
CB500 kirjutas:Hetkel ei meenu kellel see juhus oli, aga kunagi on idaplokis põhjenduseks kõlanud ka "štobõ dvesdi ne jesdil.."
ehk siis selle pärast, et 200kmh ei sõitnud.
Oli jah mul kunagi selline päris naljakas juhus. Aga see "štobõ dvesdi ne jesdil tähendas ikka seda, et tegu oli ennetava trahviga et ma 200ga ei sõidaks. Ilusti näidati raamatust seadus ka ette kui palju võiks trahvi teha sellise rikkumise korral, et ma saaks ikka aimu kuidas mul vedas, et seekord vaid 10$ tehti:) Eellooks niipalju, et samal reisil oli juba enne olunud päris mitu miilitsa stoppi, mis piirdusid küsimusega palju maksab ja palju välja võtab (mõned palusid otsa ka tõsta). Ja lõpuks siis selline lugu peale seda, kui järjekordse küsimuse peale mainisin, et eks see vana Kawa ikka 200 võiks saavutada. Selline lugu siis Veneaalt, kui aasta oli 2001.
Aga ega seal eriti ilmselt muutunud palju pole ja selliseid asju tuleb ette ka täna. Aga sellega nö toime tulemiseks on mimeid võimalusi. Mõnedki Soomlased on mänginud "ei oska ühti keelt" mängu ja peale 30min passimist on käega löödud, teised räägivad end välja jne. Igal juhul on see selliste piirkondade omapära, millega tuleb arvesatada ja hakkama saada, midagi hullu siiski pole.
Ukraina kohta kehtib u sama ainult selle vahega, et niisama kinni ei peetud, pidi ikka miski rikkumine olema (või siis tuli neil seda poolt veidi järgi aidata) Aga trahvisummad kippusid päris naljakad olema. Või kas tasub trahviks küsida u 60eeku? seda nö mustalt muidugi;)
andre460 kirjutas:. Tavaliselt üritati 100 dollarit saada aga
õnnestus mahakaubelda 30-50 dollari peale.
Ka nii kuuldavasti juhtus, kuigi mul on õnnestunud palju vähem nõudlike miilitsate peale sattuda..enamasti.
Oli kuulda, et peale porgandi värvi sündmusi tehti ka Ukrainas miilitsas suurem puhatsus. Selle mõjusi pole ise proovima sanud ja viimasest külastusest on nüüd juba mõned aastad. Mina kipun küll tagasi.. selliste maade miilitsa teema on pigem huvitav vaheldus, kui meeletu jama:)
Kk
ST1100N
XL600R
R1100GS
STS Pelikan MK I
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.