Küsimus suurele ringile: www.motoait.ee

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
eintz
Tsikkel: DR650 "Sinine Kits"
Kontakt:

Küsimus suurele ringile: www.motoait.ee

Lugemata postitus Postitas eintz »

Küsimus ise selline, kas keegi oskab öelda, toimetab see firma üldse veel?

25.märts saatsin e-maili, ei mingit vastust

1. märts saatsin sama kirja uuesti, ikka ei midagi

Mõlemal kuupäeval ja täna proovisin kodulehel antud numbritele ka helistada, esimene on koguaeg väljas.
Teine number lihtsalt ei vasta!?

EDIT: just praegu tehti viimase numbri pealt "säästukas" :D no ei oska kohe midagi arvata :)

Suuu Zuuu Kiiiiiiii - aga kui ma suureks saan, siis kiman teist kõigist mööda :d <- nüüd ka mudas :)
Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

Küsi kasutaja Simso käest, mis värk on. Tema minuteada tegeles Motoaida rindel.

kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema

carpediem

Lugemata postitus Postitas carpediem »

üritasin ka siin märtsis ühest sinna saabunud vfr-ist pilte ja infot välja pressida. esimese meili peale isegi lubati sama päeva õhtuks. hiljem ei vastatud. ratas pole siiamaani ka kodukale ilmunud.

Kasutaja avatar

mototydruk
Tsikkel: Kawa

Lugemata postitus Postitas mototydruk »

seal kõik toimib küll-käisin ise tsikleid vaatamas pea kuu tagasi...ja kirjale vastasid nad ka enne seda suht ruttu..püüa veel helistada...

Kawasaki EX 250, Honda CBR 600f, Yamaha Virago 1100cc ajutine kasutaja suvi 2010, Kawasaki gtr 1000 cc, Honda Magna VF 750, Honda CBR 600 F2, Kawasaki Vulcan 750cc
Kasutaja avatar

Teema algataja
eintz
Kontakt:

mototydruk kirjutas:

seal kõik toimib küll-käisin ise tsikleid vaatamas pea kuu tagasi...ja kirjale vastasid nad ka enne seda suht ruttu..püüa veel helistada...

ausalt, ei viitsi, kuigi üks ratas seal on mille ostusoov isegi olemas.

Niisama bussiga Roiule ka sõita ei <font color=#ff0000>viitsi</font>... :p

Suuu Zuuu Kiiiiiiii - aga kui ma suureks saan, siis kiman teist kõigist mööda :d <- nüüd ka mudas :)
Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

Juu läheb biznex nii hästi :P et pole aega kõigiga tegeleda

Kasutaja avatar

Hurt

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Tegutseb tegutseb. Sain endale ratta sealt kuu kaks tagasi. Tuleb lihtsalt Simole helistada päevas nii umbes 4-5 korda ja kui ta ei vasta, siis üldjuhul helistab tagasi. Poistel lihtsalt kiired ajad seal ma kujutan ette. Ilusad ilmad väljas, siis rahvas jookseb kohe hullunult rattaid ostma, ma ei imestaks kui saba poole Roiu peale väljas on :) Selle pärast ma jaanuaris ära ostsingi, hea rahulik ja aega tegeleda asjaga.

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M
Kasutaja avatar

Teema algataja
eintz
Kontakt:

Hurt kirjutas:

Tegutseb tegutseb. Sain endale ratta sealt kuu kaks tagasi. Tuleb lihtsalt Simole helistada päevas nii umbes 4-5 korda ja kui ta ei vasta, siis üldjuhul helistab tagasi.

heh, huvitav kellel on vaja tsikleid müüa, igatahes mitte minul, aga see selleks, oleks müüja ise sõna võtnud siis kirjutaks ehk krõbedamalt vastu :p

Eks paistab, teinekord kui tuju on proovin uuesti helistada...

andrias
Tsikkel: Zx9r, kx250f, DS650X

Lugemata postitus Postitas andrias »

heh, huvitav kellel on vaja tsikleid müüa, igatahes mitte minul, aga see selleks, oleks müüja ise sõna võtnud siis kirjutaks ehk krõbedamalt vastu :p

vb kõik mis netis ja kuulutustes ilus paistab, ei pruugigi müügiks olla
:wink:

Annaks jumal häda- küll abi ikka saab!
Võrr->Jawa 638->Dnepr 650->Suzuki GSX600F->Kawasaki ZX6R->Kawasaki ZX9R ja KX250f
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

äkki läx Simo viinaravile ja sellep ei saagi vastata
:lol:
Ja ühes tema postis lugesin ,et tal lambad väga hinges.. äkki tegeleb nyyd lammastega ja ei huvita enam rattad :))

Kasutaja avatar

andryy
Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas andryy »

Kõik toimib,lihtsalt seal majandavad ainult kaks inimest ja nad ei jõua igalepoole,kevad kiire aeg,püüan Simod siia meelitada 8)

Easy Rider & Iron Butt
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
Kasutaja avatar

Nigga
Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel

Lugemata postitus Postitas Nigga »

:D Simo on siia maani raudselt lakku täis...

