krossi teema

Siia siis kõik krossi ja enduroga seonduv.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

lärm kirjutas:

Ärge kobisege omavahel :D Kobige Laup. Randu ja paneme rajal nii et sitta lendab -nii litsentsiga kui litsentsita ja köik jälle õnnelikud.
Krt kellele ma siis selle raja ehitasin :D :D :D

Aitähh lärm kutsumast aga ma eelistan mudasmüttamisele rohkem krossi.

lärm
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas lärm »

mudast pole küll haisugi,kulla mees.oled sa kuulnud et karjääris muda on.eks hiljem kahetsed kui tulemata jätad sest keegi pole öelnud et rajal pole krossilike löike,ja kes sulle ütles et mudas müttamine on...
vale info teil

Kasutaja avatar

Missomoto
Tsikkel: Sherco 300SEF-R
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Missomoto »

siil kirjutas:

Ma ei saa aru - kui Lärm suutis Karjääri Kärnatamise osas saada EMF-ga kokkuleppele üsna normaalsetel tingimustel (s.t. ei pea ei litsentsiga ega litsentsita sõitjad maksma ülekohtust summat nö. kindluse ja kindlustuse eest), siis miks ei peaks teised korraldajad seda suutma.
Või on kellelgi infot, et näiteks EMX`i või Misso mehed proovisid kokkuleppele jõuda, kuid EMF saatis nad puu taha?

Mina ei ole üritanudki kokku leppida sest:
-mina korraldan sõitu asjaarmastajatele

• ei pretendeeri kõikdele sõitjatele eriti sportlastele
  • lihtsalt sõita ei ole masinate omanikel kuskil
  • aitan motohobi harrastajaid nende hädas mitte EMFi nende hädas
  • ei konkureeri EMFi ega kellegi teisega
põrrpõrr
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

Siin Missomoto postituses on uba.
EMF - Eesti Motospordi Föderatsioon. Iga inimene võiks endale selgeks teha, kas ta sõidab krossi hobikorras või tegeleb võistlusspordiga. Esimesel juhul saad osaleda oma lõbuks kõikidel EMXi etappidel, Karjäärikärnatamistel ja Piksepinikarikatel. Teisel juhul võtad osa ametlikest võistlusest, kuni Eesti meistri selgitamiseni välja. Miks on tingimata vaja teise liivakasti mängima ronida? Eelkõige kehtib see EMFi liikmete kohta. Kui te juba olete kvalifitseeritud võistlussportlased siis üritage omas võistlussarjas tulemust saavutada. Aga mitte ärge ronige asjaarmastajate võistlustele karikaid noppima. Sama ka vastupidi. Kui oled valmis tõsisteks võistlusteks siis liitu EMFiga ja tuld. Aga pole vaja täna siin / homme seal tilbendada.

bikefan
Tsikkel: VN1500 Nomad

Lugemata postitus Postitas bikefan »

Pihelgas kirjutas:

Miks on tingimata vaja teise liivakasti mängima ronida? Eelkõige kehtib see EMFi liikmete kohta. Kui te juba olete kvalifitseeritud võistlussportlased siis üritage omas võistlussarjas tulemust saavutada. Aga mitte ärge ronige asjaarmastajate võistlustele karikaid noppima. Sama ka vastupidi. Kui oled valmis tõsisteks võistlusteks siis liitu EMFiga ja tuld. Aga pole vaja täna siin / homme seal tilbendada.

Tegelikult väga hea point. Kui nii asjale läheneda, siis on pilt palju selgem.
Litsensiga ainult EMF
Litsensita ainult EMX

Sel juhul peaks EMX vastukaaluks keelama EMF litsensi omanikel oma sarjas sõitmise. Igaüks saab teha ise oma valiku, kas ostab litsensi või ei.
Tugevad sõidavad niivõinaa EMFi, nõrgemad/vähem kogenenumad saavad sõita omasugustega EMXi. Ja asi paigas.

-Since 2002-
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

EMX ei peagi seda ära keelama. Kui EMX oma võistlusi EMF-ga ei kooskõlasta siis annab EMF ise EMX sarjas sõitjatele vastu kaela.

