Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)
Moderaator: Moded
-
sigamees
-
188mad
-
Eku
Tere!
Erik olen. Pisiku sain sisse nädalapäevad tagasi ja nüüd otsin endale pingsalt ratast. Kuna olen selline põhimõtteline inimene, siis enne kui A katgooria load käes, ei tahaks eriti kuskile linna vahele tuustima minna. Asjaga juba tegeletakse ja reedest lähen kooli kategooriat tegema
Rattast niipalju, et huvitatud olen sellistest naked bikedest või tänavasõiduratastest, kuidas iganes neid siis ka ei nimetataks. Proovisin bike tüüpi ratast ka ja kardan neid veel natsa, eks tulevik näita, mis saama hakkab, esialgu tahaks saada Suzuki 600 Banditi omanikuks, uurimustööd selle saamiseks igatahes käivad!
Tänan tähelepanu eest ja päikesepaistelist kevadet/suve kõigile!
Erik
Erik olen. Pisiku sain sisse nädalapäevad tagasi ja nüüd otsin endale pingsalt ratast. Kuna olen selline põhimõtteline inimene, siis enne kui A katgooria load käes, ei tahaks eriti kuskile linna vahele tuustima minna. Asjaga juba tegeletakse ja reedest lähen kooli kategooriat tegema
Tänan tähelepanu eest ja päikesepaistelist kevadet/suve kõigile!
Erik
-
Hunt
-
Jack
- Tsikkel: CBR 1100 XX
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Tere!
Nickiks Jack, sõidukorras ratast pole, kuna kah põhimõtteinimene, et kui lube pole, pole mõtet kiusatust koju tuua. Lubade tegemine momendil käsil. Sõbra töökojas seisab värvimist ja pisividinaid vajav projekt koondnimetusga K 750. Kuna aga töö tõttu tihti Eestist eemal viibin jääb tsiklisoetamine järgmisse kevadesse
Sooh, niipalju siis minust.
Nickiks Jack, sõidukorras ratast pole, kuna kah põhimõtteinimene, et kui lube pole, pole mõtet kiusatust koju tuua. Lubade tegemine momendil käsil. Sõbra töökojas seisab värvimist ja pisividinaid vajav projekt koondnimetusga K 750. Kuna aga töö tõttu tihti Eestist eemal viibin jääb tsiklisoetamine järgmisse kevadesse
Sooh, niipalju siis minust.
Harva kodus
-
stenmartin1
tre. mina olen siis stenmartin1
siklit pole aga kaalun & otsin.
millist just täpselt ei tea isegi
valik lai aga hind seab omad piirid.
Muusikaline maice on avar. kõvast rockist metalist blackist ... on saanud otsatult lai maa. Saage siis õigesti aru, mis meeldis enne pole muutunud kehvemaks - lihtsalt olen avastanud, et osad uued asjad teistest stiilidest võivad ka hingele head olla.
neid rõvedaid stiile mis mulle ei meeldi ma kahjuks nimetada ei oska. neid on kah.
Hetkel käin radialis "A" kat taotlemas.
**oletades et mu juuxed hetkel 4cm
siklit pole aga kaalun & otsin.
millist just täpselt ei tea isegi
valik lai aga hind seab omad piirid.
Muusikaline maice on avar. kõvast rockist metalist blackist ... on saanud otsatult lai maa. Saage siis õigesti aru, mis meeldis enne pole muutunud kehvemaks - lihtsalt olen avastanud, et osad uued asjad teistest stiilidest võivad ka hingele head olla.
neid rõvedaid stiile mis mulle ei meeldi ma kahjuks nimetada ei oska. neid on kah.
Hetkel käin radialis "A" kat taotlemas.
**oletades et mu juuxed hetkel 4cm
Viimati muutis stenmartin1, 22 Juul 2004, 19:32, muudetud 1 kord kokku.
