Soovitage 125cm3 endurot
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Aga aeg näitab,millal selle summa ka kätte saan

Vaja nüüd sellepärast kogu aeg tööd rügada

9 Tunnised tööpäevad

Aga raha on ju vaja.....

Aga mis aasta yamaha dt 125 saaksin ma kätte 35000.- krooni eest?
Ning teine küsimus veel.
Kui palju maksaks näiteks 2003 aasta yamaha dt 125 tutikana?
-
Teema algataja

Ei usu,et keegi ostis ja siis ei ole kordagi seda proovinud

Tegelt võiksid ju mõlema eest vastada,kui soovid

Nii 0 läbisõiduga kui ka esindusest oleks võimalik saada 30000-35000 krooni eest,mis aasta mudelid?
Aga kumba eelistaksite kas
A)2002 Yamaha DT 125 R
Või:
B)1999 Yamaha TDR 125
Arvestage ka sellega,et hind on odavam 1999 aasta mudelil aga nende rating on mõlemal enam-vähem üks ja sama

Aga kas esindusest on üldse võimalik osta 2002 aasta mudeli yamahat?
Jah aga esindusest ei saa ju 2-3 aastat vana mudelit uuest peast...witherspoon kirjutas:Aga arvatavasti 0 läbisõiduga masina saabki ainult esindusest![]()
Ei usu,et keegi ostis ja siis ei ole kordagi seda proovinud![]()
Tegelt võiksid ju mõlema eest vastada,kui soovid![]()
Nii 0 läbisõiduga kui ka esindusest oleks võimalik saada 30000-35000 krooni eest,mis aasta mudelid?
Aga kumba eelistaksite kas
A)2002 Yamaha DT 125 R
Või:
B)1999 Yamaha TDR 125
Arvestage ka sellega,et hind on odavam 1999 aasta mudelil aga nende rating on mõlemal enam-vähem üks ja sama
Aga kas esindusest on üldse võimalik osta 2002 aasta mudeli yamahat?

-
Teema algataja

Lihtsalt TDR oma on minu arust liiga linnalik

Tundub selline superbike moodi

Vähemalt mulle.
Aga DT tundub selline krossikas ikka

Nii,et kui ma tahaks uuest peast masinat siis saan selle ainult selle aasta oma.Ehk siis praegu 2006 aasta oma ja varsti juba 2007 oma.
Aga need maksavad ka ikka roppu raha.
Tahaks saada 2002 aasta mudelit.On võimalik saada 2002 aasta mudelit,mis oleks ikka täiesti korras.Või sõltub see juba kõik siis eelmisest omanikust?
Põhimõtteliselt pole võimalik saada uut 2002 aasta mudelit.Ainuke võimalus oleks kellegi kasutatud....
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
keegi selle kohta oskab midagi rääkida ? oleks võibola soov osta see.
-
- Tsikkel: 125 honda endurokas
Re: Soovitage 125cm3 endurot
Te inimesed alahindate kahjuks 4-taktise jõudu väga siiralt,
sest ma ise sõidan Honda XR125L-iga ning Ls. on 5000 kanti ning jõudu on koledalt üle.
Hetkel Lähebki vahetusse kett sest see ei pea võimsusele vastu. hetkel tõmbab isegi kohapealt sestes 4. käiguga minema , aga muidugi mul on ka natuke "tüünitud" masin kah.
XR-i miinused on tal vaid raske raam ning tagavedru mille saab 1000.- eeguga öhlinsi vastu ära vahetatud, aga kuna raam on raske siis eriti hullu püssi XR-ist ei saagi aretada aga selle eest XLR-ist saab kuna see masin on sport enduro kerega.
Aga üldse kui sa tahad maanteel kiirusi arendada siis sa saad ju alati 150.- eeguga ette vähe suurema hammaka panna ning ongi 130km/h käes ning kui tahad "tüünitud" rolluvanadele punni habemesse panna siis pane paar hammast väiksem ning kiirus on 90km/h kuid aeg umb. 4sek kiirem.
Ning ma ei liialda sest ma olen seda masinat väga aktiivselt kasutanud, ning tean milleks 4t võimeline on.

