Mootorratturite reisikirjad → minu esimene väike motomatk

Kasutaja avatar

hullmaks
Tänanud: 1 kord

minu esimene väike motomatk

Lugemata postitus Postitas hullmaks »

tere
Sai ka siis täiesti ootamatult tehtud elu esimene motomatk väljaspool Eesti piire. paljude jaoks see pole ehk kilometraazilt just õige matk aga nuhh, minu jaoks küll. Asi algas täiesti ettekavatsematult, kingiks saadud Hispaania reisi ajal.Lennureis päevaga Bartseloonas võttis läbi Berliini ligi kaks pool päeva.
Ärkasime Malaga lähedal Torremolinose linnakese hostelis ja kuna polnud mingeid plaane laadisime oma seljakotid õlale ja astusime ranna poole teele. Mis sa ikka Vahemere ääres muud teed?tegelikult plaanid olid, aga kuidas sinna liikuda, oli veel lahtine. väisasime ka bussijaama ja saanud aimu bussipiletite hindadest läksimegi randa aru pidama. Enne soolast vett aga komistasime koha otsa, kus seisi reas hulk rollereid ja tsikleid!Brozüürike näpus rataste piltide ja hindadega astusime viimased meetrid vahutavate laineteni.Ei läinudki kaua aega kui vastupidine suund sai võetud ja kuigi kalliks läks siis eurodes tundus odav, Dokumendid täidetud võtmed peos ja paak kütet täis.Varustus? Suur ümmargune NULL. nii algas meie väike lõunahispaania tuur.Peas vaevu sinna mahtuv üks vähestest lõuakaitsetega kiivritest, Rentija oli väga imestunud, kui lahtise kiivri asemel sellist tahtsin, ütles, et tavaliselt sellist ei kasutata, jalas sandaalid. Mina , tüdruk , suur matkakott ja tavaline väike seljakott ja kõik see väikese 125 yamu selga.5 päeva rendirahaks küsiti 175 eur. Ratta hinaks oli 500 euri, kui peaks täielikult hävinema. Tagatiseks tehti krediitkaardist tõmmisega tshekk 500 euri peale.Edasi kirjutan ka kui aega leian jälle...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”