Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)

Otsin ratturit, politseinikku, mõttekaaslast, üht Narva meest, kadunud mõtet. Bikeri date. Nägin sind...

Moderaator: Moded

Vasta
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

toniskipper kirjutas:
vahepeal on olnud mitte just koige onnelikumad juhused aga pyhin tolmu ja l'hen edasi ..
tonis
Do you want to talk about it?

Tere tulemast igatahes. :)
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.

toniskipper

Lugemata postitus Postitas toniskipper »

loe mari öö epl artiklit :)

sigamees

Lugemata postitus Postitas sigamees »

Olen siis sigamees(margus), sõidan kawasaki zzr1100-ga. Selle lehe leidsin google'i leheküljelt, lahe on leida ka vahest inimesi st. siiamaani pole kahetsenud, et liitusin. 8)

gangsta

Lugemata postitus Postitas gangsta »

Teretulemast nimekaim(ma ka margus) Võin kihla vedada ega sa ei akka kunagi kahetsema kah et liitusid :D

188mad

Lugemata postitus Postitas 188mad »

Tere kõigile. Nimi on Jaanus ja olen roheline nii siin foorumis kui ratta seljas (load tehtud ca poole aasta eest, ratas ostetud alles kuu aega tagasi). Eks ma siis üritan esialgu suu ammuli ringi vahtida enne kui ise suuremaid vempe viskama hakkan.

Eku

Lugemata postitus Postitas Eku »

Tere!
Erik olen. Pisiku sain sisse nädalapäevad tagasi ja nüüd otsin endale pingsalt ratast. Kuna olen selline põhimõtteline inimene, siis enne kui A katgooria load käes, ei tahaks eriti kuskile linna vahele tuustima minna. Asjaga juba tegeletakse ja reedest lähen kooli kategooriat tegema :) Rattast niipalju, et huvitatud olen sellistest naked bikedest või tänavasõiduratastest, kuidas iganes neid siis ka ei nimetataks. Proovisin bike tüüpi ratast ka ja kardan neid veel natsa, eks tulevik näita, mis saama hakkab, esialgu tahaks saada Suzuki 600 Banditi omanikuks, uurimustööd selle saamiseks igatahes käivad!

Tänan tähelepanu eest ja päikesepaistelist kevadet/suve kõigile!

Erik

Hollu
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Hollu »

Olen mai algusest Suzuki VL800 omanik.
Biker.ee sain teada Motoexotical.

bjc

Lugemata postitus Postitas bjc »

Tere, sattusin siia juhuslikult... S6idan vw golf m-k1 ga ja izh jupiter3-ga
Kasutaja avatar

sven

Lugemata postitus Postitas sven »

Tere!
Minu nimi on Sven ja ma sattusin siia foorumisse otsingumootorit kasutades. Hetkel oman Jaw638. Olen algaja veel ratta seljas ja lube ma veel ei oma.

Hunt

Lugemata postitus Postitas Hunt »

Tere!
Nimi Madli, leidsin Biker.ee lehe puhtjuhuslikult umbes aasta tagasi, sellest ajast olen foorumit lugenud ja tasapisi tarkust kogunud:-)
Hetkel veel tsiklitu, varsti plaanis muretseda, ja kindlasti chopper...

Terv.
Hunt
Kasutaja avatar

biohazard
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas biohazard »

Tubli Madli ja tere tulemast :)
ansambel X - 11
Kasutaja avatar

tont

Lugemata postitus Postitas tont »

olen Kristjan, ise ka ei tea kuidas siia sattusin. mul lubade tegemiseni veel tubli 3 aastat, nii et sõidan metsas ja külateedel
Kasutaja avatar

Jack
Tsikkel: CBR 1100 XX
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Jack »

Tere!
Nickiks Jack, sõidukorras ratast pole, kuna kah põhimõtteinimene, et kui lube pole, pole mõtet kiusatust koju tuua. Lubade tegemine momendil käsil. Sõbra töökojas seisab värvimist ja pisividinaid vajav projekt koondnimetusga K 750. Kuna aga töö tõttu tihti Eestist eemal viibin jääb tsiklisoetamine järgmisse kevadesse :cry:
Sooh, niipalju siis minust.
Harva kodus

stenmartin1

Lugemata postitus Postitas stenmartin1 »

tre. mina olen siis stenmartin1 :D
siklit pole aga kaalun & otsin.
millist just täpselt ei tea isegi :P
valik lai aga hind seab omad piirid.

Muusikaline maice on avar. kõvast rockist metalist blackist ... on saanud otsatult lai maa. Saage siis õigesti aru, mis meeldis enne pole muutunud kehvemaks - lihtsalt olen avastanud, et osad uued asjad teistest stiilidest võivad ka hingele head olla.
neid rõvedaid stiile mis mulle ei meeldi ma kahjuks nimetada ei oska. neid on kah.

Hetkel käin radialis "A" kat taotlemas.

