aprilia RS 50 tuuning juppe!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
aprilia RS 50 tuuning juppe!
kas keegi ei tea mingeid tuuninglehti kus on aprilia RS 50 tuuningjuppe
ma neti ega google otsingust ei leidnud, et kas keegi teab.
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Re: aprilia RS 50 tuuning juppe!
kennu14 kirjutas:google otsingust ei leidnud, et kas keegi teab.
Valetad!
http://www.google.ee/search?q=rs50+tuni ... TF-8&hl=et
http://www.google.ee/search?hl=et&q=rs5 ... G=Otsi&lr=
jne.
www.aprilia.ee
Mina ja küsi hinnad on väga kallid ja paigladamine veel kallim !!!
Kõik malossi asjad !
-
Teema algataja
-
Silinder Top Perfomance 74 ccm (malm kahe rõngaga kolv, kestab 15000km, sidurivedrud jäigemad) 160 eur
Väntvõlli laagrid ja tihendid 33,90 eur , nõellaager 8,50 eu, silindri tihend 8,50 eur, mootoriblocki tihendid 8,50 eur
Väntvõll soovitatav Dopller Competiton 134 eur
Karburaator 60 eur 17,5mm
Metrakiti chrome sinise silenceriga sumbutaja [Motobot: õige on "summuti"] 99 eur
Hammasrattad ja kett 30 eur
mootoriõlid ja jahutusvedelikud
Pmst silindri valiks ma just sellise, sest see kestab päris pikka aega, väntvõll kannatab kuni 16000 pööret nii et muret pole ja väntvõlli laagrid on ka vägagi vastupidavad
Karburaator võiks olla polini oma ( kogu kupatus, kollektor, klapid lehed, 21mm karpa)
sumbutaja [Motobot: õige on "summuti"] võiks olla ka 70ccm mõeldud
Üks silinder mis mulle veel on meeldinud on Polini 80ccm Guss (kolvil kaks rõngast) See peaks ka kaua kestma
Aga üks asi kui 70/80ccm teed siis pead ainult 98 euro ultimaga sõitma, kui sõidad 95 võib kolvi tekkida auk (sõrmejämedune) ja põhjuseks on detanatsioon
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
-
Teema algataja
kennu14 kirjutas:kas ma pean kogu selle kupatuse peale panema ja kui ma teen 80ccm palju siis välja jookseb see
Kui juba 80cc teed, oleks jah hea teised liikuvad osad ka välja vahetada, sest need hakkavad suht kiiresti üles ütlema.
Ja mõttekas oleks samuti ka sumpa/karpa panna ikka kubatuurile vastav.
-
- Tsikkel: Aprilia SXV550;AP MX125;Virago
Kõige parem koht www.opvoeren.nl hollandist siis. raha saatsin 19 okt ära ja jupp oli 24 okt kodus niiet 5 päeva
-
Teema algataja
kodukal on üleüldse vana rs müügil ....
teiseks pole minuarvates mõtet osta 50000 kroonist 50ccm biket, mille eest saab mahamüües vblla 30000 krooni
osta endale nt sellinne masin :
http://bike.motors24.ee/Default.aspx?pa ... price.DESC
eelmise põlvkonna oma, ja tundub nagu masin oleks tutikas, ehk ta on üliheas korras helista ja küsi temalt lähemat infot.
Kindlasti saad selle eest ka mahamüües 25000 krooni kätte, ja rahakaotus on pea olemattu
-
Teema algataja
-
-
Teema algataja
-
-
barri123 kirjutas:nüüd hakkan kalduma supermoto poole kuna bike natuke motetu eriti 50cc.
Kas oskate soovitada mõnda 50cc supermotot?
Oleneb kas soovid kasutatud või uut ? Hetkel on rolleriklubis väga hea ja kena yamaha supermotokas müügis , aga rolleriklubi ( rolleriklubi.pri.ee/phpbb3 ) hetkel maas , eisaa linki anda.
Uutest soovitaks väga derbit ( www.derbi.ee ). Uute hinnad väga mõistlikud ja üldse kvaliteetsed masinad. Mootorid peaks neil samad olema , niiet välimuse hinna ja osati ka vist veermiku vahe. Kui soovid kasutatut , siis kui rolleriklubi jälle üleval , võin lingi anda või uurid ise.
-
nael kirjutas:barri123 kirjutas:nüüd hakkan kalduma supermoto poole kuna bike natuke motetu eriti 50cc.
Kas oskate soovitada mõnda 50cc supermotot?Oleneb kas soovid kasutatud või uut ? Hetkel on rolleriklubis väga hea ja kena yamaha supermotokas müügis , aga rolleriklubi ( rolleriklubi.pri.ee/phpbb3 ) hetkel maas , eisaa linki anda.
Uutest soovitaks väga derbit ( www.derbi.ee ). Uute hinnad väga mõistlikud ja üldse kvaliteetsed masinad. Mootorid peaks neil samad olema , niiet välimuse hinna ja osati ka vist veermiku vahe. Kui soovid kasutatut , siis kui rolleriklubi jälle üleval , võin lingi anda või uurid ise.
nael, äkki mõtlesid minuoma ? link: http://bike.motors24.ee/Default.aspx?pa ... &sort=paid
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.