Kasutaja avatar

Teema algataja
2stroketaliban
Tsikkel: Suzuki RM250K8
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas 2stroketaliban »

:)

bikefan
Tsikkel: VN1500 Nomad

Lugemata postitus Postitas bikefan »

mx77 kirjutas:

EMX ei peagi seda ära keelama. Kui EMX oma võistlusi EMF-ga ei kooskõlasta siis annab EMF ise EMX sarjas sõitjatele vastu kaela.

Kah õige muidugi :lol:

-Since 2002-
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
Kasutaja avatar

Teema algataja
2stroketaliban
Kontakt:

:) aga kui emx pani välja reeglid et osaleda võivad ka ned kes emv l punkte pole saanud siis miks mitte.
mina näiteks sõidaks mõlemat sarja ja selle mõttega et kui ühe kross toimub räpinas ja teise oma aravetel siis sean oma sammud rahulikult aravetele kuna see lähemal ja kulud väiksemad.ja võin rahulikult öelda et suht kindel on see et ma kummaski sarjas kellegi vaasi ära ei võta.aga ilmselt pole siin enamus inimesi selle peale tulnud. :)

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

2stroketaliban kirjutas:

ja võin rahulikult öelda et suht kindel on see et ma kummaski sarjas kellegi vaasi ära ei võta.aga ilmselt pole siin enamus inimesi selle peale tulnud. :)

mine sõida siis mööda kevadkündi, kui sind vaasid ei huvita. ;)

aga teisisõnu - kui sa isegi asjaarmastajate võistlusel esiotsa mees pole, miks sa siis veel EMFi võistlustele kipud? EMFil pole hobiklassi, see on teie peamine põhjendus EMXi sarja tekkimisele. Nüüd on EMXi näol (hobi)sari olemas, aga ikka kipute EMFi (profi)sarja sõitma. Ise kah teate, mida elult tahate?

siil

Lugemata postitus Postitas siil »

Hetkel näeks minu peas siis tulevikupilt välja selliselt:
a) Harrastajad ja asjaarmastajad

1. Kestvuskrossid (KK, Piksepini jne.)
  2. Krossid? (EMX või misiganes muu nimega)

b) Sportlased ja edasijõudnud

1. Kestvuskross (EMF)
  2. Kross (EMF)

Seda vingumist on täna siin vast sellepärast, et näiteks asjaarmastajate kestvuskrosse ei korraldatud piisaval hulgal ning paljud asjaarmastajad otsustasid sõita ka litsentsiga EMF sõitudel (ise samuti, kohtadele 2.-7. tagantpoolt :wink: ). Nüüd aga(omades litsentsi), kui tahad võtta mõõtu vast võrdsemate meestega näit. Missos, siis riskid litsentsi kaotamisega.
Maailm on ikka ebaõiglane - kas pole? :P

Igal juhul tervitan kõiki hakkajaid, kes täiendavad nii asjaarmastajate kui ka sportlaste võistluskalendrit üritustega, sest kui kõikides klassides on kõigile piisavalt võistlusi, siis ei ole tarvis tilbendada mitme klassi vahel ning iga mees leiab oma koha siin elus.
Tore oleks kui need korraldajad ka omavahel suhtleksid asjade parendamise nimel ning mis peamine, pingutaksid alati pakkumaks tasemel ohutust, turvalisust ja arstiabi nii sõitjatele kui pealtvaatajatele.

Kasutaja avatar

silpukk
Tsikkel: KTM exc525 sm mx

Lugemata postitus Postitas silpukk »

Olen täiesti nõus viimasega.Tegin litsentsi omale sellepärast et oleks odavam võistelda,ega litsent veel sinust professionaali tee.Eestis on ainult 1 endoro ja 5 kestvuskrossi.Kas peaks siis Lätis ja Leedus sõitmas hakkamas käima,mul ei ole rahakott puuga seljas. Miks ma siis ei võiks nendest nn.külakrossidest osa võtta trenni mõttes.

Kasutaja avatar

HRQ
Kaupmees
Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas HRQ »

Pihelgas kirjutas:
2stroketaliban kirjutas:

ja võin rahulikult öelda et suht kindel on see et ma kummaski sarjas kellegi vaasi ära ei võta.aga ilmselt pole siin enamus inimesi selle peale tulnud. :)

mine sõida siis mööda kevadkündi, kui sind vaasid ei huvita. ;)

aga teisisõnu - kui sa isegi asjaarmastajate võistlusel esiotsa mees pole, miks sa siis veel EMFi võistlustele kipud? EMFil pole hobiklassi, see on teie peamine põhjendus EMXi sarja tekkimisele. Nüüd on EMXi näol (hobi)sari olemas, aga ikka kipute EMFi (profi)sarja sõitma. Ise kah teate, mida elult tahate?

