zx-9r 2001 sureb lihtsalt välja
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
zx-9r 2001 sureb lihtsalt välja
Tervist kõigile.
Minul selline probleem, et vahepeal sureb mu 2001 kawasaki zx-9r sõiduajal lihtsalt välja. Süütevool kaob lihtsalt ära... kui siis seisma jään ja veidi aega ootan, läheb ratas jälle käima ja millagi teeb jälle samat nalja.
Kuna ratast veel eriti ei tunne siis miks ta niimoodi teeb?
__Mingi eletriviga arvatavasti ...
kes oskab mingit põhjust soovitada mis viiks probleemi lahenduseni?
Vastuseid ootama jäädes..
-
- Tsikkel: TDM 850
- Tänatud: 1 kord
See ju hea, et lihtsalt välja sureb? Jube jama, kui keeruliselt välja sureks.
Aga ilma naljata- mul tegi xj sama jama ja tuli välja, et akuvärk jumpsis jah. Pagan teab, mis seal täpselt oli. Ostsin uue aku tookord, keerasin klemmid korralikult kinni ja rohkem muresi polnud.
-
- Tänatud: 2 korda
-
- Tsikkel: 1190
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 5 korda
Aga kontrolli siis nimetatud küljejala anduri juhtmeid. Mõistlik oleks ka aku vahetus, kui sa ei tea, kui vana see on. Tean omast käest vana tsikliga, kui tähtis on baigile korras aku- kurask kipub igast vimkasid sisse viskama, kui aku natukenegi mittekorras.
FZR 600-> FZS 1000 Fazer-> TT 600R-> ZX600F-> DL1000-> 1190S
Kunagi jamas mul Jawa niimoodi, et ühel hetkel kadus pütt tagant ära ja siis ootamine aitas. Viga oli süütepoolis. Süütepoolil on siuke komme et kui läbi läind, siis külmalt töötab, soojalt ei tööta....maha jahtub siis jälle töötab.
Kui aga isegi starteri vool ära kaob, siis peab asja hakkama jah akujuhtmetest peale uurima.
nii küsimus..
KAs keegi on siin, kes teaks kawasaki zx-9r'ist natuke rohkem kui mina siin suht rookey'ina..
nyyd ei jõu selle vana probleemini väljagi.....
vahetasin kyynlad ja filtrid ära. Sõitma minnes osad silindrid ei löö, vahetasin vanad küünlad tagasi aga ikka on sama jama...
Küünalde vahetamise käigus avastasin et kahel piibul on see keskmine kummide vaheline osa musta elektrikuteibiga kinni tõmmatud...
kas asi võib selles olla et ikkagi sealt peksab säde üle?
Kas neid piipe on muidu võimaölik ka kuskilt ilma süütepoolita osta? kogu 1 komplekti eest öelda mulle 2000,- hinnaks :S
ja mina kui loll, ei mina leia/tea kus peaks süütepoolid asuma?
äki oskab keegi targem nyyd mind aidata.... sellise lonkava rattaga lausa häbi
-
- Tsikkel: VTX1800R
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
Võib küll teibitud kohast üle peksta, süütepool istub tal otse küünla otsas, kas ainult alumist otsa eraldi saab osta,...kahtlen.
Kui sa tead millised silindrid ei tööta, siis proovi piibud/süütepoolid ringi tõsta, saad kohe aru milles asi.
If you want to make God laugh, tell him your future plans
markku kirjutas:väike kirjaviga lipsas sisse et kui midagi ei muutu siis see silinder töötab
selle jaoks on olemas "muuda" kui kirjaviga sisse lipsab
aga ikkagi on valesti.
kui piibu maha võtad ja midagi ei muutu siis see silinder ei töötanud ka siis kui piip peal oli.
aga kas selline tegevus ka süütepoolile kasulik on seda ma ei oska kommenteerida...
to T1m
Oled sa probleemi lahenduseni jõudnud? Minu tsiklil sarnane probleem ( [url=http://]http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=294432[/url] )
Kui oled lahenduseni jõudnud siis äkki valgustad teisigi?!?!
