Hälvik-autojuhid
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
buss vs. moto
Eile 14.15 paiku postimaja ristmikul - huvitav kas järjekordne bussijuhist hälvik, kes 600´ga peatusest välja sõitis? Politseiga vaidlemist ja jahumist jätkus neil ikka väga kauaks - mingi 1.15 oli ristmik osaliselt suletud

-
- Tsikkel: Yamaha Drag Star 1100A
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Re: buss vs. moto
ehk siis nii:
xdream kirjutas:Bobcat kirjutas:Eile 14.15 paiku postimaja ristmikul - huvitav kas järjekordne bussijuhist hälvik, kes 600´ga peatusest välja sõitis? Politseiga vaidlemist ja jahumist jätkus neil ikka väga kauaks - mingi 1.15 oli ristmik osaliselt suletud
Bussijuhil polnud mingisugust süüd, jalakäia jooksis punasega üle tee tsikkel üritas otsasõitu vältida pidurdas tsikli alt ja libises bussi ette, bussijuht ei jõudnud reageerida ja sõitis mootorratturi jalgadest üle.
Kurb
-
Teema algataja
Kipsi kirjutas:Jaanus966 kirjutas:Vaatan videot mitmendat korda ja mitte ei saa aru, kuhu autojuht keerata tahtis.Pigem keeras meelega ette.
Sama siin, vahtisin ka mitu korda, sest ei suutnud uskuda, kuidas saab nii lammas olla. Enne möödasõidu alustamist vahid ju kõik peeglid läbi, kas taga/küljepeal on keegi või mitte.
-
Teema algataja
romza kirjutas:Ma nagu ei näinud seal, et autojuht oleks mingit suunatuld näidanud. Ju vist olen silmahälvik ja sealmaal näitama ei pea nagu Eestiski...
Ei näidanudki suunda, lihtsalt rammis venna tee pealt välja. Muide, kui sina oled silmahälvik, siis olen seda ka mina!
No nii kõvasid kärbseid, kes "suunda näitama ei pea", on eestis jalaga segada. Mitu korda olen mõelnud kleepsu oma auto taga aknale: NÄITA SUUNDA, ÄRA OLE MÖLAKAS! Mölaka asemel võiks muidugi panna ka debiilik, idioot, lammas jne..
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Jaanus966 kirjutas:romza kirjutas:Ma nagu ei näinud seal, et autojuht oleks mingit suunatuld näidanud. Ju vist olen silmahälvik ja sealmaal näitama ei pea nagu Eestiski...
Ei näidanudki suunda, lihtsalt rammis venna tee pealt välja. Muide, kui sina oled silmahälvik, siis olen seda ka mina!
No nii kõvasid kärbseid, kes "suunda näitama ei pea", on eestis jalaga segada. Mitu korda olen mõelnud kleepsu oma auto taga aknale: NÄITA SUUNDA, ÄRA OLE MÖLAKAS! Mölaka asemel võiks muidugi panna ka debiilik, idioot, lammas jne..
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
Teema algataja
Suunatule näitamine on mõnede jaoks ikka tõsiselt raske tegevus.
Laupäeva hommikul reastus mitu korda minu ees musta värvi E klassi mersu ilma, et vaevuks sellest märku anda. Tsikliga sõites on suuna näitamine veidi keerulisem kui autoga, kuid siiski annan omast parima, et näidata ka teistele, kui ma rida vahetan või teostan pööret.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Erko kirjutas:Selliseid kohtab linnas iga päev. Oleks mul ainult kas kiivri- või rattakaamera, salvestaks kõik sellised manöövrid ja paneks netti üles nö häbiposti külge väljanäituseks. (võibolla mõnel hakkab häbi ka
)
Peakski selline koht (www.habipost.ee) olemas olema, võiks ka televisioonist läbi käia. Äkki võtab mõne "liiklusgeeniuse" punastama (kui oma numbrimärgiga autot näeb), kes suuna näitamisest üldse ei hooli.
Muidu igast youtubed ja muud kohad, kuhu need videod vaikselt ära kaovad, see oleks konktreetne koht.