**oletades et mu juuxed hetkel 4cm :P
Viimati muutis stenmartin1, 22 Juul 2004, 19:32, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

SFX

Lugemata postitus Postitas SFX »

tere!!!
mina olena marek ja sattusin siia samuti yhe s6bra soovitusel(GP1)ja siis nyyd ma siin olen.varem oli roller SFX aga see nyyd just sai maha myydud ja nyyd plaan osta midagi v6imsamat :)
30cccmine Yamaha Aerox
Kasutaja avatar

Thmaz

Lugemata postitus Postitas Thmaz »

Tervist.olen Tom ,asun Tallinna lähedal ,sain 2 nädalat tagasi load,laenasin sõbralt 125- se minski,sain selle enam vähem sõidukorda(liiklusesse pole sellega veel jõudnud)ja laupäeval lähen iseseisvalt sõitma-nii et kui keegi näeb pikali olevat minski meest siis see olen mina-jõudu ja tervist kõigile- väga lahe foorum .

Karvane

Hei

Lugemata postitus Postitas Karvane »

Mina siia sattusin kuna otsisin igasugust infot A-kati ja rataste kohta ... Mõlemad plaanis ... load saab vast juba see sügis kätte ... ratast plaan minna saksasse kevadel tooma aga ei tea veel millist ...

asdf

Lugemata postitus Postitas asdf »

Olen Taaniel, sain sellest foorumist teada sõbra käest kuna plaanis on A1 kat. load teha sügisel ja kevadel ratas osta......

TnX

Lugemata postitus Postitas TnX »

Tere! Nimeks siis mul Henri ja sõidan oma linnakese vahel iž planeta 3-e ja muude tsiklite ristsugutisega. Vaikselt ehitame seda sõbraga. Kahju ainult, et lubade tegemiseks aastaid veel. :oops:
Foorumist sain teada otsides tsiklilehti, lugesin paar nädalat seda ja tegin lõpuks ka konto ära =)

Sõitke hästi ja turvaliselt siis!
Kasutaja avatar

Hondarebel
Tsikkel: MotoGuzzi
Kontakt:

Hondarebel

Lugemata postitus Postitas Hondarebel »

Tere rahvased
nick jäi külge Honda Rebeliga sõitmise ajast...praeguseks on too sellesama biker.ee abiga vahetunud Suzuki Savage vastu mille selgas vähegi mittelibedal aastaajal töölekoju kulgetakse ja vahest mujale kah...sõna olen vahest võtnud mootorratas.ee maililistis ja vahest mind ka jutukas leida võib...alati nõus ka-abistama

:)
Think positive
Kasutaja avatar

kurisookaru
Tsikkel: Yamaha Super Tenere/Tenere 700
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 73 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kurisookaru »

kesk-eesti päritolu kurisookaru ja tsikliks yamaha tzr 125 8)

dope

Lugemata postitus Postitas dope »

Tallinnas asun enamjaolt ja sõidruiistaks on pikka aega olnud säärekad ja vaz 2101 ed aga nüüd siiski otsustasin osta aprilia gulliveri mis loodetavasti mind mõnda aega veab ehks siis vähemalt ühe aasta sii saab äkki a1 ka tehtud 8)

effekt

Lugemata postitus Postitas effekt »

nimi on igal pool foorumites sama olnud... seega miks mitte ka siin seda kasutada. kuna efekt oli kuidagi labane ja inglise päraselt effect ei sobinud siis sai tehtud soomlaste moodi kahe f-iga.

ets27

Lugemata postitus Postitas ets27 »

tere mina sõidan aprillia mc gulliveiga :wink: päris hea pill alles ostsin....jookseb 75 km/h ja tuunitud pole!
Kasutaja avatar

madka
Tsikkel: kx250f

Lugemata postitus Postitas madka »

pesitsen tallinas ja alates eilsest sõidan yamu fz6 fazeriga 8)

br, madka

junks

Lugemata postitus Postitas junks »

Tere, nimeks mul Marti. Liitusin hiljuti, lehe leicin lambist kui hakkasin tsiklit otsima. Tegelikult sõidan momendil BMW 323i-ga, kuid see aktiivselt myygis ja sama aktiivselt käib ka ratta otsimine/ostmine. Plaanis siis mingisugune bike/naked-bike jalgevahele soetada(pakkuge :P).

Dafai, anname aga hagu!
Kasutaja avatar

Marauder
Tsikkel: Hornet 600 '03

Lugemata postitus Postitas Marauder »

Mina sõidan Suzuki gz125 Marauderga

alar
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas alar »

Tere.
Otsustasin ka nüüd siis liituda, kõrvalt vaatajana olen foorumit jälginud juba mõnda aega ja üht-teist asjalikku kõrvataha pannud. Biker.ee lehele sattusin juhuslikult tqhq.ee foorumi kaudu, mida olen ka külastajana
lugenud.
Tsiklite pisik juba pisikesest peale küljes ja nüüd selle hooaja alguses sai siis ka ratas muretsetud. Tsikliks Yamaha FZX-750 Fazer, aastast 1994, 20-klapilise R4 mootoriga streetfighter.
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

tere mehed 8)
Kasutaja avatar

Teema algataja
madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

Joujoujou :P Millal siis sõitma tulete? :roll: :shock: :lol:
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”