keegi tark ehk oskab öelda, kust ma saan teada mis rõngad mul kolvi ümber sobivad
Mul sõber kunagi lõikas kantossi tagant rõnga maha ja toppis auto maki sisse, rihma asemele, ise lausudes:"Väga universaalne toode..."
Et siis, käärid kätte... ja äkki sobivad...
vb olen ma saamatu...vb lihtsalt juhm... manual risti põiki läbi tuhnitud juba ... google saadab kah pikalt... aga asi niikaugel et sain yamahakeskusest üht koma teist nüüd targemaks juba ja eri ole välistatud et tellin sealtsamast rõngad jms vajaliku.... hind oli suht normaalne ja ei ole mingit ise orgunimist... tellin ära, kaup käes ja ehitama.
a manualis on jah aint õpetus kuidas neid vahetada... kurb on asja juuures see et ctrl+f võiks fungata sellise mahu juures kui seda on manuaal ..tiba üle 400 lk on ...
eks jah võtan ikka ennem lahti.
kuna selgus et üks töökaaslane on õppinud mehhaanikuks, siis temaga koos lammutame, tema enda ja mina enda oma ning tal tööriistadest ka ikka üht koma teist on olemas.
Aga jõudu läheb vaja, mõistust kah igaks juhuks ..kuna teen seda värki esimest korda siis ilmselt nalja veel saab
kui sõbrale nalja tahad teha, siis sokuta talle 1 vedru sinna juppide vahele juurde...
kunagi ühed tuttavad enda sõbrale tegid, kui too sixi käigukasti lammutas... juppi aega pusis enne, kui aru sai, et midagi on mäda
nali naljaks... igatahes respect!
ma ei julge enda ratta mootorit lahti hakata võtmagi. Ma parem elan teadmatuses mis seal sees kõik ära tuleks vahetada.
(Mitte et ma ei tahaks seda parandada aga kuna tsikliga on sõidetud ka talvel, siis kevadisest leegitoru poltide pooleks keeramisest ja välja puurimisest mulle täiesti piisas )
olen mina ull aga täna nägin yhte ulli tsikliga haapsalusse jõudmas...loomulikult viskasin auto aknast käppa...kõva mees...krt sihuke asi võtav näo naerule....veel yx asi...kas kellegil on pakkuda töökoja nurka yhele tsiklile...ja võimalust putitada mingi mõistliku raha eest
olen mina ull aga täna nägin yhte ulli tsikliga haapsalusse jõudmas...loomulikult viskasin auto aknast käppa...kõva mees...krt sihuke asi võtav näo naerule....veel yx asi...kas kellegil on pakkuda töökoja nurka yhele tsiklile...ja võimalust putitada mingi mõistliku raha eest
mul on siin üks pakkuda. ruumi piisavalt ja tööriistadki olemas. raha ei taha. Svalörtsgatan 14 on aadress. tule hüppa läbi mingi päev
Antik, kas jupid tellitud juba?
Muide, kõigile siis, yamaha varuosi saab ka haapsalust tellida.
Firmaks on siis Janmar moto.
Kõik detailid on sama hinnaga, mis yamaha keskuseski, kuna esindaja ei tohigi müüa kallimalt kui yamu keskus.
Firma on uutes ruumides nüüd, tehnika põik 4.
Vana peageot ruumide poole sõites, seal kus Reda ka on, siis on vasakul näha valgusreklaam kah(baltic bolt'i kõrval).
kle läks plaan teisiti kui algselt plaanis, vaatasin et leäb kole kalliks see jama ja odavam siiski õli mootorisse valada. soovitati panna paksemat õli ja asi ants. aga kuna ehitan masinat tallinnas, siis siit mul lihtsam igast nodi kokku vedada
praegu võiks juba kevad tulla, aga peale masina kokku panemist ei ole enam sädet, ei suuda välja mnuputada milles asi, juhtmed on kõik kinni... lähipäevil lasen ühe elektriku kallale sinna.. kui siis ka miskit ei selgu siis viin teenindusse.
kui saab mootori käima, siis veel rehvivahetus(rehvid olemas) ja tagaklotsid vaja vahetada ja ongi valmis selleks hooajaks.
Ega keegi haapsalus sadulseppa ei tea... või ei juhtu ise olema.
Oleks vaja sadulale uus nahk peale panna. Nahk täiesti olemas aga pole sellist klambrilööjat, mis suudaks selle kinni lüüa.
Oleks vaja sadulale uus nahk peale panna. Nahk täiesti olemas aga pole sellist klambrilööjat, mis suudaks selle kinni lüüa.
Mul mingi püstol on, ehk aitab.
Tule astu Janmar moto'st läbi ükspäev, ma tööl seal. Siis vaatame, kas õnnestub peale panna.
Mul mingi püstol on, ehk aitab.
Tule astu Janmar moto'st läbi ükspäev, ma tööl seal. Siis vaatame, kas õnnestub peale panna.
Jätan meelde, kui aega saan, siis astun läbi
Kes SV-ga ringi sõidab haapsalu vahel? 1päev nägin statoilis koos punase bike-ga ei saanud aru, mis ratas oli
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.