Ma ei saa aru neist mootoratturitest, kes koguaeg uluvad, et autojuhid teevad seda ja teist. Krt niipalju kui mina olen mootorattureid tähele pannud (suuremat tähelepanu pööranud eelmise aasta suvest, kui sai A-kat tehtud), siis üldistades võin öelda, et 10-st mootoratturist rikub 2 jämedalt eeskirju, kes sõidab üle pidevast topeltjoonest, kes möödub paremalt teepeenra kaudu, kes sõidab slaalomit tipptunnil autode vahel, kes ei näita suunda jne
Ja autojuhtide kohta üldistades võiks öelda, kui näen 100 autot, siis kuskil 10 juhti neist teevad midagi, mis on seadusega pahuksis. Seega on ühesugused sead mõlemad.
Leian, et kui oleks selline koht nagu "HÄBIPOST" , siis peaks ka autojuhtidel olema võimalus sinna panna sigatsevaid mootorattureid ja olen kindel et, selle tulemusena leiaksid mõnedki siinse foorumi kasutajad omale tuttava ratta pildi sealt.
See minu arvamus sest asjast!
-
Teema algataja
sakala84 kirjutas:Ma ei saa aru neist mootoratturitest, kes koguaeg uluvad, et autojuhid teevad seda ja teist. Krt niipalju kui mina olen mootorattureid tähele pannud (suuremat tähelepanu pööranud eelmise aasta suvest, kui sai A-kat tehtud), siis üldistades võin öelda, et 10-st mootoratturist rikub 2 jämedalt eeskirju, kes sõidab üle pidevast topeltjoonest, kes möödub paremalt teepeenra kaudu, kes sõidab slaalomit tipptunnil autode vahel, kes ei näita suunda jne
Ja autojuhtide kohta üldistades võiks öelda, kui näen 100 autot, siis kuskil 10 juhti neist teevad midagi, mis on seadusega pahuksis. Seega on ühesugused sead mõlemad.
Leian, et kui oleks selline koht nagu "HÄBIPOST" , siis peaks ka autojuhtidel olema võimalus sinna panna sigatsevaid mootorattureid ja olen kindel et, selle tulemusena leiaksid mõnedki siinse foorumi kasutajad omale tuttava ratta pildi sealt.
See minu arvamus sest asjast!
Jutt jumala õige! Sama võiks kehtida ka mootorratturite kohta, kes "liiklust ei tunne".
-
Teema algataja
See oleks juba äriidee peaaegu. Teatud kindel seltskond märkab liiklushuligaane (olenemata sõiduki liigist), fikseerib asja kellaajaliselt ja teeb pildi ning saadab andmebaasi, kust see siis üles pannakse netti ja miks mitte ka suurtel ristmikel olevatele ekraanidele. Et patuoinas end sealt ekraanilt maha saaks, peab saatma sms-i, mis maksab 500 krooni näiteks.
-
- Tsikkel: CB1000R
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
pliuhkam kirjutas:See oleks juba äriidee peaaegu. Teatud kindel seltskond märkab liiklushuligaane (olenemata sõiduki liigist), fikseerib asja kellaajaliselt ja teeb pildi ning saadab andmebaasi, kust see siis üles pannakse netti ja miks mitte ka suurtel ristmikel olevatele ekraanidele. Et patuoinas end sealt ekraanilt maha saaks, peab saatma sms-i, mis maksab 500 krooni näiteks.
Selline häbipost on interaktiivselt juba olemas.
Üks näide: http://www.liiklus.ee/747
On ka üks ametlikult väljakuulutatud avalik "register" taoliste märkuste jaoks, aga ei suuda hetkel meenutada, kus see oli.
http://www.animalistika.ee
Liimi tänaval on 1 must BMW pidevalt tähelepanu kõrgpunktis. Juhi eesnimi on Villu ja auto nr 001CMA.
Stabiilselt sõidetakse Mustamäe teele välja vastassuunavööndi kaudu, ületatakse ristmikku sügava punasega, pargitakse risti ja diagonaalis teiste autode ette ja taha, kohati poole sõiduraja laiuselt.