Aga tead, mida mina tahaks? Tahaks sõita supermotot EMF sarjas ja vahepeal vabal ajal EMX sarjas krossi. Just nii seepärast, et oma oskuste põhjal võiks neid klasse sõita. Aga see pole kahjuks võimalik.

Valmistan KROSSI NAASTREHVE ja JÄÄPIIKE
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee

lärm

mul jälle kolmandat sorti mure.
Tunnen end täielikult kärnatajate klassi kuuluvat,ja söidaksin 100 korda meelsamini selliseid üritusi kaasa nagu misso jne.
probleem 1 on see et nendest vöistlustest jääb väheks et mõnel huvitavamal emf üritusel nagu haapasalu ja abja tahaks ka söita.

1. minul isiklikult on litsents tehtud sellepärast et saaksin mäkketõusus vöistelda välismaa etappidel.
    Litsents on aga tunne on asjaarmastaja oma... :(
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

jah HRQ ning Lärm see teie nimetatud probleem on tõesti. Siinkohal võiks EMF teha korrektuurid litsentsiomanikele kehtestatud piirangute osas. Ehk siis spordialade kaupa:kui sõidad EMFi litsentsiga krossi võid asjaarmastajate mõõduvõtmisel supermotot sõita. Või EMFi näiteks rinkamehed osaleda mäkketõusul. Aga EMFi krossimehed EMXi sarjas krossi sõita ei saa. Ja vastupidi. Konkreetse spordiala raames peaks iga mees küll oma taset teadma ja sellest lähtuva sarja valima.

Kasutaja avatar

HRQ
Kaupmees
Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas HRQ »

Pihelgas kirjutas:

jah HRQ ning Lärm see teie nimetatud probleem on tõesti. Siinkohal võiks EMF teha korrektuurid litsentsiomanikele kehtestatud piirangute osas. Ehk siis spordialade kaupa:kui sõidad EMFi litsentsiga krossi võid asjaarmastajate mõõduvõtmisel supermotot sõita. Või EMFi näiteks rinkamehed osaleda mäkketõusul. Aga EMFi krossimehed EMXi sarjas krossi sõita ei saa. Ja vastupidi. Konkreetse spordiala raames peaks iga mees küll oma taset teadma ja sellest lähtuva sarja valima.

Ma oleks täiesti selle poolt.

Valmistan KROSSI NAASTREHVE ja JÄÄPIIKE
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee
Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

Ma arvan et see ei ole probleem. Minu teada on ka mitmed krossisõitjad siiani osalenud mäkketõusuvõistlustel, mis vist ei ole EMF kalendris ja ei ole sellest mingit probleemi tekkinud.

Kasutaja avatar

Teema algataja
2stroketaliban
Kontakt:

mine sõida siis mööda kevadkündi, kui sind vaasid ei huvita. Wink

to : pihelgas ,ma ütlesin nagu suht selgesõnaliselt eelmises postituses miks ma kuhugi tükin. ja minu arust ei ole see kellegi teise mure kuhu keegi kipub või mitte aga loogika ütleb et kui teil on võimalus vabalt valida siis see ju kasulik mõlemale organisatsioonile.või kuidas?? (ega mõistus pole enda teha :) )

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

2stroketaliban kirjutas:

to : pihelgas ,ma ütlesin nagu suht selgesõnaliselt eelmises postituses miks ma kuhugi tükin. ja minu arust ei ole see kellegi teise mure kuhu keegi kipub või mitte aga loogika ütleb et kui teil on võimalus vabalt valida siis see ju kasulik mõlemale organisatsioonile.või kuidas?? (ega mõistus pole enda teha :) )

ära muretse, küll saad sellegi vähesega hakkama, mis sulle antud ;)

Pane ennast korraldaja olukorda: kas nemad peavad hakkama kogu aeg oma võistluskalendrit sünkroniseerima või radade valikul arvestama piirkonnaga kus elab rohkem võistlejaid?

