Aprilia Rs 125

Kasutaja avatar

Teema algataja
KillerBee

Lugemata postitus Postitas KillerBee »

sulu13 kirjutas:
Piats kirjutas:

alguses mootor soojaks, siis 15 min sõitu ja lasta pöördeid max 7,5-8k ning siis maha jahutada ning seejärel uuesti 15 min ja pöördeid kuni 9,5-10k ning maha jahutada ja sissesõit valmis, kohe ei tasu mingeid tippkiiruseid proovima minna.

Sinu jutust ei saaks ma mitte midagi aru kui ma asjaga kursis ei oleks. Kõigepealt tasuks tsikkel 3x kohapeal soojaks lasta tühikäigupööretel, miskine 50-60C. Peale igat soojaks laskmist tuleb lasta täitsa maha jahtuda mootoril. Siis tuleb esimesed 15min "jõnkustada" gaasiga, st lased mingi 7k pöördeni ja siis lased pöörded jälle 2 k peale umbes ja jälle edasi, ja järgmised 15min samamoodi, kuid siis juba mingi 8k ni. Ära seda asja muidugi 1se käiguga tee. Soovitav oleks kusagil vaiksel maanteel sedasi teha, kust liiklust ei takista. Ja peale igat 15min jällegi mootor las jahtub täiesti maha. Enne sõitma minemist kindlasti lasta mootor soojaks korralikult. Edu!

mul see kõik tehtud, kuidas edasi teen? Täna sa 40 km ära lastud ja pole üle 7 k lasnud(tavaliselt oli 6k ja umbes 85km/h)

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”