Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest
Tervist Biker. ee rahvas!
Mul oleks teadjamatele meestele 1 küsimus.
Küsimus siis selline, et kas sellele Ktm `ile oleks võimalik erladi õlipaak külge aretada? Kuna tegemist on ju 2 taktilisega siis nõuab ta igal tankimisel õli. Sõber ostaks endale selle ratta 100% kui ei peaks ainult iga tankimine õli ja bensu segama ise!
Ma nüüd ka täielikult vastu ei tahaks vaielda aga minu teada on 125 2 taktilistel BIKEidel õlipaagid ja 50 bikeidel ning rolleritel.
Minu teada aga sellel originaalis küll ei ole.
Ei tea kuidas KTM-il asjad on aga minuarust tänapäevastel 2-taktistel ongi juba eraldi õlipaak, et ei peaks segama.
Jep, paljudel lihtsamat sorti ratastel see tõepoolest olemas on, Kuid KTM on nii racinguks kätte ära aetud et selline vidin puudub. Ja Joospei sõbral on õigus. Õlipaagi puudumine on ikka tõsine pain in the ass
Sellepärast ma siin targemate käest küsingi.
Kuttile nagu väga meeldi see tsikkel ja puha aga ostab ainult selle juhul kui ei pea iga kord tankimise ajal bensiini õliga segama ise!
Kas keegi oskab öelda, et ka see on üldse teostatav ja kes seda sii teha võiks ?
originaalis toimib süsteem nii, et õlipump on juba tehases karteri küljes ja saab oma ülekande otse mootorist. mootorisse minev õli hulk sõltub mootori pööretest ja gaasitrossi hetke asendist. et selline süsteem ehitada on vaja tõenäoliselt otsida sobib pump, mida annaks reguleerida nii et annaks täpselt väga väikest kogust õli peale. kui sellise pumba leiaksid siis ülejäänu ehitamine, õlipaak, voolikud ja ühendus kollektoriga oleks pisiasjad.
tõenäoliselt peab su sõber valima vähem sport masina, millel on vähem võimsust aga rohkem mugavust.
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.