LKF mootorrattaõnnetustest
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Huvitav kas kusagil ka selline statistika saadaval on, mis liikluskindlustustest numbrilise ülevaate annaks. Pidevat hala tuleb küll, et kahjud aga suurenevad. No palju neid kindlustusjuhtumeid ja väljamakseid siis üldse kogu kindlustuse mahu ja käibe kohta tuleb.
Kui ma oma mätta otsast vaatan siis üks vahe oli minu kasutuses oleva masinapargi aastased liikluskindlustusmaksed üle 50 kilo aastas, praegu oluliselt vähem. Kogu tekitatud kahju liikluses (kui üks tööline lõhkus tagant otsasõiduga eesoleva auto tagatule klaasi) jääb kindlalt alla 2000 eegu. See juhtum täitis suurenenud koefitsendi näol kindlustusfirmade taskut järgnevate aastate jooksul ca 40 kilo võrra, kuna, ainuüksi, kohe peale juhtumit soetatud sadula kindlustus tuli nüüd 17000 eegu võrra suurem võrreldes eelneva koefitsendiga. Mina olen aga tilk meres... Liikluskindlustus tundub kindlustajate jaoks olama täielik kullaauk.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.