Hiinakas ei liigu!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 107
- Tsikkel: z750 2007
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Hiinakas ei liigu!
Sümptomid: Kõrgematel pööretel tõmbab mootori hingest kinni. See tähendab, et pöörded hakkavad kasvama, kuid siis tõmbab pöörded alla (nagu välja sureks), siis jälle pöörded üles, ja uuesti alla jne.
Olen proovinud teise karpaga, siis oli viga endiselt alles, kuid tunduvalt lahjem, st et lasi kiirusel kasvada umbes 4550 km/h ja pöörete kõikumised ei olnud enam nii järsud.
Vaadatud sai silindrit ja kolbi. Mõlemad suhteliselt korralikud. Olen ka tähele pannud, et viga esineb õhtul (kui õhk on külmem) harvem.
Mida soovitate kontrollida? Ehk mingi kala variaatoris? Süütepoolis?
-
- Tsikkel: 2007 Honda CBF1000 ABS jpm
Selliste sümptomite järgi arvan, et küttesegu on liiga rikas. Lahjema kütuseseguga läheb masin tunduvalt paremini pöördesse, kuid kulub kiiremini.
R-7>R-11>R-11>Suz RG80 Gamma>Delta>R-22>Benelli 491SP>Yam YQ50 Aerox R>Apr SR50R>R-4...
-
Teema algataja - Postitusi: 107
- Tsikkel: z750 2007
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
oldmoped kirjutas:Natuke ikka ütleb - kui mu mälu just ei peta, siis neid maale tõi neid Argore.
Selliste sümptomitega 4t masina puhul kontrolliks ma kõigepealt klapivahed üle ja järgmisena vaakumkraani avamisvooliku ja ka kraani enda.
Klapivahed said just kontrollitud.
eem...vaakumkraan. Kust ma selle leida võiksin? See sama, mis on penapaagi all?
Ehk siis see ?....kuidas seda kontrollida?
RaidoR kirjutas:oldmoped kirjutas:Natuke ikka ütleb - kui mu mälu just ei peta, siis neid maale tõi neid Argore.
Selliste sümptomitega 4t masina puhul kontrolliks ma kõigepealt klapivahed üle ja järgmisena vaakumkraani avamisvooliku ja ka kraani enda.
Klapivahed said just kontrollitud.
eem...vaakumkraan. Kust ma selle leida võiksin? See sama, mis on penapaagi all?
Ehk siis see ?....kuidas seda kontrollida?
võta voolikud lahti karpast ja mootorist ja see voolik mis oli mootoris oli ime seda ja vaata kas teisest hakkab bensiini tulema.
atm50(2),Keeway ARN,aprilia amico 1993,aprilia sr50,
pocetbike(2),125 cc Qingqi Sport -06(2)
Muide, vaakummembraan asub karpas. Seesama vidin, mille küljes sul nõel on. Võid proovida ka nõela asendit muuta, seda saad muuta nõela splinti üles/alla tõstes.
Ja kontrolli õhuvilter ka üle, äkki saab kuskilt lisaõhku või siis saab vähe õhku(sellisel juhul puhasta õhufilter ära korralikult).
Ega karpa puhastus ka paha ei tee.
Nii, tundub, et sõbral oli samuti säärane probleem.
Tal astus oma õhupuhastaja katki, kui seda puhastas, selle tegin tal korda, kuid roller ei käinud korralikult.
Kaua aega sõitis nõnda et roller poos jms, aga siis ühel päeval võtsime tal õhupuhasti küljest ära ja panime rolleri tööle, ning ennäe imet töötab. Natuke piirasin käege õhu ava ja kõik väga hea.
Nii et julgen soovitada, et eemalda õhupuhasti karpa küljest ja vaata siis mis saab.
Sõbral samuti 4T Hiina "asi"
re
vot endal sama probleem praegu, olen ka igasugu varjante proovinud aga roller ikka ei käi korralikult. Rolleriks on Qinqui (mootor peaks sama olema mis sul). kui enda rolleril avastad milles oli viga,äkki siis annad mullegi teada muide proovisin ilma õhupuhastita,siis nagu töötas paremini aga ikka jebis natukene.
viga leitud
niisis leidsin vea mix minu roller ei töötanud viga oli karbussis vesi oli sees peale läbipuhunist töötab ilusti
anna siis teda kas said oma pilli tööle:)
hiinakas
Ära usu hundi juttu. Karpa maksab poole vähem. http://www.ts-motors.ee/?act=motorollerid&id=21
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
RaidoR kirjutas:Tuia: Ostsin Mulgi Motoärist, kuna viljandis muud polnud.
Homla: Läbisõitu ca 15000 km....rihma küljed on suhteliselt õhukeseks jäänud
Ts.Motors oleks selle Keihin-i sulle postiga ka koju saatnud. See selleks.
Kui õhuke siis pane uus rihm, katkemise puhul võivad väljaminekud veelgi suureneda.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.