Muide enamusele võistlejatele läheb korda tulemus. Ja reeglina on neil oma erinevatest tulemustest ülevaade, ning nad treenivad paremate tulemuste nimel. Ja sellised sportlased on võrreldes sinusarnastega tugevas ülekaalus. Nad teavad oma taset, valivad sobiva sarja ja sõidavad seal. Kui saavad piisavalt heaks, liiguvad edasi tugevamasse sarja. Mitte aga ei otsusta hommikuti, et kus nüüd täna lähem kross toimub kas Räpinas või Aravetel.

Ja kui see ei ole kellegi mure kuhu sa tükid või kipud, siis edaspidi väldi kõva hääle tegemist sarnases teemas.

siil

Lugemata postitus Postitas siil »

Pihelgas kirjutas:

Nagu näha, siis muresid on. Küsimus on muidugi selles, et kas keegi on küsinud EMF-st miks asjad nii on ja kas reegleid oleks võimalik ka muuta?
Kui seda tehtud ei ole, siis võiks ju ühe päevakorras olevate küsimustega infopäringu ja ettepanekud Hr Biene-le teele saata biker kasutajate poolt?
Saaks asjas selgust ja ehk ka kõigile mõistetavad põhjendused, miks üks või teine asi täna just nii on.

Kasutaja avatar

Teema algataja
2stroketaliban
Kontakt:

edaspidi väldi kõva hääle tegemist sarnases teemas.

ei saa vältida kuna ma ise selle teema siia toppisin :D viimasel ajal kaldub küll esmasest teemast kõrvale aga nagu ma ka algul ütlesin et avaldage arvamust ja nagu ma olen öelnud siis read mis ma kirjutasin on mu enda mõtted ja arvamused ning igati õige kohapeal. :D vähemalt mulle tundub oma väheses mõistuses
:lol: õnneks hakkab varsti hooaeg täiega peale siis pole enam aega siin foorumis diskuteerida. aga valikuvõimalus peaks ikkagi jääma see ju iga vaba riigi eelis ongi. ja vastu kevadet võiks ju ka kõik sportlased,sõitjad ja kakerdajad omavahel hästi läbisaada siis on võimalust kogu motospordi arengule?! mulle tundub :D

lärm

on kuis on,aga see oli nüüd küll natsa imelik et missos mudas lustimise eest hoiatus mulle anti...
Emf ise iialgi sellist muda ei korralda ,mina jälle krossi mees pole ja nende krossid mind ei huvita,aga litsents on vajalik mäkketõusudel osalemiseks välismaal.
Lahendus puudub ...sellistele nagu mina :(

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

noh seda ma enne kirjutasingi, et piirang peaks kehtima konkreetse spordiala piires. Mäkketõus, motokross, endurokross, ringrada ja kiirendus on kõik erinevad spordialad.

Kasutaja avatar

KoVaL73
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas KoVaL73 »

Nii mehed, mina ei tagane enda jutust ikka veel, see mis siin lõpus toimunud on on minu arust täis pask!!!

Miks ei ole EMX kuttidel mingit infot, sest rajad mida nad kasutada plaanivad, on enamuses motoklubide käes, kes aga kõik on EMF'i liikmed, ja miks peaks tahtma mingi motoklubi karja EMX "vänderdajate" pärast oma liikmestaatusest vabaneda???

Punkt kaks, niikaua kui mina Lärmi tunnen/tean, on näha olnud et inimene ennem mõtleb kui hakkab jura ajama, ehk siis teisisõnu on teinud kõik endast oleneva kõikide lepingute kohustuste ja kõige muu täitmiseks ega taha teha midagi keelatut.

Mis puutub konkreetsesse EMX sarja, siis seal need vaasikogujad ennast peidavad. 80 mehest kelle nimed sealt kokku lugesin, 50 olen näinud vähemalt korra EKV ja EMV nimekirjades, mis on muidugi suhtkoht mõttetu. Ülejäänud 30 Tunduvad iseenesest ainult neile enesele kiired või aeglased mehed. Neile tahaks soovida ainult et rohkem trenni et ei peaks oma nõrku liigasi looma hakkama.

Ja nendest 50 kelle nimed ma sealt ära tundsin, on vähemalt 10 kui mitte 15 tükki nii piisavalt kiired, et võivad vabalt sõita Karikavõistluste A-finaalis. Mis tähendab, et EMX mehed, kes te lootsite seal Vaase koguma hakata, hoiatan, te peate veel ühe madalama võibolla 3 madalamat sarja looma, et oma vaasikesi kätte saada. Mis tähendab seda, et teil on odavam minna poodi ja see "kulku" endale 200 krooni eest osta, ja kui see 200 krooni maksev karikas jääb väikseks, saate suurema raha eest ka suurema karika, mis tähendab seda et kui hästi läheb saate endale graveeringu tasuta???