Tervist.olen Tom ,asun Tallinna lähedal ,sain 2 nädalat tagasi load,laenasin sõbralt 125- se minski,sain selle enam vähem sõidukorda(liiklusesse pole sellega veel jõudnud)ja laupäeval lähen iseseisvalt sõitma-nii et kui keegi näeb pikali olevat minski meest siis see olen mina-jõudu ja tervist kõigile- väga lahe foorum .
-
Karvane
Hei
Mina siia sattusin kuna otsisin igasugust infot A-kati ja rataste kohta ... Mõlemad plaanis ... load saab vast juba see sügis kätte ... ratast plaan minna saksasse kevadel tooma aga ei tea veel millist ...
-
asdf
Tere! Nimeks siis mul Henri ja sõidan oma linnakese vahel iž planeta 3-e ja muude tsiklite ristsugutisega. Vaikselt ehitame seda sõbraga. Kahju ainult, et lubade tegemiseks aastaid veel.
Foorumist sain teada otsides tsiklilehti, lugesin paar nädalat seda ja tegin lõpuks ka konto ära =)
Sõitke hästi ja turvaliselt siis!
Foorumist sain teada otsides tsiklilehti, lugesin paar nädalat seda ja tegin lõpuks ka konto ära =)
Sõitke hästi ja turvaliselt siis!
-
Hondarebel
- Tsikkel: MotoGuzzi
- Kontakt:
Hondarebel
Tere rahvased
nick jäi külge Honda Rebeliga sõitmise ajast...praeguseks on too sellesama biker.ee abiga vahetunud Suzuki Savage vastu mille selgas vähegi mittelibedal aastaajal töölekoju kulgetakse ja vahest mujale kah...sõna olen vahest võtnud mootorratas.ee maililistis ja vahest mind ka jutukas leida võib...alati nõus ka-abistama

nick jäi külge Honda Rebeliga sõitmise ajast...praeguseks on too sellesama biker.ee abiga vahetunud Suzuki Savage vastu mille selgas vähegi mittelibedal aastaajal töölekoju kulgetakse ja vahest mujale kah...sõna olen vahest võtnud mootorratas.ee maililistis ja vahest mind ka jutukas leida võib...alati nõus ka-abistama
Think positive
-
kurisookaru
- Tsikkel: Yamaha Super Tenere/Tenere 700
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 73 korda
- Kontakt:
-
dope
-
effekt
-
ets27
-
junks
Tere, nimeks mul Marti. Liitusin hiljuti, lehe leicin lambist kui hakkasin tsiklit otsima. Tegelikult sõidan momendil BMW 323i-ga, kuid see aktiivselt myygis ja sama aktiivselt käib ka ratta otsimine/ostmine. Plaanis siis mingisugune bike/naked-bike jalgevahele soetada(pakkuge
).
Dafai, anname aga hagu!
Dafai, anname aga hagu!
Tere.
Otsustasin ka nüüd siis liituda, kõrvalt vaatajana olen foorumit jälginud juba mõnda aega ja üht-teist asjalikku kõrvataha pannud. Biker.ee lehele sattusin juhuslikult tqhq.ee foorumi kaudu, mida olen ka külastajana
lugenud.
Tsiklite pisik juba pisikesest peale küljes ja nüüd selle hooaja alguses sai siis ka ratas muretsetud. Tsikliks Yamaha FZX-750 Fazer, aastast 1994, 20-klapilise R4 mootoriga streetfighter.
Otsustasin ka nüüd siis liituda, kõrvalt vaatajana olen foorumit jälginud juba mõnda aega ja üht-teist asjalikku kõrvataha pannud. Biker.ee lehele sattusin juhuslikult tqhq.ee foorumi kaudu, mida olen ka külastajana
lugenud.
Tsiklite pisik juba pisikesest peale küljes ja nüüd selle hooaja alguses sai siis ka ratas muretsetud. Tsikliks Yamaha FZX-750 Fazer, aastast 1994, 20-klapilise R4 mootoriga streetfighter.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.