Perse?t uuendused Biker.ee-s
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 2042
Perse?t uuendused Biker.ee-s
nii... vat mitte kohe ei seleta mu silmad (loe. väga vanad ja kasutaud silmad) sealt esilehe teemale minnes seda värvimuutusest sillerdavat teemanime enam lugema...
Nojahh.. suht persest on ka see motors24.johhaidii kuulutusteteema.. Vanasti oli ikka oluliselt konkreetsem-vaadatum-toimivam...
Lajatage nüüd...
-
Teema algataja - Postitusi: 2042
Nongrata kirjutas:Jah, teemat on raske lugeda- tumehall ja punane tekst. Kas uuendused nüüd just persest pärit on..?
Pihelga jutus point sees... aga täna nagu eriti hull ja kohe ülde ei näe....
Nii.. sellelt tumehallilt taustalt ei paista need erkpunased tähed kohe kuidagi välja.. valge-punane... seda probleemi nii hullult ei esine..
äkki ma värvipime??
-
- Tsikkel: vfr
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Ei saa aru, milles probleem on.
Ainuke asi, mis võib mõnda inimest segada on ClearType, mis IE7 puhul vaikimisi peal on.
Et tekst "teravamaks" muuta, lähed Tools - > Internet Options - > Advanced - > Multimedia - > ja võtad "Always use ClearType for HTML*" linnukese maha. Tekst läheb törtsu teravamaks.
Muud vahet ma nagu ei näe
-
- Tsikkel: Mutt
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 7 korda
Ei oska põdeda küll mingite värvide vms pärast, vähemalt mitte tulirebasega. Aga mis märksa hullem IMHO - bike.motors24.ee otsing ei näi toimivat. Valin alamenüüst tüübi "custom", aga ikka viskab kõik 548 tsiklit ette, kaasaarvatud baigid, endurod ja muu kama. Seda vist juba vähemalt paar nädalat. Mis kasu otsingust, kui parameetreid ei saa valida?
Voshod 3M "Freyja"~Jawa 638 "Punane Needus"~Iž Planeta 5 "Sarvik"~ Kawasaki EN500 Vulcan "Etna"~(Yamaha XTZ Super Ténéré "Rühkija")~Suzuki LS650 Savage "Putukas"~Mutt Mushman "Krants"
-
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
Sadness kirjutas:Ei oska põdeda küll mingite värvide vms pärast, vähemalt mitte tulirebasega. Aga mis märksa hullem IMHO - bike.motors24.ee otsing ei näi toimivat. Valin alamenüüst tüübi "custom", aga ikka viskab kõik 548 tsiklit ette, kaasaarvatud baigid, endurod ja muu kama. Seda vist juba vähemalt paar nädalat. Mis kasu otsingust, kui parameetreid ei saa valida?
See on see kui kroomimehed kroomi otsivad Ei tegelt jutt on täitsa õige ja otsing häirib mindki.
Oli tõesti üks kala sees, nii et IE ei tahtnud avalehte ilusti näidata. Kuna ma ise ka peamiselt Firefoxi kasutaja siis jäi see kogemata tähelepanuta. Parandasin selle ära.
Motors24 on täiesti omaette teema. Motors24 mittetoimimisest võiks teavitada ju Motors24 ennast. Pole ju väga keeruline saata neile mail, kus paar laused vea kirjeldusega.
Kommionule nii palju, et ma olen suhteliselt kannatlik, aga nüüd on käes see hetk, kus on kaks võimalikku varianti: a) postitused muutuvad viisakamaks ja sisukamaks; või b) edaspidi on võimalik osaleda selles foorumis lugejana. Valik on sinu ja diskuteerima ma sellel teemal ei hakka ja mingeid õigustusi ka ei taha kuulda.
Arutelu teemal adminnid, moded ja nende õigused on siin foorumis juba piisavalt arutusel olnud, seega ma võin olla m*** jne. aga sellised need variandid praegu on.
-
- Tsikkel: Yamaha FZS600 -03
Hmmm... Kas see on ainult minu probleem, et mõned päevad ei saa ma enam tavapäraselt Mozillaga biker.ee-s toimetada? Otsisin aga MSIE uuesti välja, pühkisin tolmust puhtaks ja siin ma nüüd jälle olen... Mozillaga saan avalehe ette, aga foorumitel klikkides saan reeglina tühja lehe...
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
Kallev kirjutas:Hmmm... Kas see on ainult minu probleem, et mõned päevad ei saa ma enam tavapäraselt Mozillaga biker.ee-s toimetada? Otsisin aga MSIE uuesti välja, pühkisin tolmust puhtaks ja siin ma nüüd jälle olen... Mozillaga saan avalehe ette, aga foorumitel klikkides saan reeglina tühja lehe...
Minul ei ole FF mingeid probleeme olnud. Ainus mis häirib on see, et zone server vahest sureb kätte ja nende palju kiidetud teenusekvaliteet on BS.
Let the good times roll.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.