Hälvik-autojuhid
-
- Tsikkel: Yamaha FZS600 -03
creativ kirjutas:2. ja leidub küllaga juhte vasakus reas kes põhimõtteliselt ei lase kedagi vahele....eriti veeel selliseid "kõhklevaid" ja keset teed seisvaid "äpusid"
Njah... Pean tunnistama, et pärast seda, kui olen tihedas liiklusvoolus mõne "kõhkleva äpu" pärast lausa seisma jäänud, 3 korda tulesid vilgutanud, kätega vehkinud ja veel takkapihta signaali ka pidanud andma, ma mõnda aega enam kedagi enda ette ei kipu laskma - kaua ma siis tropin tagumiste kodanike ees... Muidu aga lasen ikka teisi vahele ja lasen ka ennast vahele lasta
creativ kirjutas:P.s. Lääne-euroopas olen ära õppinud ümberreastumise vasakule kui kiirendusrajalt keegi püüab üldisesse liiklusvoogu sulada. See on seal õige tavaline käitumine kiiremate pealteel liikuvate juhtide poolt.
Hõredama liiklusega olen seda tihti ka Tallinnas märganud - peamiselt siis Järvevana poolt mööda Tammsaare pikendust Mustamäe poole sõites, kus linnast tulijatele tipptunnivälisel ajal üllatavalt tihti ruumi tehakse...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.