Temast on juttu olnud nii ajakirjanduses kui TV-s. Arvate et see mõjub?
Jõmluse vastu ei aita muud, kui load ära ja sõiduk konfiskeerida. mingi häbiposti peale vaid irvitatakse. Politsei hammas peale ei hakka. Andis jumal pappi ja bemmi, miks peaks häbipost korda minema.
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
mella kirjutas:Liimi tänaval on 1 must BMW pidevalt tähelepanu kõrgpunktis. Juhi eesnimi on Villu ja auto nr 001CMA.
Stabiilselt sõidetakse Mustamäe teele välja vastassuunavööndi kaudu, ületatakse ristmikku sügava punasega, pargitakse risti ja diagonaalis teiste autode ette ja taha, kohati poole sõiduraja laiuselt.
Temast on juttu olnud nii ajakirjanduses kui TV-s. Arvate et see mõjub?Jõmluse vastu ei aita muud, kui load ära ja sõiduk konfiskeerida. mingi häbiposti peale vaid irvitatakse. Politsei hammas peale ei hakka. Andis jumal pappi ja bemmi, miks peaks häbipost korda minema.
See on ikka uskumatu mees tõesti! Nimi on Villu Parvet ja ta on mingi koolitaja omast arust. Ringi sõidab maailma kõige koledama 7-seeria bemmiga (no oskab ikka mõni mees autot koledaks "tuunida") ja pargib tavaliselt kas kõnniteel või otse parkimist keelava märgi all. Väga sagedasti Radissoni juures. Ei tea, kuidas ta küll sellise imagoga koolitusi müüda suudab... Link kah:
http://www.villuparvet.com/
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
sakala84 kirjutas:Ja autojuhtide kohta üldistades võiks öelda, kui näen 100 autot, siis kuskil 10 juhti neist teevad midagi, mis on seadusega pahuksis. Seega on ühesugused sead mõlemad.
Kuule Härra,kas Sul on nägemine paigast ära või kust Sa võtad selle nri,et 100st autost teeb 10 sigadust????
mine seisa taksopargi ristmikul.
10st 8 ületab kollase või "noore punasega" ristmiku.
Või see on nii pisike asi,et seda ei saa nimetada sigaduseks?!?!
Sõida maanteel 90ga.. 10st autost 9 läheb Sinust mööda nagu postist.
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
pliuhkam kirjutas:See oleks juba äriidee peaaegu. Teatud kindel seltskond märkab liiklushuligaane (olenemata sõiduki liigist), fikseerib asja kellaajaliselt ja teeb pildi ning saadab andmebaasi, kust see siis üles pannakse netti ja miks mitte ka suurtel ristmikel olevatele ekraanidele. Et patuoinas end sealt ekraanilt maha saaks, peab saatma sms-i, mis maksab 500 krooni näiteks.
Kui ma nüüd sain õigesti aru sellest ekraaniasjast.
Usud sa tõesti, et selle ekraani haldajad lubavad sellist asja nii tühiste rahade eest?Sinna ekraanidele ostetakse kümnete tuhandete eest reklaamiaega ja selleks, et sinna pikemaks ajaks riputada mingi tölli pilt lootuses, et ta "võtab selle maha makstes raha" ning sellega kaotada võib-olla sajad tuhanded kroonid reklaamiaja ostjatelt, siis IRWW.Need ekraanid ei ole heategevus
M2 kirjutas:pliuhkam kirjutas:See oleks juba äriidee peaaegu. Teatud kindel seltskond märkab liiklushuligaane (olenemata sõiduki liigist), fikseerib asja kellaajaliselt ja teeb pildi ning saadab andmebaasi, kust see siis üles pannakse netti ja miks mitte ka suurtel ristmikel olevatele ekraanidele. Et patuoinas end sealt ekraanilt maha saaks, peab saatma sms-i, mis maksab 500 krooni näiteks.
Selline häbipost on interaktiivselt juba olemas.
On ka üks ametlikult väljakuulutatud avalik "register" taoliste märkuste jaoks, aga ei suuda hetkel meenutada, kus see oli.
ehk siis
-
- Tsikkel: VFR800
- Tänanud: 1 kord
sepp kirjutas:Sõida maanteel 90ga.. 10st autost 9 läheb Sinust mööda nagu postist.
