krossi teema
-
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 117 korda
KoVaL73 kirjutas:Mis puutub konkreetsesse EMX sarja, siis seal need vaasikogujad ennast peidavad. 80 mehest kelle nimed sealt kokku lugesin, 50 olen näinud vähemalt korra EKV ja EMV nimekirjades, mis on muidugi suhtkoht mõttetu. Ülejäänud 30 Tunduvad iseenesest ainult neile enesele kiired või aeglased mehed. Neile tahaks soovida ainult et rohkem trenni et ei peaks oma nõrku liigasi looma hakkama.
Palun nimetage mulle veel mõni spordiala, kus ainus koht võistlemiseks on maa meistrivõistlused ja karikavõistlused. See jutt, et kui meistrikatel sõitmiseks piisavalt kõva mees pole, siis tee rohkem trenni, on lihtsalt lapsik. Igal spordialal korraldadakse algajatele väiksemaid külakõkse ja kõvematele meestele vähe kõrgemal tasemel võistlusi. (See ei olnud personaalselt Kovalile suunatud, vaid kõigile, kes siin eelnevalt analoogset juttu on rääkinud).
KoVaL73 kirjutas:Kui Kellegil on millegi üle vaielda andke tuld, minu isiklik nägemus on see, et EMF sarjast EMX sarja tagasiteed ei ole, EMX on algajate pärusmaa, kust a'la top 5 iga aasta mõlemast masinklassist lülitatakse automaatselt EMF sarja, ja iga uus litsentsitaotleja ei saagi kohe alguses EMF sarjaga liituda. Aus ja õiglane.
Vot see kõlab juba mõnevõrra mõistlikumalt.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.