Hälvik-autojuhid
Milleks see parempoolne rada siis üldse on? Ega päris kõiki ka jobukakkudeks ega vaheletrügijaeks nimetada saa kes seda rada kasutavad.
Kui on eesõigus, siis milleks kibestuda, anna teed ja asi korras või kasuta siis ise ka rada mis sulle eelise annab.
Mina näen probleemi rohkem selles, et enamik liiklejad nagu poleks kuulnudki suunatulest midagi. Isegi kui näidatakse, siis mitte 3 sek enne manöövrit vaid manöövri ajal.
Mulle pole küll teed andmata jäetud kui oma soovist aegsasti märku annan. Nagu ei antaks teed kiruvad rohkem need kes ei suvatse suundagi näidata ja lihtsalt pressima hakkavad. Ma küll ei ela Tallinnas aga vähemalt korra või paar nädalas ikka käin ja ei ole see asi nii hull midagi kui ise normaalne olla ja teistega arvestada.
Tsikliga olen tiheda liiklusega tavaliselt ümberreastumissoovi korral lisaks suunatulele ka käega märku andnud ja ei ole veel keegi selga sõitnud, pigem viibatakse naeratades, et mine vahele. Töötab päris hästi.
Mitte ei sõideta nimelt selga vaid lihtsalt ei nähta ega saada aru mida sa teha tahad.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.