Sellele väitele vaidlen küll vastu, aluseks isiklik kogemus ja mitte statistilised numbrid. Pakun, et 10st 3 ehk lähevad mööda ja äärmisel juhul ehk 10st 1 läheb mööda nagu postist. Möödasõitudega on selline huvitav karjainstinkt, kus piisab kolonnis ühest möödapressijast kui järsku hakkab kõigl kiire.
Tulin Haapsalust Tallinna poole peale mingit suurürituse lõppu, ees läks lõputu punaste tulede rivi ja taga polnud tuledel lõppu. Kolonni kiiruseks oli 95km/tunnis. Piisas ühest lendurist, kes arvas, et tal on kiirem kui teistel ja trügis ettepoole kui talle järgnes terve suur hulk muidu rahulikult kulgenud juhte kuigi oli näha, et mitte kuhugi ei ole minna ja kolonni algus on ilmselt Tallinnas. Trügimise tulemusel hakkas kiirus kõikuma vahemikus 60-120 km/tunnis rikkudes ära ühtlase sõidurütmi. Kiirustaja pidi ajas 1min võitmiseks tegema ca 20 möödasõitu, jäägu see nende südametunnistusele kas see oli seda väärt.
-
- Tsikkel: CB1000R
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
GoodCat kirjutas:M2 kirjutas:Selline häbipost on interaktiivselt juba olemas.
On ka üks ametlikult väljakuulutatud avalik "register" taoliste märkuste jaoks, aga ei suuda hetkel meenutada, kus see oli.ehk siis
Seda silmas pidasingi.
http://www.animalistika.ee
-
Teema algataja
Pean mainima, et ei pidanud päris sellist asja silmas. Seal olev tekst ja pildid meenutavad rohkem sellist "naiste" (ma ei näita näpuga naisterahvaste peale) ininat, mis minu arvates on mõttetu. See käib küll liikluskultuuri alla, kuid see ei morjenda mind nii palju kui jumala staatusega roolikeerajad ja ka tsiklistid, kes sõidavad linnas enda arvates üksi.
BMW 124 MKZ vot selle juht on peedrite maailma tipp tegija.Ma ei saa aru kust tulevad hälvikud kel ei ole aju ja kuidas sellistele müüakse BMW ja pealekauba veel uuem mudel mitte vana ront aga mitte nüüd ka tuttikas.t*** ma ei või.Asjast siis lähemalt.Tulin täna 17:30 ajal Mustamäe poolt mööda Järvevana ja olin siis Ülemiste ristmikul ja pöördega Peterburi teele ja teine tee kõrvalt läheb otse Suur Sõjamäele.Nii sooritan maanöövrit ja sain juba pöörde lõpetatud kui otse minevast rajast tegi bemm vasak pöörde ja surus mu rekka vahele.Andsin signaali,et jobu mul pole kuhugi minna see ilalõug aga ei teinud väljagi.Rsk ime,et elus olen.Tegin ka politseile kõne aga sellest ei ole abi.Lubati tegelda aga millega ma ei tea.Oh hea on kodus terve olla.Maailm on vikerkaare värvilisi täis.
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
Üks tubakas oli täna linnamäe tee otsas mereakadeemia juures kell 7.00 hommikul, kust linnamäe teelt saab nüüd vasakule kanali poole pöörata kahest reast ja selle kohta on ka vastav liiklusmärkide muudatus tehtud. Mina olin esimeses, tema teises reas ja vasakpöörde ajal keeras sujuvalt siis ette ehk siis pööras ennast esimesse ritta ja lasi veel raisk signaali ja vehkis midagi. Mind ei ohustanud aga minu ees olevale autole keeras ette raisk ma läksin keema, keerasin kraanid lahti ja sekundiga olin tema kõrval, näitasin talle viisakalt osutades nimetissõrme kiivril meelekohta et ta on debiil ja vaadaku märki tema aga vehkis midagi vastu veel mulle et ikkagi mina olen loll
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.