Nimed, nagu Olari Puldre - Võistles veel aastal 2006 Mulgikrossil, kvalifitseerudes põhivõistlusele.
Priit Rahnel - Mitmekordne eesti noortemeister, küll aastatel 1989 ja 1990, kuid mootorrattasõit on nagu nahavrv, mis ajapikku eriti ei muutu.
Kalmer Jürimäe - Omab litsentsi, sõidab ennast EKV B-Finaali keskossa.
Taivo Tilk - sõidab suhtkoht kiiresti
Simo Rebane
Tõnis Nõgel
Kaido Leiten
Henri Parisalu
Argo Kaju - Oli viimane aasta kui kaotati harrastajate masinaklass, punktitabelis 3 sees pidevalt

Kui Kellegil on millegi üle vaielda andke tuld, minu isiklik nägemus on see, et EMF sarjast EMX sarja tagasiteed ei ole, EMX on algajate pärusmaa, kust a'la top 5 iga aasta mõlemast masinklassist lülitatakse automaatselt EMF sarja, ja iga uus litsentsitaotleja ei saagi kohe alguses EMF sarjaga liituda. Aus ja õiglane. Igalpool mujal tsiviliseeritud ja arenenud maades see asi sedasi toimib ja ainult sedasi ta ka toimida saab, mis tähendab, et ei ole mõtet hakata EMF konkurendiks vaid pigem teha see asi EMF meeldivaks, on teil kui korraldajatel lihtsam ja kõigil teistel samamoodi.

PS!! Üks vend kellel kindlasti seda SARJA HÄDASTI VAJA LÄHEB on, teatavasti Kunda MK põhisõitja MARKO TULL #87 @2007

Ja kui te väga tahate, saame ka Sellise asja läbi suruda, et kes EMX sarjas võistleb, see MMM'ile võistlema ei pääse !!!

Viimati muutis KoVaL73, 24 Mär 2008, 17:33, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Vidget
Tsikkel: Kawasaki Z900
Tänanud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Vidget »

KoVaL73 sinu jutus on point, aga sellist süsteemi saaks lubada vaid siis, kui neid karuselle juhiks üks organisatsioon. Kuna EMF ei tahtnud/suvatsenud/suutnud luua sellist liigat, siis nüüd on natuke nõme kui nad hakkavad teisi takistama sellise "tühja augu" täitmise eest.

Let the good times roll.

Kasutaja avatar

MotoCR

Lugemata postitus Postitas MotoCR »

Ei saagi täpselt aru kellele korraldaja soovib seda võistlust teha. Üks punkt neil välja toodud selline: 1. EMX on alustatud sellepärast, et kõik nõrgema tasemega krossisõitjad ei mahuks enam EMF krossidele ära. Mõeldud on eelkõige neil, kes sellistel krossidel kunagi ei ole osalenud ega kavatse seda ka lähimal ajal teha.
Ja siis reeglite all on, et mõeldud neile kes pole kahe viimase hooaja jooksul kohapunkte saanud rahvuslikel meistrivõistlustel.
Ja nüüd siis ongi nimekirjas sellised mehed keda Koval välja eraldi tõi. Puldre lööb õhus hüppel Jussiga plaksu enamvähem no kõva algaja küll.

Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

Ega ei oska muud kui Kovalile aplodeerida. Tabas täpselt naelapea pihta. Eks suur roll asjas on ka kodanikul, kes viimati mainitud. Seda venda juhib vist kaks asja: esiteks arvas vend et mõtles välja hea äriplaani aga plaan oli vähe toores ja eks vist on kamina peale ka piisavalt palju ruumi tehtud karikaid ootama. Mis asja juures kõige viletsam on et kutid ei ole julgenud siiani oma nime all esineda ja ei ole ka julgenud oma nime võistlejate nimekirja panna. Arvates et ollakse kaval, aetakse talibani ja muudel ullikestel pea kuumaks ja pannakse äri käima või kui asi p***e läheb tullakse põõsast ausa näoga välja ja tehakse nägu et nemad pole asjaga üldse seotud.

