krossi teema

Kasutaja avatar

Teema algataja
2stroketaliban
Tsikkel: Suzuki RM250K8
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas 2stroketaliban »

kui arumäe tunneb end sellisena et peaks sõitma Emx is siis andku minna. ma olen üsna kindel et kui see Emx käima läheb ei ole seal ainult ühe stardi jagu sõitjaid ja sellest lähtuvalt moodustuvad sinna samamoodi erineva tugevusega klassid varem või hiljem. eks sinna sarja kolib ka enamus endisest B klassist kes peale B kaotamist võistlemise lõpetasid.
Nagu Emx i lehel kirjas ,osavõtta võivad kõik kes pole emv punkte saanud.eks esimene hooaeg kujuneb natsa segane (või esimesed võistlused)
aga küll sealgi kõik paika loksub.
Seda ma ka enam ei usu et emf il mx1 mx2 kujunkeks 7-8 mehe stardiks.
praegusel ajal on juba päris palju uusi võistlejaid kes just tahavad A finaalis sõita ja tegelikult nagu eelmine aasta ka kõvahäälselt nii mõnelgi krossil mõista anti et EMF sihikski aint A finaali siis peaks probleem igati lahendatud olema.loomulikult võiks Emf tegeleda profispordi arendamisega ja Emx hoolitseda harrastajate eest.mis puudutab nende omavahelist koostöö tegemist siis küsides EMX i infost selle kohta sain vastuse et EMF ise lükkas koostöö pakkumise tagasi.kui see tõele vastab siis on täiesti arusaadav praegune kanakitkumine.
Siiani on tegelikult läti motoföderatsioonil parim lahendus minu arust. klasse nii et tapab ja kõik föderatsiooni enda loodud.sealsest hobiliigast (LAMA) nagu väga eriti aru ei saa kuna valikuvõimalusi on niigi väga palju.
Kuid võibolla neil siis võistlushuvilisi veelgi rohkem.
Lõpptulemusena on ju ikkagi parem kui midagi tehakse selle asemel et viina juua ja perset laiaks istuda. :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”