Enduroist kirjutas:Te inimesed alahindate kahjuks 4-taktise jõudu väga siiralt,
Misasi see "siiralt alahindamine" on?
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Ise soovitaksin kah honda xlr-i. Selline masin oleks mul ideaalis olnud esimeseks rattaks. Väike kütusekulu, suhteliselt väikene hooldusnõue. Saab ka madalater pööretel pödistada erinevalt 2taktistest. Samas vaata ka kaalu, mida kergem masin seda rohkem saad sa temaga funida.
-
- Tsikkel: Z1000 turbo, Custom V-rod
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 299 korda
Enduroist kirjutas:Te inimesed alahindate kahjuks 4-taktise jõudu väga siiralt,
sest ma ise sõidan Honda XR125L-iga ning Ls. on 5000 kanti ning jõudu on koledalt üle.
Hetkel Lähebki vahetusse kett sest see ei pea võimsusele vastu. hetkel tõmbab isegi kohapealt sestes 4. käiguga minema, aga muidugi mul on ka natuke "tüünitud" masin kah.
XR-i miinused on tal vaid raske raam ning tagavedru mille saab 1000.- eeguga öhlinsi vastu ära vahetatud, aga kuna raam on raske siis eriti hullu püssi XR-ist ei saagi aretada aga selle eest XLR-ist saab kuna see masin on sport enduro kerega.Aga üldse kui sa tahad maanteel kiirusi arendada siis sa saad ju alati 150.- eeguga ette vähe suurema hammaka panna ning ongi 130km/h käes ning kui tahad "tüünitud" rolluvanadele punni habemesse panna siis pane paar hammast väiksem ning kiirus on 90km/h kuid aeg umb. 4sek kiirem.
Ning ma ei liialda sest ma olen seda masinat väga aktiivselt kasutanud, ning tean milleks 4t võimeline on.![]()
![]()
Sellise jutu peale võin küll sülitada! Tegin kusjuures 2a tagasi A1 lube selle samuse hondaga, ja suuteline ei ole see masin millekski,rääkimata funnimisest.Ökonoomne on ta tõepoolest,linnas hea/kerge liigelda,aga maanteele pole sellega asja. See sinu toodud 130km/h on täitsa ulme,päris kiirus jääb tal sinna 90 kanti sirge peal.Peale lubede tegemist soetasin Derbi Baja 125sm,tollega sai siis terve suve/sügise sõidetud,ja üle 100 ei läinud ta isegi mitte spidoka seier.Mis veel siis PÄRIS kiirusest rääkida,vastu tuulega vabsee 80 sirge peal.Enda kehakaal oli siis 65kg. Linnas väga hea pill see 4T 125 aga maanteel täitsa mõttetu masin üldse. Tuunitutele rolleritele ei pane sa sellisega ära isegi mitte mõnes raamatus ega märjas unenäos. Miks üldse tuua nii mõttetuid väiteid? Kusjuures eelmine talv sai sellele derbile lisatud 200cc skyteami mootor/ acrapovicu väljalase/ 30mm kiirenduspumbaga dellorto karburaator/ sport õhufilter/ paaki koguaeg 98 bensiini ja sain kuidagi moodi ta kulgema sirge peal 110,kilowatte oli siis juba sinna 15kw kanti.Võib-olla oleks rohkemgi läinud, aga mul olid stock ketihammasrattad.
PEACE
Everybody got a plan until they get punched in the face.
-
Teema algataja
Ise soovitan DT-d sulle. Metsas jääb pilli ülegi. 2-t küll algust pole aga kui juba pöördeid on siis astub minna küll. DT tipp on kuskil 120-140 km/h vahel niiet maanteele saab ka kolama minna
Et siis soovitusele ka veidi reaalset tuge oleks: rääkima on kõik kõvad, aga kust saada on teine teema.
http://www.nettimoto.com/viewVehicle.ph ... update=&PN
http://www.nettimoto.com/viewVehicle.ph ... update=&PN
http://www.nettimoto.com/viewVehicle.ph ... pdate=&PN=