To Vidget: EMF oleks olnud hea meelega kuulanud uue sarja korraldajte arvamust, kui nad oleks suvatsenud asjaga tegeleda. Aga korraldajaid teades ei ole kunagi see nende eesmärk olnudki, sest kui asi EMF alla oleks läinud ei oleks sellest äkki enam nende äriplaan saanud.

Ja jutt et harrastajad sõita ei saa on ikka paduloll. Mina olen ikka täitsa padu B-mees ja selleks ka jään aga sõitmisvõimaluse vähesuse üle EMF sarjas küll kurta ei saa. Pigem üks suvi läks juba paljuks.

Kasutaja avatar

KoVaL73
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas KoVaL73 »

See aasta, kui te kuradima lõkutajad arvate, et teiega ei arvestata, vaadake mis juhtus eesti karikavõistlustega??? Need tehti 2 päevaseks seepärst, et kõik LÕKUTAJAD saaksid oma finaalid kasvõi D'ni välja sõita. Sõidupikkuseks on teil teatavasti 15 minutit pluss kaks ringi, ja olen isiklikult nõus, et 20 minutilst sõitu BCD....KLM....WXY vanadel vaja ei ole!!! Mis te t*** inisete, et EMF tahab üle võtta ja bla bla bla, korraldame olete kõvad mehed ja juttu rääkima kah, persse vedage oma siklid esimesele Karikavõistluste (MX2) etapile kundasse kohale ja küsige sellelt TULLILT et mis nussi sa siin õigupoolest korraldad oma EMX sarjaga??? Kui Kundas on hunnik vendasi kohal a'la peab korraldama D finaali, siis unustage oma EMX sari ära. Aga minu isiklikuks EESMÄRGIKS saab nüüd, kõik EMX sarjaga seotud olevatel vendadel MMM keelamine, sest MMM, on mittevõistlejate mitteametlik maailmameistrivõistlus ja EMX sarjas osalemine on võistlemine.

Nüüd ongi valik teie, Kas lähete koos oma EMX'iga 10 kesi sarja korraldama, või tuleb Viljandisse jälle mingi 300 matsi esimest korda mootorrattaga sõitma.

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

KoVaL73 kirjutas:

Kui Kellegil on millegi üle vaielda andke tuld, minu isiklik nägemus on see, et EMF sarjast EMX sarja tagasiteed ei ole, EMX on algajate pärusmaa, kust a'la top 5 iga aasta mõlemast masinklassist lülitatakse automaatselt EMF sarja, ja iga uus litsentsitaotleja ei saagi kohe alguses EMF sarjaga liituda. Aus ja õiglane. Igalpool mujal tsiviliseeritud ja arenenud maades see asi sedasi toimib ja ainult sedasi ta ka toimida saab, mis tähendab, et ei ole mõtet hakata EMF konkurendiks vaid pigem teha see asi EMF meeldivaks, on teil kui korraldajatel lihtsam ja kõigil teistel samamoodi.

Koval mispoolest see minu eelnev jutt pask oli, rääkisin ju täpselt sama asja? Lahendada on teil tarvis veel üks küsimus - EMFi litsentsiga (profi) mäkketõusja ei saa osaleda asjaarmastajate krossil. EMFi krossile tal taseme tõttu asja poleks.

Viimati muutis Pihelgas, 20 Mär 2008, 09:53, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Möku

Lugemata postitus Postitas Möku »

kui tegu oleks ärimaailmaga, siis antud olukorras oleks EMF juba algajate liiga sarja välja kuulutanud. Ja siis poleks EMX poistel enam miskit muud kui alluda EMF reeglitega liigale. Kui on nõudlust, siis tuleb ka pakkumine ja kui ise ei tee, siis teeb keegi teine.

Samuti võiks EMF Lärmi kiusamise asemel pigem Misso vendadega ennetavat tööd teha ja mudavõistlused ka oma egiidi alla võtta. Muidu tekitab ainult paksu verd kui sõitjate karistamise kaudu seda probleemi lahendatakse.

Pakun välja et motomehed kihistasid tantsupedede üle peent naeru kui võistlustantsijate liigas tantsijate klubist-klubisse ülemineku trahvid ajakirjandusse läksid. Nüüd aeg peeglisse vaadata seltsimehed! :lol:

Usinus-Kasinus-Cosinus
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”