Liiga vali sound liikluses - kas Politsei mõõdab ka?
Dock kirjutas:Omal siis selline kogemus... Mul väike En 500 ja käisin eile ülevaatust tegemas. Sumpsi on puuritud kolm augukest, mis tekitavad sellist mõnusat vaikset podinat. Meestel tekkis tahtmine mõõta ja mõõdeti 90 db.
Öeldi, et maksimum, mis lubatud on, suurtel ratastel 80 db, niiet 10 üle ja nägemist. Eelmine aasta ei mõõdetud ja ei osanud kartagi seda, sest see pole ka mingi kõva mürin, mis see paar auku juurde annavad originaalile. Kuskil vanemates foorumites oli üks pilt kus sellisel rattal oli sumpaots ümberringi läbipuuritud ja olevat ka selline mõnus podin olnud. Niiet praegu siin mõtlen , mis edasi teha...
Tuttav mure!
Eelmisel aastal pääsesin mõõtmisest, kuna mõõtja patarei oli tühi ja ei saa ju tõestada, palju db on.
Siis olid mul tühjad Cobra torud.
Eelmine hooaeg lasin sumpsi sisse teha koonused, mille otsas 15 cm perforeeritud toru läbimõõdga 2 cm. Sai vaiksemaks,
aga eile kui üritasin Tartus ülevaatust teha, taheti enne edasist kontrolli mõõta müra taset. Pidin keerama heeblit poole peale,
aga ma keerasin ainult veerandi ja siis oli juba üle 100 db. Ja sealt tuli välja huvitav fakt et kõige võimsam tsikkel peab mahtuma 85 db sisse.
Sõitsin siis minema ja läksin FEB' i Küsisin sealt toru soojustuseks mõeldud klaasvilla toru, mis on (hõbepaberiga ) kaetud.
Tegin selle parajaks ja toppisin perforeeritud toru otsa umbes 20 cm juppi. Läks vaiksemaks ja meeldiv hääl säilis.
Täna käisin Elvas ülevaatusel, kus meest ei huvitanud see üldse, Samas ma liikusin sinna väga vaikselt, et mitte meest ärritada oma müraga.
Seega tsiteerides "tänapäeva klassikuid" TEHTUD!
Figaro
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.