Kasutaja avatar

Teema algataja
eintz
Kontakt:

andryy kirjutas:

Kõik toimib,lihtsalt seal majandavad ainult kaks inimest ja nad ei jõua igalepoole,kevad kiire aeg,püüan Simod siia meelitada 8)

Ütlen ausalt või? Loll jutt suhu tagasi, kõigil on kiire, isegi minul, aga näe, niipalju leiaksin ikka aega et üks kõne teha, kui ainult vastu võetaks.... Asi ei olegi nii väga kiires tempos vaid viitsimises, tean omast käest :D

Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

Motoait oli mõlemal messil täies hiilguses olemas ja seega näeb ju mitte vähe vaeva, et kliendile lähemale tulla.
Ma ka tihtilugu ei võta kõnesi ega helista tagasi sest tagasihelistamise käigus jõuab veel 2 vastamata kõnet tulla. Esimesele neist tagasi helistades tuleb veel 2 vastmata kõnet ja valem jätkub.
Nimetame selle asja lihtsalt "kevadeks" mis igal kevadel ju täiesti ootamatult saabub :mrgreen:

taimar

Lugemata postitus Postitas taimar »

Ise olen Simo küll vajadusel telefonitsi tabanud. Ilma probleemideta.

Kasutaja avatar

creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas creativ »

Oi pekki! peaks ala vahetama. :idea: Tundub et mõnes valdkonnas on nõudlus nii suur et vaatamata telefonile ja emailidele mittevastamisele ikka äri õitseb nagu vanadel headel koperatiiviaegadel suhkruvatiga. Järts pidevalt taga.
Endal läheb selliseks rabelemiseks kui mõni klient suvatseb helistada või meilida. Konkurentidega käib kõva hinnasõda niet veri ninast väljas...
Aga no saatus on see kus üks peab rabama niet silmad punnis :shock: kui teine sama papi saamiseks jalga kõlgutab!

Hea kui kellelgi hästi läheb! jõudu!

Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350
Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

See, kui aasta kõige kiiremal ajal inimesel pole tihti aega telefoniga kõigile tagasi helistada, on minu meelest kõike muud kui jalgade kõigutamine.

kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema

Simso

Lugemata postitus Postitas Simso »

Tere!
Vabandust väga, et meilile pole vastanud, 25märtsi meili ma näen ja ei tea miks vastamata (siis mul polnud veel korraliku spam filtrit ja päevas hakkas tulema 200+ rämps kirja, võis jääda kahe silma vahele, vabandust), aga ei näe 31märts kirja. Igaljuhul oli kogu see nädal üks suur segadus, olen nüüd motoaidas üksinga tegutsemas alates eelmise nädala algusest (Mikul uued suunad) ja pidin messile ettevalmistusi tegema, esimese päikese hullustusega hakkama saama (inimesed tahavad kohe rattaid) ja muud jooksvad asjad.. Enamust ajast rippusin telefoni otsas ja püüdsin sõbralik müügimees olla. Mõned kindlasti teavad seda tunnet kui ühe kõnejooksul tuleb 3 koputust ja sellal kui esimesele tagasi helistad ja vestled tuleb veel paar tk jne jne jne, nagu tramm seletas, siis on suht võimatu kõigile tagasi helistada, kuna kõik võõrad numbrid ja läheb järjepidamine sassi. Aga miks ma säästuka tegin.. ei kujuta ette :) Igaljuhul helista nüüd uuesti ja kindlasti suhtleme;)

btw Nigga ja Sepp... ei ole ma viinaravil ja kaine olen kah juba ammu:D
Imelik, et hr tramm sellekohapealt sõna ei võtnud.. laupäev annab veel liialt tunda?:D:D

Simo

Jog

Motoaidast

Lugemata postitus Postitas Jog »

Nonii sain Simo kolmandal korral kätte ja edasi läks hasti.
Nööd siis minu kasutada XJ600S Dversion sumpad tahtsid natuke lappimis muidu ok.
Kiire on Simol praegu kindlasti selliseid kiireid ostjaid nagu minagi on praegu palju. Natuke kannatust ja saab mis vaja.

Mhh

Re: Küsimus suurele ringile: www.motoait.ee

Lugemata postitus Postitas Mhh »

Nüüd jälle üle aasta eelmisest postitusest möödas ning vaadates kodulehte ja tsikklite ulmelisi hindu tekib küsimus, kas see ettevõtte on veel elavate kirjas ? :roll:

Kasutaja avatar

miilits
Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž

Lugemata postitus Postitas miilits »

Eelmine nädal käisin kohal ja oli täitsa olemas. (crash)

Kasutaja avatar

MarekM
Tsikkel: old oilboiler
Tänanud: 22 korda
Tänatud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas MarekM »

upitaks ka korra teemat, mailiga vist pole mõtet tüüdata?

フーリガン
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”