Kui 125st taga ajaks ostaks ise midagi taolist, hätta kuskil ei jää ja metsas puurida, hüpata kannatab esimese kahega küll, kolmanda kohta palju rääkida ei tea, kuid ega hyosung pidi suzukile allhanget tegema nagu räägitakse...sõidurõõmu jätkub neist väljavalitud aparaatidest tõenäoliselt kauaks veel.
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html pakun siis enda endurot kh...
kui pakkumiseks juba läks, siis upitan ka seda:
http://bike.motors24.ee/Default.aspx?pa ... &sort=paid
Päris kindlasti parim saada olev ratta/aasta/hinna suhe. Tule ja proovi...
Müügiks: kõik on müügis, kogu aeg: http://nagi.ee/photos/rein-hd/sets/333565/
-
- Tsikkel: 125 honda endurokas
Rieju kirjutas:Sellise jutu peale võin küll sülitada! Tegin kusjuures 2a tagasi A1 lube selle samuse hondaga, ja suuteline ei ole see masin millekski,rääkimata funnimisest.Ökonoomne on ta tõepoolest,linnas hea/kerge liigelda,aga maanteele pole sellega asja. See sinu toodud 130km/h on täitsa ulme,päris kiirus jääb tal sinna 90 kanti sirge peal.Peale lubede tegemist soetasin Derbi Baja 125sm,tollega sai siis terve suve/sügise sõidetud,ja üle 100 ei läinud ta isegi mitte spidoka seier.Mis veel siis PÄRIS kiirusest rääkida,vastu tuulega vabsee 80 sirge peal.Enda kehakaal oli siis 65kg. Linnas väga hea pill see 4T 125 aga maanteel täitsa mõttetu masin üldse. Tuunitutele rolleritele ei pane sa sellisega ära isegi mitte mõnes raamatus ega märjas unenäos. Miks üldse tuua nii mõttetuid väiteid? Kusjuures eelmine talv sai sellele derbile lisatud 200cc skyteami mootor/ acrapovicu väljalase/ 30mm kiirenduspumbaga dellorto karburaator/ sport õhufilter/ paaki koguaeg 98 bensiini ja sain kuidagi moodi ta kulgema sirge peal 110,kilowatte oli siis juba sinna 15kw kanti.Võib-olla oleks rohkemgi läinud, aga mul olid stock ketihammasrattad.
PEACE
Ma usun jah et kui sa endal lube tegema läksid siis oli honda väga igav ning aeglane, kuid ma ei rääkinud siin nendest stockidest ,ma rääkisin sellest et Honda pole halb sõiduk ning kui sa seda kaasa aitad siis ta on sul väga usaldusväärne masin.
Kui kiirustest rääkida siis mul sõidab see masin sirge peal 100 (üksinda sõites) ning mul on eest hammakalt 2 lüli vahelt võetud, ning ma tegin seda üsna alguses kui Ls. oli veel sinna 1500 km. poole ning siis oli mul vanade hammakatega kiirus 90 ning kui ma ära vahetasin siis 70 kuni masinal tekkis väiksem sissesõit. Kui sissesõit oli tehtud siis ma sain tagasi oma 90km/h. (sellest ka järeldus 130km/h (korra kätte saanud ka 110km/h praeguste hammakatega)).
Ärge võtke mu juttu nii et nagu iga stock (otse poest) Honda teeks teil nii nagu mul. Ma tean et ükski stock Honda ei saa maanteel teil 90 km/h (aga kui saab siis te olete õnneseened )
Aga igatahes, nael kummi!
Kood: Vali kõik
terv. Enduroist

Esiteks, tähtis pole mitte ainult lõppkiirus. see 130km/h on nüüd suht ulme. aga isegi kui ta saaks näiteks 120km/h kätte siis kiirendus on ju null ! esimesed kaks käiku läheks peeneks võibolla järgmistega uimaks nagu tigu. sa ei saa ülekandega kompenseerida oma nõrka mootorit.. kui ikka pole neid hobuseid siis ikka ei tule seda kiirendust ja kiirust ka ..
-
Minuarust ka see tippkiirus nii tähtis pole eriti veel kui enduro.
I dont crash, I stop with style.
4 strokes are like seeds....every fruit has them.
Metsas sõidad siis 100 km/h max piisav, rohkem pole vaja, maanteel sõidad võiks vähemalt 140 välja joosta..
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.