Rollerimatk 2004, 5-8 Juuli, Pärnu
Moderaator: Moded
aga palun ütelge mulle palju seal lääb raha max,ja kas ma nüüd ei saagi kämpingusse kuna olen hilinenud,(ärge mind veel kirja pange,kui me tuleme siis 3 kindlalt 2 rolleriga,mina siis aeroxiga,ja kretsi peugeotiga,mina kaasõitjaga,kretsi üksi,need on praegused anmed,ärge siis veel nimesid pange palun,ma üritan 2 päeva jooksul ära öelda.
Saad küll..! A ole hea ja ütle võmalikult kiresti...! ja keskmiselt läeb kusagil 800-900...! Oleneb ka toitumis ja jooma harjumustest...rivo1989 kirjutas:aga palun ütelge mulle palju seal lääb raha max,ja kas ma nüüd ei saagi kämpingusse kuna olen hilinenud,(ärge mind veel kirja pange,kui me tuleme siis 3 kindlalt 2 rolleriga,mina siis aeroxiga,ja kretsi peugeotiga,mina kaasõitjaga,kretsi üksi,need on praegused anmed,ärge siis veel nimesid pange palun,ma üritan 2 päeva jooksul ära öelda.

slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere
On valminud Tartu rollerite kohaletoimetamise plaan Pärnusse...!
Seda näeb lehel www.zone.ee/slinki
Küsimused kas es või 56721580
Seda näeb lehel www.zone.ee/slinki

Küsimused kas es või 56721580

Viimati muutis slinki, 02 Juul 2004, 01:42, muudetud 1 kord kokku.
slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere

Mina soovitaks läbi Elva-Rõngu-Tõrva-Abja-Paluoja-Kilingi-Nõmme-Pärnu
good things come to those who belive, better things come to those who don`t give up...
Valminud on Tartu rollerite uus marsruut!
Valminud ka Tallinna rollerite marsruut!
www.zone.ee/slinki
Valminud ka Tallinna rollerite marsruut!
www.zone.ee/slinki

noorem olen
selles mõttes, et tahaks ka nagu tulla, aga probleemiks see, et olen 15 aastane, ja pole veel lube, ja selleks ajaks ilmselt ei saa ka, oleks see reisikorraldajatele probleem? või tohin sõita omalvastutusel? äkki on veel selliseid,, kel sama probleem?
-
nädal tagasi oli seal ühtlase liiklusvoolu kiirus ~50kmh.Evil-Avalanche kirjutas:krt see pärnusse sõit on jah veits jama...sest umb. 30km lõik on remondis ja seal on ka 30km/h...ja kui nyyd läheb ka soojaks ja kuivaks siis on ka seal palju tolmu ja ka PIGI!!!!....
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Asi nüüd selline... ,et kui ilmad on samasugused edasi.. sees peab asja vict nädalakese edasi lükkama...! Igatahes Palun pange minu es-i oma telefoni number koos elupaigaga, et saax esmaspäeval ühendust võtta teiega..!

mina lükkaks ürituse 1-2 nädalat edasi, lubas vähe normaasemat ilma. Rolleriga maanteel vihmaga on mega sõita, eriti rekka taga (vähemalt see on asjajuures hea, et joogipeatusi pole vajagi siis teha!) Vihmaste ilmadega pole pärnus suurt midagi rolleritega ette võtta.
Ühesõnaga mina nüüd aru ei saa kas minek on või ei ole, edaspidi ajab asju "Slinki" mina esmaspäeval pärnupeale suunda ei võta, vaid lähen kas järgmine nädal või ülejärgmine (kes tahavad võivad samuti ennast selleks ajaks pärnusse meelitada)
Ühesõnaga mina nüüd aru ei saa kas minek on või ei ole, edaspidi ajab asju "Slinki" mina esmaspäeval pärnupeale suunda ei võta, vaid lähen kas järgmine nädal või ülejärgmine (kes tahavad võivad samuti ennast selleks ajaks pärnusse meelitada)