-plei-
tegelt on asi nii et sain ratta kokku ja läksin seisukorda proovima. Peale ca paarimnutilist sõitu suutis üks autojuht tagasipöret tegema hakata parema suunatulega paremast äärest ja täpselt ette.. nii et ma ei tea hetkel kui heas korras on..
Aga sain bensupumba ja relee.. puhastasin karpasid. ja aitas vaakumklappide kontrollimine
Re: zx-9r 2001 sureb lihtsalt välja
nonii.. kisun teemat jälle ülesse ja otsin tarku abistajaid..
sain ratta parandusest tagasi, kuna oli avarii.
esimene tiir oli ratas ideaalne, ca 100km
järgmine päev sõitma minnes olid aga jälle samad probleemid- kiirendus kehva, ühtlast kiirust hoida ei saa. rattal uus bensupumt uued küünlad filtrid jne.
sõites täpselt selline tunne et ainult osad pütid löövad ja vahepeal võtab ka teised järgi..
kas oskab keegi aidata milles võiks asi olla, kust otsida lahendust?
olen karpad ära puhastanud, vaakumklapid on korras, karpad on ka sünkroniseeritud.
ma ise ei hakkaks pakkuma mis võiks viga olla, sest siis te lihtsalt kinnitate neid võimalusi.
nagu väga nüri.. mõnisada km selle vigase olendiga sõitnud see aasta ainul:S
Vastuseid ootama jäädes.
-
- Tsikkel: FZR
- Tänatud: 1 kord
T1m kirjutas:ratas ideaalne, ca 100km
kas paak/kraan sai ka puhtaks, eht hõljub sul mingi klimp paagis?
-
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 7 korda
Kuna kütteosa tundub sul ülekäidud olevat, siis probleem tundub olevat ikkagi süütamises. Kõrgepinge on selline naljakas vend, et võib kaduda ka sealt, kust seda kõige vähem ootaks. Sõbra Audil (AAN mootoriga, millel süütepoolid põhimõtteliselt samamoodi nagu Ninjal) olid sarnased sümptomid. Pilli sai ilusasti tööle, kui süütepoolide ühendused ja piibud said korralikult üle käidud.
Braap..
kraan puhas ja paak kah kuna paak käis värvimises ja siis sai tilgatuks tehtud.
ühel piibul on ümberolev plastik pragunenud aga see on seal rohkem kuumakaitse minu arust.
arvatavasti kontrollin süütmejuhtmete isolatsiooni üle.. rohkem ma muud ei oska küll teha..
äki oskab keegi veel tarka nõu anda?
see peab tõesti vist süütamise viga olema.
To prii
Sa arvad, et kraani ees on mingi klimp ja ei saa kütet kätte?
*Aga sellisel juhul peaks tühikäigul ju ka turtsuma ja puperdama. tühikäigul käib ilusti ja pöördesse läheb ka väga hästi
-
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI Shrine
kui sul on kraanis mingi jama ees siis pump imeb niipalju läbi, et tühikäigul töötabki ja kui kohapeal paugutad siis ei ole tütusetarve nii suur ning sellest nirest piisab mis läbi tuleb, aga kui kiirendad siis tahaks saada masin tiba enam seda vedelikku mis sul paagis ning seal hakkabki probleem.
Ural IMZ 8.103-10 Originaal miilits 1990
lasen siis 20 liitrit kütet välja ja kontrollin kraani üle:D
600 l oli sama probleem,kuni puhtjuslikult avastasin,et sõel,mis asub karpade küttejaotustoru sees oli täielikult ummistunud.Puhastasin selle ja kõik mured lahendatud.Sellele eelnevat veaotsigut+ remonti ei soovi vaenlaselegi.Ehk oli abiks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.